OchiReci Chronicles

Megjelenés helye Romania - Politikai viták és elemzések - 10 Aug 2024 04:38 - 3

 La toţi şi viitori, Sănătate!
OchiReci Chronicles, no. 

Bună ziua România!

Au mai trecut două zile, sau mai întâmplat lucruri am avut și aseară ședința de guvern și e timpul să vă spun și ce și cum facem.

Hai să văd de unde încep și unde termin prima dată, sincer e mult mai greu să fac un articol ca CP decât neutru și nu doar pentru că trebuie să fiu atent la fiecre cuvânt folosit ci pentru că tot ce scriu trebuie făcut și muncă continuă și după articol, situația e mereu evolutivă și schimbătoare ș.a.m.d.. Dar e frumos și sunt convins că împreună o să facem să fie bine.

Hai să încep cu proiectele:

1. Upgrade TG / Prima companie q5 / Raw material pentru companie

V-am zis în articolul anterior, cei dintre voi care nu ați prins aceste programe, desfășurate de guvernările anterioare să-mi trimite-ți mesaj și rezolvăm.
După cum v-am zis amu 2 luni în platformă interesul este ca fiecare cetățean român să fie pe proprile picioare și sustenabil, iar în clipa de față proiectele curente și viitoare merg de la premiza că toți aveți aceste facilități deja, de asta e imperativ să-mi comunicați să pot să vă ajut pe cei care încă nu sunteți încă la acest nivel, ca ulterior să mergem împreună toți mai departe.

2. Lucky Wheels 

Am observat că a reapărut roata, urmează să intre he did it și să începem proiectul. Repet ce am zis articolul anterior, il facem o săptămână, vedem cum merge și după decidem dacă e viabil și util sau nu.
Proiectul e publica aici

3. Proiectul verde (prioritar)

La ședința de aseară s-a votat să implementăm proiectul verde prezentat frumos pe slide de damachen, tot el urmează să desfășoare proiectul și veți avea luni articol pe temă
Sumar implică spitale q1-q3 pentru fiecare pentru a crește bara de energie și firmă de food pentru a o putea folosi, mai detalit urmează să vă fie prezentat în articol.
Am estimat un cost bugetar de 4.000 gold, dar probabil o să depășim valoarea asta, motiv pentru care proiectul următor va fi pe hold.
Proiectul are și compenenta Reserche Center q3 pentru toți, dar aia o punem pe hold până la reduceri, nu ar fi benefic să consumăm gold amu pentru acesta, cu răbdare o să ajungem să facem toți și respectivul când va fi mai ieftin.


4. Daily Challenge / Strategic Weapons(on hold)

Proiectul ăsta vine ca o completare la prima firma q5 și aduce firme q1-q4 pentru toată lumea ca să poată fiecare să facă misiunile zilnice. 
Vine o firmă q1 de nave de asemenea ca să bifăm și misiunile în care se cer missiles, ținând cont că foarte probabil toți aveți strategic weapons la nivelul 1.
Problema e că e de asemenea un proiect costisitor și depinde foarte mult de încasări și de ce avem la buget, nu ne permitem să facem 2 proiecte mari odată.
I-au în calcul să facem q1-q3 pentru început mandatul ăsta, dar și așa am avea 30 gold pentru a face firmele q1, inca 40 sa se duca doua la q2 si inca 50 gold sa se duca una la q3 deci 120 gold de persoană și la număr estimat de 50 beneficiari ar veni 6.000 gold pe care nu cred că o să ni permitem mandatul ăsta.
Altă variantă ar fi să subvenționăm 4 firme q1 de arme și una q1 de nave, urmând ca în mandatele următoare 3 firme q1 să fie upgradate la q2-q4, și aici am avea 50 gold cost și la aceași estimare de beneficiari am ajunge la 2.500 gold cost.
Aștept însă prima dată să văd proiectul verde implementat, să văd costul exact și după în funcție de încasări și de ce va rămâne la stat, o să decidem pe la jumătatea mandatului și ce facem cu proiectul ăsta și dacă putem măcar să-l începem.

5. Proiecte respinse sau care nu se vor face (în mandatul meu sau chiar niciodată)

Mi se pare corect să vă zic că au fost și proiecte care nu au primit girul guvernului, iar primul îmi aparține și era legat de piața de muncă, cu subvenționare de la stat și salariu unitar, idee care a fost respinsă chiar înainte de ședința de aseară.
Al doilea, cu toate că nu l-aș numi proiect, nu a fost prezentat doar cerut, e cash-back la creare de companii (un proiect similar cu ce au implementat prietenii noștri bulgari), care a fost cerut aseară în ședință dar nu a fost repet nici suficient sau minim prezentat și nici nu a primit girul guvernului.
V-am zis lucrurile astea ca să înțelegeți și să observați că inevitabil nu se poate face chiar tot, mai sunt și idei care nu sunt bune sau care nu sunt considerate utile.

6. Partea militară

Am zis în articolul anterior că urmează să discutăm despre fostele noastre regiuni din Polonia, Ucraina și Moldova și am fost cred suficient de clar în privința faptului că nu ne trebuie nici una, îs un plus care mai mult ne seacă decât să ne ajute. Urma doar să stabilim ce facem cu Moldova, din motive evidente pentru că ea va fi și va rămâne în permanență pământ romanesc.
Era de asemenea important să avem lupte zilnice pentru DO și posibilități pentru TP, dar nici astea nu au mai trebuit votate.
După cum puteți și voi observa aseară ne-au declarat război atât China cât și Moldova, deci s-au aliniat lucrurile fără să mai facem noi ceva, evident nu e nimic surprinzător, era de așteptat, poate doar decizia lui HRusu de a ataca să fie cumva o uimire, dar repet nu e, îmi pare doar rău că omul nu a priceput ceva esențial respectiv are țara întreagă și eu nu l-am deranjat, ba chiar intenționam să discut cu el să facem să fie bine.
Uite că nu a vrut să fie bine, eu nu am de ce să mă complic cu o decizie pe temă și lucrurile se vor desfășura de la sine.

6. Spitale q5
După cum v-am zis în articolele anterioare, avem 2 spitale în Muntenia și Moldova, puteți să-l folosiți pe oricare dintre ele, însă doar unul pentru că nu pot fi combinate.
Cel din capitală e evident principal, iar cel din zona mea (să fiu acasă măcar în joc) e back-up și chiar dacă nu contează măcar să nu stăm toți îngrămădiți în București Smile


7. Transparență
La ultimul articol avem așa  5.479,46 gold și 4.418,93 ron in trezorerie si eu pe cont  30.000 pe cont si 16.494 ron pe piață la 0.052
Astăzi avem 5,635.46 gold (+ 156 ) si 7.940.44 ron ( + 3.521,51 ron ) la trezorerie și eu am 30.000 ron pe cont si pe piata mai am 2.814 ron deci sau vandut 13.680 ron la 0.052 rezultând 711.36 gold
Am donat 712 gold la trezorerie, am pus print pe #finante si amu avem 6.347,46 gold la stat.

Edit: am retras 2.004 ron de pe piata si am am pus 22.004 (10k ii am pe cont). Sau mai vandut 810 ron la 0.052 deci  42,12 gold pe care i-am donat la trezorerie, print pe #finante si la stat avem acum 6.390,58 gold


Cum mi-am făcut constincios temele ca la școală (opinia mea Smile) , propun ca temă muzicală:

Jutalmazás

damachen

Hozzászólások (3)

o7
o7
o7