OchiReci Chronicles

Megjelenés helye Romania - Bulvár és szórakozás - 27 Apr 2024 03:08 - 9


Bună ziua tuturor, a mai trecut o săptămână și s-au mai întâmplat una alta și or să se mai întâmple, hai să vedem cum stăm cu proiectele:

1. Consider în continuare că nu ar strica să mai apară niște companii, dar cum se anunță reduceri la ele pentru day 60 așteptăm până atunci. 
Pe monetary market e ok, va exista și un proiect pe temă pentru cei care au nevoie de monedă, însă e deasemenea o altă discuție pentru o altă zi.

2. Am 3.100 food q5 și dau 100 unități la toți cei care răspund la acest articol (evident să fie și cu cetățenia română, cu toate că mă îndoiesc că ar veni un străin să-mi traducă articolul Smile)

Donat la: imzoth
 , Rusu , GiovaniLM , AroneStone , Ucuitoru , vali2009

3. Mai am 500 arme q3 care nu s-au dat, criterul e cel mai original sau năstrușnic comentariu, evident decent. Îs curios ce o sa fie Smile

4. Avem 2 case, una q4 si una q3, și s-au înscris doi cetățeni, am verificat activitatea, creșterile de rank , damage și xp și am ajuns la următoarea soluție:

Casa Q4 merge la Ucuitoru și cea q3 la GiovaniLM

Mai dețin doar case q1 și runda asta mergem cu 2 case q1 pentru premiere, pentru cine se înscrie. (la nevoie pot completa să mulțumim pe toată lumea, o să vedem)

5. Proiectul de upgrade training ground a fost prezentat pe larg aici și toți cei acceptați sau declarați eligibili au primit deja ajutorul de la Hero care va publica un articol la finalul programului cu toate datele pertinente.

6.  Evident va trebui un tutorial, dar o să ajungem și acolo intre timp vă invit pe toti pe discord pe chatul ro si putem ajuta acolo pe orcine cu sfaturi si informatii despre joc. Chat Ro

8. Transparenta

Toate proiectele is realizate din donatii si am primit asa: 
Am primit de la Tankardist  1000 q5 food, o casă q3 și una q4

Am primit 2000 q5 food si 1000 arme q3 de la Hero
Am mai primit o casa q3 de la humulus
Am pus eu 1000 food q5 plus 2 case q1 



Mulțumesc frumos că ați avut răbdare să citiți, aștept orice comentariu, critic sau pozitiv cât și orice sugestie.



Cu bine,
OchiReci

Ministrul Educației

Jutalmazás

BunnyLiu

Hozzászólások (9)

V + C
v + c
Mulțumesc pentru casă! Sper să nu obosească adminul și pe servărul😁😁 aceasta!
I'm here, translating 😂
Nice comment AronStone, make my day!
Multumesc! Tot respectul pentru implicarea de care dai dovada! Plamanii si ficatul mi-s varza. Plamanii de la bere (ma tot inec in ea), ficatul de la "estos cigaros han sido elaborato, con una selection de las mas tabacos provenient de la mas prestigiosa zona tabaqueras del mundo". Daaaa, de un rinichi ce pot obtine pe aici? Smile
Ai luat armele articolul anterior, amu mai astept, mai dam o sansa si al restu Smile
Smile
Hai noroc ca-i stat la bloc!