OchiReci Chronicles

Megjelenés helye Romania - Bulvár és szórakozás - 16 Aug 2024 11:55 - 8

La toţi şi viitori, Sănătate!
OchiReci Chronicles, no. 

Bună ziua România!

De unde să încep oare, unde să termin? Oare reușesc să-mi pun tot ce am în cap pe foaie (ar trebui că am experiență, destulă chiar), dar oare uit ceva, omit ceva ... tot ce se poate, dar mai contează?

Nu aș începe gradual cu faptele dinainte de mandat, cu situația în care ne aflam ș.a.m.d, și nu fac asta pentru că nu consider că ar fi corect, eu știu ce a fost mai știu și alții și chiar dacă nu recunosc e suficient pentru mine, ar fi lipsit de sens să mă lansez în vorbe inutile.

Când m-am înscris pentru CP, nu era nimeni care să își asume mandatul că era complicat cu war cu o regiune lipsă ș.a.m.d. dar evident a venit Thomas (the one and only) cu o soluție să avem președinte străin, am fost de acord și cu aia, am și discutat cu numele propus dar nu a mai venit până la urmă.

După m-am rugat de Hero să îl propună pe Satan care și-a afirmat intenția, mi-a zis că verifică alte cereri dar cum a fost liniște totală în final a fost propus ca să nu candidez singur, că aia pentru mine numai democrație nu e.

Am vorbit cu lumea, a trecut votul, am stabilit guvernul și tot a fost lapte și miere, am recuperat și Dobrogea deci trebuia să fie și mai bine. Doar că dacă e bine strică și dacă e prea bine deranjează.

Și de aici încep deja chestile ciudate, ok îl lăsăm pe OchiReci să fie CP că la noi nu își asumă nimeni și dacă dă chics avem pe cine da vina , cam așa au gândit-o unii. Iar exemplu de democrație, de parca e tarlaua lor!

Doar că eu consider că mi-am făcut treaba și contrar celor dinaintea mea nu am făcut 1 proiect așa să fie și el pe acolo ci is deja 4, iar asta a deranjat. Aoleu ce facem bisericuța lor de băieței care se vor șefi pe aici deja turba, bă trebuie căutat nod în papură, că e jocul lor cumpărat de stimabila lor mamă și eu nesimțitu de mine rupeam norma, numai ca să vezi!

Ironia e că 4 proiecte ale mele nu costă cât a costat un singur proiect anterior, dar oare noi vorbim de logică, matematică sau bun simț aici? NU evident, vorbim de o luptă politică și prin astea tot prostu are părereri, unii și după fapt (ca tre să fie și fuduli, gen ți-am zis eu??? ai?? pfff)

V-aș spune exact cât au costat toate proiectele din mandatele anterioare, dar nu am chef să îmi pierd timpul să caut toate prostiile puse de ei pe #finante (un chat pe care nu-l poti vedea daca nu esti in congres măcar). Aia nu e transparență, e uite factura o arunc în coș și când se umple mi se rupe cheamă contabil să verifice. Dacă tre să îți facă cineva munca? tu de ce mai ești plătit? Și unde e transparența sau democrația?

Și ironic tot tankardist se lăuda că la fiecare mandat a plecat cu 300 gold, misto gluma (sper să fie doar atât). Dar la 0 transparentă sper să fie doar atât! Și glumele se plătesc mai ales când nu ai cum să verifici!

Și aici o să vină toți și o să zică că e tot pe finanțe, repet tre sa fi în congres să poți fi acolo și acolo găsești am dat 1000 lei la curve sau la bagaboante și cam atat, adică chiar trebuie să faci muncă să și afli dacă au furat, ceea ce e amuzant. Mai pe românește e așa transparent ce au făcut că îți trebuie contabil 100% și probabil și traducător să pricepi ce dracu e acolo, că de timp pierdut nu mai zic.

Și da sunt rău, dar tot ce a fost până la mine e 0 transparență (ei o să zică invers, dar tot aia e) că noi jucăm aici nu pe discord (trebuie să fie public și pentru toți nu pentru roluri) și trebuie să fie înțeles chiar și de ultimul prost din sat. 
O colecție de facturi nu e transparență, e vrăjeală, o luare la mijto! (mai ales considerând că se laudă că și-au luat și salarii făr să știe nimeni ...pff)


Și mă opresc aici, aștept (știu și ce) și mai urmează și episodul 2


Va urma....


Jutalmazás

Hozzászólások (8)

o7
o7
Luați prea in serios jocul asta.
Tu ai ramas setat de aseara cu placa asta, cand de fapt cauza a fost alta! Nimeni nu te-a acuzat de nimic, inafara de faptul ca NU te consulti cu guvernul tarii, legat de faptul cum imparti BANII TARII, nu ai TAI! Nu sunt banii tai, nu sunt banii guvernului, sunt banii tarii. TU nu poti sa decizi ca dumnezeu, la cine, cum si cat imparti, pentru ca lucram intr-o echipa...ma rog, jumatate de echipa dupa ce ai facut aseara...sau iti doresti sa ramai singur, sa inteleg? Cat crezi ca rezisti singur? DOAR un singur lucru ai gresit! Nu te-ai consultat cu echipa guvernamentala. Si tu ai divagat de la subiect simtindu-te acuzat de imaginatiile tale. Un simplu: Scuze, am gresit, hai sa vedem cum remediem!... era suficient si toti erau langa tine! Acum o sa incepi cu toate teoriile tale conspirationiste, despre fricile tale, nu despre realitatea din joc/viata reala. Aseara ai taiat jos jumatate din guvern cu deprecatiile tale emasculate pe chat, ceea ce denota o aprehensiune putin deplasata. Sper sa stii cum sa indrepti situatia! Dar ma tem ca orgoliul nu te va lasa...Sper sa ma insel!
Ucuitoru sa sun la 112? ti-a furat cineva contu? sper! nu de alta dar as fi tare dezamagit. cat despre ce ai zis nici nu am citit, si mi se rupe de ce cred altii ca tre sa fac, ca daca erau in stare faceau ei. spor dar vezi ca nu uit
Barbate, tara te-a ales nu sa fii Dumnezeu, sa imparti dupa bunul plac la cine vrei tu, cum vrei tu. Tara are un guvern=presedinte+echipa. Tu ai uitat echipa in urma, dupa care te-ai luat la tranta cu ea, asta e singura ta greseala! In rest, sa dea norocul sa avem presedinti asa de darnici ca si tine!!! Jos palaria pentru ce si cate proiecte ai demarat! COMUNICARE = echipa legata.
multumesc de mesaj, sa dea Dumnezeu sa fie si minte, ca despre mine se rezolva si pentru tine si pentru toti. o7
o7