Habsburški List

Megjelenés helye Croatia - Politikai viták és elemzések - 19 Aug 2024 13:47 - 9



https://i.postimg.cc/J7bgyN4Z/poku-aj2.jpg



Poštovani građani Republike Hrvatske, Ministarstvo Edukacije donosi vam još jedno redovno i jedva-očekivano izdanje nedavnih događaja.

Prije svega, Ministarstvo se želi osvrnuti na rezultate parlamentarnih izbora i nakon potvrde eDIP-a o regularnosti istih, čestitamo svim novim i novo-starim zastupnicima koji će predstavljati građane idućih mjesec dana. Stranka HNF je naravno osvojila dvotrećinsku većinu i time potvrdila svoj status kao vodeći pokret hrvatskih građana. Jedina kontroverzna situacija je bila u slučaju dugomjesečnog zastupnika i građanina krele koji je zbog sukoba s predsjedništvom stranke izvisio s izborne liste. Na slici je predstavljen izgled sastava našeg skromnog sabora


https://i.postimg.cc/90BFbchM/parlm.jpg

Tigrova Partija
(TP), Hrvatska Demokratska Stranka (HDS), Hrvatski Nacionalni Front (HNF)





A sada prelazimo na PRIJELOMNU VIJEST!!!

Hrvatska trpi hibridno-kibernetički napad iza kojeg stoje mračne sile koje Hrvatsku žele pobosniti. Sam Ured Predsjednika je hakiran, te vrhovni zapovjednik na nekoliko sati nije mogao ući na prijekopotrebne komunikacijske kanale s ostatkom države. Čekamo zahtjeve hakera, no unaprijed ih upozoravamo da Hrvatska ne pregovara s teroristima.



Ekonomija

Ekonomija i gospodarstvo Hrvatske raste. Dolaskom novog guvernera Makarova, Hrvatska je doživjela novu ekonomsku renesansu. Stabiliziralo se monetarno tržište, izgradile su se nove tvornice na državnom orgu, obnovile su se zalihe bolnica i obrambenih sustava, novac se redovno printa i smanjuju se porezi. Sve ovo naravno ne bi bilo moguće bez temelja koje je postavio bivši guverner mac.

Nažalost nije sve tako sjajno i utopijski kako neki nerealno očekuju. Građanin Mitar je napustio zemlju kulena i rakije za doline sladoleda i kruha. Ministarstvo edukacije želi mu puno uspjeha i glabanja.
Od ostalih loših vijesti, tu su i razni žuto-zeleni vragovi koji nastoje profitirati na sirotinjskoj muci. Bez imenovanja, Ministarstvo Edukacije najoštrije osuđuje lokalne profitere koji stvaraju oligopol na cijene sirovina, time tjerajući naše građane na kupovinu sirovina na stranim tržištima. Takvo ponašanje će se samo odraziti na državnu blagajnu, a ako kap prelije čašu objavit će se i javna lista profitera.



Vanjska politika

Unatoč padu aktivnosti zbog više-manje završenog rata između Phoenix saveza i osovine zla Bugarska-Rumunjska + satelita, Hrvatska ne prestaje svoju vječnu borbu za bonuse. Kao dio pobjedničke strane u ovom ratu dali smo si za pravo, uz potpunu podršku Phoenix saveza, da okupiramo brazilske regije za wep bonus. Rat je više manje dobiven i samo je pitanje dana kada će hrvatska čizma kročiti u Amazonu.

Na jugoistoku, sprema se novi sukob između Republike Srbije i Republike Sjeverne Makedonije. Razlog makedonske agresije možemo potražiti u Bugarskoj koja je Makedonce opet natjerala u bespotrebni rat kako bi Bugari oslabili Phoenix savez. Makedonija koja je nekad brojala preko 30 regija danas je svedena na mizernih 5 core regija i to sve zbog naivnosti makedonskog vodstva koje slijepo vjeruje bugarskim gospodarima i ispraznim obećanjima o bonusima.



Ministar edukacije Murkoff





Copyright © 2024 Ministarstvo edukacije

Jutalmazás

spageBatashaNebra007mac1990eVokasi

Hozzászólások (9)

o7
o7
o7
o7
o7
o7
od ostalih vijesti herzika i dalje dreči za kralja i otadžbinu
Hhahahahaah braos
Bratov pisuva statii a oni 6 lugje se vkupno bez multinja 😂