Ross 3008

Beszámoló

Yayınlanacağı yer Hungary - Finans işleri - 26 Sep 2024 09:59 - 0

Sziasztok. A cikkben az elmúlt hét történéseit boncolgatnám.

PÉNZÜGY
A legutóbbi elszámoláskor 6,5 aranynak megfelelő összeg volt nálam.

Bevételek:
-775 arany, illetve annak megfelelő forint kiutalás (a jelenleg futó 100 aranyat is beleszámítva)
-10 arany német gyakorló háború hozzájárulás
A bevételeink tehát jelentősen nőttek! Ez részben az org bővítésnek, nagyobb részben a megnövekedett cégfejlesztési kedvnek köszönhető.

Kiadások:
-15 arany felkelés indításra
-214,5 arany adóvisszatérítésekre. Tehát több, mint 2 ezer arany értékben fejlesztettetek 1 hét alatt! Turul Harcos: 60; Qrcy 20; Szarnyasbetyar 31; Bosszuallo 88,5 arany.
-465 arany a közös org fejlesztésére

Jelenleg tehát 97 aranynak megfelelő összeg van nálam.

GAZDASÁG
A bónuszaink a legutóbbi cikk megírása óta nem változtak. Az állami forint bevétel az elmúlt egy hónapban megduplázódott, átlag napi 4-500 forint (20-25 arany) körül mozog. Ebbe nincs beleszámítva a visszatérítés.

Aki szeretne ugyanannyi pénzért 100% bónusz mellett terelni, annak bosszuallo-t idézném:
100% | Fegyver: Bosznia és Albánia | Hajó: USA | Kaja: Indonézia | Ház: Venezuela

Fontos változás, hogy pár napja Q1 és Q2 cégekből nem 5, hanem 10 darab lehet játékosonként! Jó hír ez azoknak, akik pl. még nem jutottak el az önellátás szintjére, és a piacról kényszerülnek mondjuk ételt beszerezni. Bővítsetek hát!

HADÜGY
Hadügy terén jelenleg nincs érdemesebb változás. A szövetségeseink jelenleg nem vívnak komolyabb csatákat. A területeinket meg tudtuk tartani, illetve 2 naponta van egy gyakorló csatánk a németekkel, a költségek felét ők állják. A felkeléseket 1 kivételével mind magánemberek indították, de nem tudom a forrást. A kérésem az, hogy ha itthoni akcióról van szó, akkor egyeztessünk előtte, illetve lehetőleg a cseh régiónkban indítsatok, azt könnyen vissza tudjuk venni.

ORG
A közös cégparkba 465 aranyat fizettem be az elmúlt 1 hétben. Ebből épült 3 további Q3 fegyvercég, 5 Q1 ételcég, 5 Q1 fegyvergyár és egy rakat Q2 téglagyár. Jelenleg 326 üzem napi 326 forintot termel az államkasszába, +Q5 kórházat és 3 játékosra elegendő álláslehetőséget (ebből 2 van betöltve). A termékeket igyekszem valamelyest világpiaci ár alatt értékesíteni, sokszor külföldiek a vevők.
Amíg nincs meg a következő munkás, addig az egyéb bevételek növelése a cél: Jó lenne még 5 Q2 ételüzem, illetve szeretném a Q2 fegyverüzemek számát is 5ről 10re bővíteni.
Reklámoztam már minden felületen, leírom itt is: A közös cégpark munkást keres! A fizetés 2*30 forint, feltétele a napi szintű kétszeri munkavégzés. Fogadd el az állásajánlatoknál a Nemzeti Bank 10 forintos ajánlatát, utána felhúzom 30ra.
Fontos, hogy csak a napi munkavégzés előtt tudsz munkahelyet váltani. Azért van az ajánlat jelenleg 10 forinton, hogy ne külföldi faékek jelentkezzenek. Ez egy megtámogatott fizetés, aktív magyar játékosok részére.

Némi fejlődést látok az aktivitásban. Csak így tovább!

Üdv,
Jaca

Bağış

Yorumlar (0)