OchiReci Chronicles

Megjelenés helye Romania - Bulvár és szórakozás - 24 Aug 2024 09:36 - 0

For all of you that don't understand romanian language, this is my side of the story and how BattleHero (who believe in his right mind that he own the game or at least that he is Romania owner), and tankardist who is a simple snake, not more than the previous name, to be honest, and a wanna be CP... manage to overthrow me, why and how they did it!
I didn't want to write this article, but if nobody hear my side of the story they will consider there to be truth, and that is even worst. For ally and for enemy's as well, we will be ok, even if this two snakes are lingering around!
My part of view, will be write in romanian (you can translate it), but if you wanna speak about it you can message me, comment or find me on alliance chat, and I will be there to answer all questions.

Acum så´dåm drumul și la poveste, sincer nu am vrut să scriu acest articol pentru că nu am nici o problemă să scriu de alții atunci când calcă pe bec (indiferent că le place lor sau nu și evident 100% nu le face plăcere, da fix undeva mă și doare) dar când e vorba de mine mereu am mers pe ideea că nu trebuie să mă justific, cred că, cine are ochi vede și cine are creier înțelege doar că e o atitudine păguboasă și a lăsa lucrurile așa e ca și cum le-aș permite celor care mă iubesc până la lacrimi de crocodil să-și perpetue minciunile. Iar ei nu au obrazul meu fin așa că hai să mă bag iar în troaca lor și să le mai dau și niște șuturi că de ..numai oameni nu-mi sunt, da nici porci nu îi pot face (aș denigra animalul și nu am nimic cu el, că nu-s vegetarian!)
Și amu că am ajuns până aici mă opresc deja, nu mă lasă inima îmi bate în piept ca poliția la ușa și îmi zice bă stai, lasăi să fie proști, nu te complica...că doar pe mine mă ai, o să încerc să o ascult și continuarea va veni azi, mâine, săptămâna viitoare sau când va fi. Tre să-mi găsesc și cheful să vă explic prostiile care urmează și ce au făcut cei doi eroi mai sus desemnați.

---

Hai så mai încerc să mai scriu câteva rânduri și numai când zic asta îmi dau seama că, ceva în mine s-a frânt pentru că nu am avut niciodată probleme la a scrie wall-text, dar se pare că până nici eu nu conștientizez cât de tare m-au deranjat viperele de mai sus și  asta nu că nu îmi găsesc cuvintele, pentru că le am toate însirarte pe cer, dar îmi lipsește cheful să le pun pe hârtie, pardon aici.

Când am luat decizia de a candida, nu era nimeni care să-și asume mandatul, se știa că va fi greu, eram în core deja și fără o provincie originală (Dobrogea) cu mari posibilități de a fi și noi șterși. De asta nimeni nu a ieșit în față să își asume un mandat de CP,  așa că am făcut-o eu, cu toate că v-am mai zis m-am asigurat că nu o să fiu singur (nu-mi place democrația de mucava a unui singur candidat).

Am fost ales, am stabilit un guvern și am încercat să fiu echidistant (am avut din toate partidele și toate unitățile) și o vreme a fost bine, am recuperat Dobrogea (amu nu știu dacă Humulus a lăsat-o sau nu, aș zice că nu, dar am discutat cu el pe temă și e corect să spun treaba asta, să fiu 100% cu porcii acasă).

Că tot am zis de el, ni s-a  propus să devenim neutrali și ni s-au garantat toate regiunile cu bonus înapoi, trebuia să ne dezicem de Bulgaria. Eu personal am decis, așa complet nedemocratic cum sunt, să votăm pe guvern și a fost respins și mai departe s-a votat și pe #ero și iar a fost respins. Am vorbit și cu aliațiii le-am zis de propunere pentru că așa e corect,  deci toată lumea știa!

Am decis atunci cu toții că nu mai avea rost să facem și vot pe joc, pentru că ne strica mai mult decât să ne ajute și oricum decizia era luată, repet aici chiar puteam fi dictator (dacă mi se vota cu da, eu tot NU spuneam, să fim clari), doar că nu a trebuit.


Și afară iar plouă deci mă duc să mă plimb, poate îmi potopește supărarea și reușesc și eu să termin de scris, că nici nu am ajuns la ce și cum a fost, dar e timp, nu a băgat Dumnezeu zilele în sac!


Va urma și episodul 3 și 4 probabil că la câte îs de spus numai chef nu am, dar articolul ăsta îl las așa (și așa nu e spațiu de mai mult)!


--- va urma! (work in progress)










Pentru visele lor unii ucid viselele tuturor

Jutalmazás

Hozzászólások (0)