OchiReci Chronicles

OchiReci - Новине из Romania -
Prima zi

Објављено у Romania - Друштвена догађања и забава - 02 Apr 2024 10:41 - 9

La toţi şi viitori, Sănătate!

OchiReci Chronicles, no. 




۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞


De fiecare dată când vreau să scriu un articol, mă apropi din ce în ce mai rapid de neființă. Înțeleg că nu trebuie să-mi pierd eu timpul pe un joc, că-mi stric nervi degeaba și că ar fi mai bine pur și simplu să le las să treacă. Dar în fața necinstei și prostiei nu pot fi ignorant, cu toate că mi-aș dori! Dar eu sunt eu și nu o să mă schimbe nimeni, onoarea și virtutea îs lucruri care mă definesc iar gura mea poleită cu aur e mai acidă și mai rece decât ochii mei. 

In Nordjylland e surprinzător o vreme plăcută azi, îs 11 grade și ploaia recurentă și uzuală apare cam într-o oră. Am eu vorba mea aici nu te miri că plouă, o faci când nu plouă că atunci e ceva putred în Danemarca!


Da până plâng nori în realitate, în joc îs o grămadă de lacrimi de crocodil vărsate de proști într-o luptă pe care nici ei nu o pricep sau ințeleg și care e să fie, că de.. de nu ar fi nu s-ar povesti! E o luptă surdă, un fel de lumea mânâncă rahat când nu are ce face, că altfel cumva existența lor efemeră ar fi inutilă. Unii oameni îs mai proști ca noaptea și cumva s-au cam adunat toți sub stindardul tricolor (România). Și na prostia e molipsitoare așa că are mai multe capete și e normal să se adune toate să se iubească, dar ajung și acolo!









۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞


Închei cu faptul că eu o să fiu în suflet mereu român și fără cetățenie, ai voștrii nu au fost niciodată!




În lumea asta fără de cuvânt, o să rămân eu așa cum sunt!
Cu sinceritate
OchiReci



Подржи

Коментари (9)

Luptele navale sunt cele care au timonă drept simbol...
Mulțam de informație, o să caut una să văd cum e
Cred că Dobrogea e navală, că văd că mi-a urcat rankul după ce am dat azi la ordin Smile Deci știu și asta cum e sau vorba de la Vacanța Mare: Amu știu!
Da, Dobrogea e navală, din păcate doar la rank-ul naval apare, E simplu de individuat luptele cele cu scutul și două spade indică o luptă terestră, cel cu timonă indică o luptă navală. Mai poți identifica și altfel, bine acum e prea devreme cred, când apeși pentru a seta armele pe care vrei să le folosești în luptă, la cele navale îți vor apărea navele/bărcile, la cea terestră îți vor apărea pistoale/ tancuri. Avioanele cred se pot folosi pentru ambele lupte, nu am verificat încă...
o/
o7
Frumoasa adaptare.
o7
I am Hulk! SMAAASH!