Greek News

Megjelenés helye Greece - Pénzügy és kereskedelem - 06 Apr 2024 13:59 - 7

Καλησπερα σε ολους.

Ξεκιναμε με την πολεμικη ενημερωση οπως παντα.

Δυσκολη μερα σημερα για την eGreece σε οτι αφορα τις μαχες μας.

1)Στην μαχη των σκοπιων για την ωρα χανουμε ,εχουν πεσει 2ΔΙΣ damage απο καθε πλευρα και ειμαστε στην μεση της μαχης. Δεν θα μας κανει εκπληξη ακομα και να χασουμε. Σημερα δοθηκε 1 nuke δωρεαν σε καθε παιχτη και χασαμε το πλεονεκτημα που ειχαμε. Παρολα αυτα οποιο και να ειναι το αποτελεσμα απο αυριο θα εχουμε παλι το πλεονεκτημα και θα συνεχισουμε σταθερα.

2)Ανοιξαμε πολεμο στην Τουρκια που παει ακριβως οπως θελαμε,δηλαδη χανουμε.

3)Στην Ιταλια πηραμε την πρωτη περιοχη και παμε για δευτερη.Θελουμε μεχρι αυριο βραδυ να εχουμε τις πρωτες 3 περιοχες και να κοιταξουμε πως θα παρουμε το bonus  του rubber ,δεν αποκλειεται να κανουμε καποια συμφωνια παραχωρησης με την σλοβενια.

4)Εχουμε 2 RW που τρεχουν αυτη την στιγμη ,πρεπει οπωσδηποτε να κρατησουμε τις περιοχες μας. Στην direct μας μπορουμε να χασουμε στα RW επιβαλλεται να κερδισουμε για να μην κανουμε κανενα πισωγυρισμα.

Οικονομικη αναλυση και πρωτα προγραμματα παροχων.

1)Στις καθημερινες παροχες εχουμε δωσει συνολικα 13700 Ψωμια και εχουμε ξοδεψει 817.58CC σε 4 μερες,λιγο παραπανω απο 200CC ημερησιως.Συνεχιζεται το προγραμμα κανονικα με ενα σχολιο η μεσω του discord μας.

2)Ο φορος εργασιας ανεβηκε απο 1% στο 5%.Εφοσον εχουμε τους μεγαλυτερους μισθους παγκοσμιως με πανω απο 50% απο την δευτερη χωρα,θεωρησαμε οτι μπορουμε να ανεβασουμε τον φορο για να βγαζει το κρατος κατι παραπανω,η διαφορα ειναι ελαχιστη και το κερδος του να δουλευει καποιος σε Ελληνα εργοδοτη παραμενει μεγαλο.

3)Θα περαστει νομος απο αυριο το πρωι για taxes σε φαγητα που απο 1% θα παει στο 2%, παλι πολυ μικρη διαφορα.


Επιδοτηση εταιρειων ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Μετα απο σκεψη και διαβουλευση απο αυριο 7/4 10:00 θα λειτουργει το προγραμμα επιδοτησης εταιρειων. Αποφασισα να δωθει επιδοτηση της ταξεως του 90% του φορου που εισπραττει το κρατος. 

Παραδειγμα, κανει ο παιχτης Patalos μια εταιρεια που κοστιζει 100gold ,το κρατος λαμβανει 10% των χρυσων ως φορο. Το κρατος επιστρεφει στον παιχτη Patalos 9gold και κραταει το 1gold.

Αυτο ισχυει και για νεες εταιρειες αλλα και για upgrade σε ηδη υπαρχουσες.

Παρακατω ειναι η φορμα που πρεπει να συμπληρωσετε. ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΜΑ.
https://forms.gle/zWQ7MjcKXKJhHuQb7

Επιδοτηση Ενεργητικοτητας ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Οπως φαινεται για δευτερη σερι μερα θα χτυπησουμε 230CC+ ως εσοδα και στοχευουμε στα 300CC στις επομενες 3 ημερες.

Ετσι αποφασιστηκε να δωσουμε καποιες εξτρα παροχες στους ενεργους μας παιχτες. Μεσω της μοναδας μπορουμε να δουμε τα χτυπηματα του καθε παιχτη στις μαχες μας και το ποσο ενεργα βοηθαει την χωρα μας στο πολεμικο κομματι. Ετσι αποφασισαμε να επιδοτησουμε την ενεργητικοτητα χωριζοντας τις ανταμοιβες σε 3 κατηγοριες.

1η Κατηγορια : Fights Today 101-500 . Οσοι παιχτες βρισκονται σε αυτο το ευρος χτυπηματων θα λαβουν 50Q5 φαγητα.
2η Κατηγορια : Fights Today 501-2500. Οσοι παιχτες βρισκονται σε αυτο το ευρος χτυπηματων θα λαβουβ 100Q5 φαγητα.
3η Κατηγορια :Fights Today 2501+ . Οσοι παιχτης βρισκονται σε αυτο το ευρος χτυπηματων θα λαβουν 150Q5 φαγητα. 

Τα χτυπηματα θα καταγραφονται ημερησιως,ετσι οποιος παιχτης ειναι στην ιδια η σε ανωτερη κατηγορια για ολη την εβδομαδα θα λαβει αλλη μια εξτρα μερα φαγητων απο την κατηγορια του.

Παραδειγμα ο παιχτης Patalos ηταν για 7 ημερες στην 2η κατηγορια. Στο τελος της εβδομαδας θα εχει παρει ηδη 7x100q5 φαγητα. Παρολα αυτα λογω της ενεργητικοτητας και της σταθεροτητας του θα λαβει αλλα 100q5 φαγητα. Το ιδιο ισχυει για καθε κατηγορια.

Το προγραμμα ισχυει απο ΔΕΥΤΕΡΑ 8/4 10:00


Τελος τα σημαντικα νεα της ημερας ,ειναι η ενταξη μας στην πρωτη συμμαχια του παιχνιδιου. Το αρθρο με τις χωρες της συμμαχιας μπορειτε να το βρειτε εδω https://www.edominacy.com/en/article/244 . 

Ειναι μια αρχη για την επιτευξη των στοχων μας και την δημιουργια μια δυνατης συμμαχιας που θα εχει ως στοχο την αναπτυξη των μελων της.

Παμε ενα sub+vote καi comment για τις παροχες





Jutalmazás

Hozzászólások (7)

o7
o7
o7
❤️💪🇨🇾🇬🇷
v
o7
O7