OchiReci Chronicles

Megjelenés helye Romania - Bulvár és szórakozás - 17 Sep 2024 07:22 - 5

Hai noroc la toată lumea.

Am văzut aseară că ați fost eliminați din ligă de Serbia cu 8-0 și ținând cont că noi (Danemarca, adică 2 oameni) am eliminat Bulgaria cu 8-0 (să mă mai laud un pic Smile ), vă invit pe cei care doriți să obțineți o mină să veniți temporar la noi, cetățenia se acordă pe loc, ne ajutați și când obținem o mină stați până vă folosiți de ea și după vă întoarceți acasă, la fel cetățenia nu e o problemă (doar dacă nu te cheamă humulus, deci Florin chiar dacă ai putea ajuta, stai potolit Smile, că alt Satan nu mai prinzi Smile).

Ca să fie un bonus, cine o să vină să ajute, va primi house pack sau cel puțin câteva case , evident în funcție de damage și mai vedem noi ce.

Tratați vizita ca un concediu, nu aveți nimic de pierdut! Diseară avem luptă cu Iran Cheeky și după prima rundă suntem pe locul 1, dar evident va fi greu să ne menținem (dar poate prindem un top 10 măcar)


Amu că mi-am făcut treaba, adică v-am trimis invitația vă mulțumesc anticipat și vă urez spor!



Cu stimă,
OchiReci

Jutalmazás

Hozzászólások (5)

Unde aplic?
Singurul mod în care poți lupta în League War pentru o țară e să ai cetățenia, deci cred că ți-am răspuns deja! Probabil o să regret și decizia asta, dar mă risc Smile)))
o7
Pe mine mă primești?
Cu tine mă lupt diseară Smile)))