OchiReci Chronicles

Megjelenés helye Romania - Bulvár és szórakozás - 29 Aug 2024 10:02 - 7

La toţi şi viitori, Sănătate!
OchiReci Chronicles, no. 

Bună ziua România!

Mi-a luat mult timp să îmi găsesc cheful să scriu partea asta, încă îl mai caut da sper că până o și scriu vine și după nici că mi-e dor de el.

Aș începe cu faptul că titlu ar trebui să fie ”Cum să nu fim oameni”, dar îl păstrez așa cum e și merg mai departe pentru că nu poți să uiți să fi om, dacă nu ai fost niciodată ... om!

Mandatul meu s-a rupt pe 08 august când m-am trezit cu un mesaj pe discord și am acceptat o cetățenie, nu îmi pare rău de asta, nu regret nimic doar că am fost naiv să cred că lupul își schimbă părul dar și năravul și aveam să aflu destul de repede că nu e așa. Oricum mă așteptam dar am sperat să nu fie cum mă gândeam eu și amu sincer recunosc nu a fost așa cum preconizam eu ... ci mult ma rau! Tre să fiu însă corect, că eu nu mint și nu vreau să o fac nici prin omisiune, în prima mea zi de mandat l-am contactat și l-am întrebat dacă vrea să ajute, i-au luat 2 zile să decidă ce face ...și urma să decidă să se ajute pe el nu comunitatea! (ajungem și acolo).

Persoana în cauză e evident tankardist că altu nu putea să fie, eu din păcate nu fac print screen tot și toate și le pun în clasor (doar cu timbrele și banii fac asta) așa că nu am articolul său de generic (his greates hit) în care deducea el într-o logică non-vulcaniană, mai degrabă AUR-istă că aș fi alcoolist și că cei 22 de bezmetici care m-au votat în iunie ar fi la fel ca mine (l-a șters între timp, i-a dat Dumnezeu oleacă de mine cândva). De atunci ne tot amenință cu cântece de lebădă, tot pleacă da tot e, tot nu știu ce și nu știu cum, s-a dus și prin America o vreme că de e patriot și ne, să zicem, încântă și astăzi cu prezența sa, cu toate că evident va mai pleca de vreo 100 de ori și tot nu va fi dus, că omul e indecis tare, dar super psiholog/psihiatru/clarvăzător când vine vorba de altu, doar oglinda lui e puțin defectă - însă trec peste (sau ajung și acolo mai îndată).

Eu nu am mers pe premiza că atunci erau 22 voturi și făcea spume, tura asta erau 31 și am fost și ales - am zis că revine și el acasă, și recunosc în prostia mea cam am vrut să mai aduc câțiva (gen Rusu și Marius, dar încă opun rezistență, nu că mă las nici eu) pentru că toți suntem romani (Moldova Pământ Românesc, pentru cine are nelămuriri) așa că atunci când omul ăsta a bătut la poartă i-am deschis și l-am pus la masă că e așa e frumos și omenesc. Că trebuia să-i dau un șut în funduleț e altă treabă, dar nu sunt eu genul, ce e corect e corect iar decizia asta e corectă.

Și când vă zic că l-am pus la masă mă refer că am stat de vorbă cu el și i-am propus și o funcție în guvern, m-a refuzat că nu vrea să fie una publică, i-am propus un vmod care nu e pe joc, m-a refuzat iar că nu vrea să apară cu numele nici măcar in un articol (că evident trebuia să-l scot să zic uite aștia suntem), așa că l-am întrebat dacă vrea să fie pe #gov și când mi-a zis da, i-am cerut lui Hero să-l adauge și l-am prezentat drept consilier personal. (drept scuză pentru orice funcție a fost faptul că nu a fost în mandatul lui jagas și nu vroia ca Jerome să se supere pe el, o să aibă importanță asta mai târziu).

Până în punctul ăsta, pentru cei care nu pricep, înțelegeți un lucru eu nu țin dușmănii când vine vorba de țară, că dacă e pentru România nu mă dușmănesc cu nimeni, dacă e în scop comun sunt de acord, dacă însă discutăm de chestii private cam trebuie 10 îngeri să mă oprească când mă enervează un prost, dar asta e altă discuție. Pe partea ailată Thomas umblă și acum în buzunar cu print la vorba mea pe chat ”cine voteaza asta măsa e c...”, cu toate că nici azi nu a priceput că noi nu jucăm spânzurătoarea și că nu l-a pus nimeni să completeze, să nu mai zic că în respectivul congres erau mulți dar el a fost singurul și încă e unicul care s-a simțit, și nu am nevoie de psiholog să pricep de ce că nu mă interesează, el probabil are să priceapă de ce a jucat un joc pe care nu-l pricepe și s-a și ofticat în asemenea măsură. Dar e iar irelevant, a discuta de domnul tănculeț e ca și cum ți-ai da foc la casă că e iarna afară și vrei să fie cald, e un butoi de pulbere omul, complet rațional când șoptește tâmpenii inventate sau visate și dus în concediu când e vorba de altceva. Ajungem și acolo, răbdare! Ce e de menționat e că vorba aia spusă demult e lait-motivul dragostei lui pentru mine și va fi pururea, că da aștia suntem așa defilăm!

Nu sunt nici eu buricul pământului dar nu sunt ușor nici de prostit și imposibil de manevrat, iar lebăda neagră din poveste a mai încercat din astea cu mine (că am făcut Lupii Carpatini împreună) și după s-a dus la Hero pentru că scopul său era să intre in top 10 um (și nu ține la medalii virtuale, mă jur!) și implicit Iulian e mult mai ușor de manevrat (cine își amintește cam vreo 2 luni i-am zis ăstuia când scrie ceva să semneze Thomas, că se vedea de la o poștă că folosea cuvinte împrumutate, să mă exprim așa) 

Revenind totuși, l-am adăugat pe Thomas pe guvern și de aici a început circul, dar când aduci un șarpe te miri că te mușcă noaptea? Lăsând la o parte glumele (sper să fie așa, dar la ce e pe #finanțe, nici dracu nu poate verifica) că a luat salariu 300 gold cel puțin pe fiecare mandat de mod cu mențiunea că astfel de glume nu se fac nici treaz (dar trec peste) omul a început în forță că vrea cashback, i-am explicat frumos că nu facem din astea și a început prima dată să mă acuze că nu vreau să ajut România cu goldul său însă la câtă minte are, uneori o rpu în baltă, hai să explic. Păi dacă el făcea companii de 500 gold și statul primea 50 gold dar el îi vroia prin cash-back înapoi cum dracu ajuta România că la buget tot 0 intra?

Deci i-am zis frumos nu, avem alte proiecte, dar i-am zis de asemenea că dacă vrea proiectul pentru țară să mi-l scrie și îl votăm, pentru că i-am zis Nu lui personal, nu era corect să fac un cash back doar pentru el, așa cum vroia el. Inutil să zic că nu mi-a prezentat niciodată vre-un proiect, dar programul a fost făcut ulterior pentru toți (o mică mare diferență, aș zice).

Supărat că eu tot refuzam, nu vă imaginați ce face Thomas când i se zice nu (nu putea să plece, că o făcea pe loc), s-a dus la bulgari și și-a făcut firmele (patriot nevoie mare) și după a revenit tot să mă ia pe mine la 2-3 parale că eu îs vinovat că nu a ajutat el Romania cu firmele sale (nu avariția sa după gold, eu).

Și cireașa de pe tort de supărare a zis că nu mai permite RED să lupte, un șantaj ordinar (care chiar cred că s-a întâmplat, tre să verific însă) care demonstrează calitatea unui viitor președinte al României supărat că nu i-am dat 50 gold de la stat degeaba! (lol, ce îmi vine aici în minte prefer să nu scriu)

Evident discuția a fost intensă, am avut multiple discuții private cu oameni care mă întrebau ce caută americanul pe #gov și cel mai fain de ce se comportă ca un CP? Că asta a fost atitudinea sa, a venit, a țipat, a cerut de parcă era la el acasă, nu doar prezent din cauză că eu is om! Le-am zis la toți că nu pot să-l dau afară, chiar dacă ei au cerut, pentru că nu m-aș simți ok să-l invit și după să-i dau un șut (și aici trebuia să-mi calc pe principii și să-l mătur, dar amu asta e). Am preferat să fiu om și le-am zis doar atât, nu il scot dar vă asigur că va pleca singur, că-l știu!

Și ce credeți că s-a întâmplat mai departe, s-a trezit Hero și a închis chatul cu mențiunea ”inchid chatul până dimineață să vă liniștiți”, și după să am timp și să citesc! Stimabilul Iulian ne-a inchis pe toți că și-a cumpărat omul joc și chat, dar luăm isteții pe rând așa că mă opresc aici.

Ironic, fix unde mă opresc e motivul pentru care am scris episodul 1 din prezenta

Episodul ăsta e motivul pentru care am fost demis, urmează să vă explic și cum în următorul și ironic după ce a fost ieri va fi ep 5 iar până la alea cred că o mai lungim! Din păcate nu prea am eu chef să le difuzez in timp!


Dau 100 gold cui mi-l traduce in engleză, primul evident pentru că deja îmi ajunge că l-am scris (și am omis multe să-l termin mai repede), nu am nici un chef să-l și traduc!


Dedicație specială, se știe! (tre să fac un duș doar că am zis asta)



În lumea asta fără de cuvânt, o să rămân eu așa cum sunt!
Cu sinceritate
OchiReci



Va urma

Jutalmazás

Hozzászólások (7)

am uitat de articolul lui Thomas ca s-a simtit si a luat praschina pe dinainte, dar o sa-l adaug episodul urmator! Stiam ca am uitat ceva, amu stiu si ce!
Please allow me a shot to this translation Smile "Dear eWorld, I'm a petty 3yo and the boys took my toys. I'm screaming and cursing them all for months and they still cannot see my leadership prowess. They all stupid! You all stupid!!! STFU! All hail me me me Laugh"
you're welcome Smile
Ești amuzantă că nu ai fi, ai fi altceva. Spor!
Cand te arunci in mare trebuie sa stii sa inoti cu rechinii. Sau sa fii tu orcă. În viața tonul in 99% din cazuri face muzica.
Sa ai 3 like-uri la articol, din care unul să îl fi dat tu, asta înseamnă jurnalism profesionist
Tot ce ai scris e adevarat, mai putin partea cu gluma despre salariul meu de 300 g lunar de la stat. Nu e gluma, chiar i-am luat iar faptul ca He did it imi da doar proportional cu timpul lui ca cp ma deranjeaza profund. @sesebi, un vot e al lui unul al meu, deci practic a acris o carte pt 2 voturi