Habsburški List

Megjelenés helye Croatia - Politikai viták és elemzések - 05 Sep 2024 11:52 - 11



https://i.postimg.cc/9QtwkJhR/zastavarh.jpg



Poštovani građani Republike Hrvatske,
 
pozdravljam vas kao novi predsjednik države i donosim vam ovo obraćanje u kojem će biti obrazloženi planovi za rujan.
Nakon pet punih mjeseci diktature bivšeg predsjednika Mange (s kratkim prekidima Maca i Makarova), moja velemožnost preuzima vlast kao četvrti predsjednik Republike Hrvatske od početka igre. Ovu dužnost preuzimam s beskrajnim entuzijazmom, demokratskim namjerama i najboljim željama za hrvatske građane. Mangi se možemo zahvaliti na zavidno odrađenom poslu ovih pet mjeseci i želimo mu puno sreće u svojoj eKarijeri, ali vrijeme je da mlade snage preuzmu kormilo i zaplove prema toplijim vodama.
 


Unutarnja politika

Situacija s državnim orgom ostavila je gorak okus u mnogim ustima, određene političke odredbe otjerale su dio građana u dijasporu i manjak komunikacije doveo je do smanjenja aktivnosti. Od današnjeg dana to se mijenja.



  • Nema više neobjašnjivih transakcija iz državne blagajne i bilokakve odluke na državnoj razini predsjednik će raspraviti s Vladom RH i nakon glasovanja njenih članova donijeti odluku na temelju rezultata tih glasovanja.



  • Svi građani mogu sudjelovati u radu države, bez obzira koristili Discord ili ne. Za izborne liste mogu se prijaviti svi građani, ali pod uvjetom da napuste kongres dan nakon izbora, ako znaju da neće moći biti aktivni. Zbog mehanike brzih zakona, cilj je imati što aktivniji kongres.



  • Pozivaju se Hrvati iz dijaspore da se vrate u domovinu i pridonesu radu države svojim iskustvom stečenim u inozemstvu.


 


Ekonomija

Državna Blagajna RH ostati će pod nadzorom budnog oka guverner Maca. Pokazao se kao kompetentan upravitelj blagajne i nema razloga da se popravlja ono što nije pokvareno.

Promjenom  bonusa, Hrvatska je nažalost opet izvisila. Vodstvo Phoenixa i Vlada RH su zaključili da je ovakva nepoštena promjena bonusa rezultat adminovog favoritizma prema neprijateljskoj strani, ali previše pričati o tome nema smisla. Gospodska šutnja je bila odgovor Glembayevih na provokacije, pa će tako biti i naša.


  • Hrvatska će po novom davati 80% golda na ugradnju firmi nazad u roku do 7 dana nakon priložene ispravne dokumentacije. Dokumenti potrebni za povrat poreza na ugradnju su: SS državne blagajne i vašeg stanja na računu prije i poslije ugradnje, kao i vrijeme tog čina. Dokumentaciju dostavljate u premijerove privatne poruke koja će potom biti obrađena.



  • U planu su nagrade za aktivno pisanje članaka u području ekonomskih i političkih analiza.


 
 
 
Vanjska politika
 
Hrvatska će i ovaj mjesec djelovati kao vanjski suradnik Phoenix saveza, te sudjelovati obrambeno u vojnim operacijama prijateljskih država.

Tenzije na relaciji Hrvatska-BiH/SAD jenjavaju, dok Bugarska i njihov satelit Makedonija ostaju naš glavni neprijatelj.







Predsjednik Republike Hrvatske Murkoff


Jutalmazás

Mitar86shaumatraumaSmiljanNSKBproNebra007Nebra007Nebra007Nebra007Polar Bear

Hozzászólások (11)

Prošlost ostaviti iza sebe o7
o7
o7
I won't comment on the reshuffle BS. But I have a question.. In what way Bulgaria remains your enemy? Did we DoW you? Do we hit your regions? Do we steal your regions? Your propaganda is getting beyond ridiciolus.. And you talk about democracy and transparency while your inauguaral message is one big lie. Typical Morkoff
Manga da vrati golde! Ostalo podrska.
o7
@danider Bulgaria and Mkd are alliance enemy so is there any need for explaining??? Did we Dow you? Did we take your regions?? Bro chill and stop that shit talk without any sence...
o7
o7
o7
o7