OchiReci Chronicles

Megjelenés helye Romania - Politikai viták és elemzések - 08 Aug 2024 12:54 - 4

 La toţi şi viitori, Sănătate!
OchiReci Chronicles, no. 

Bună ziua România!
V-am zis în articolul anterior că urmează a vă prezenta proiecte și ce mai e în prezentul articol, dar din păcate pentru mine trebuia să-l scriu ieri, îmi cer scuze pentru asta, m-am luat cu una cu alta și s-a dus ziua. 

În apărarea mea, am așteptat prima dată să se termine lupta din Dobrogea și sunt mulțumit că suntem din nou întregi, vă mulțumesc și vă felicit pe toți pentru asta.
Mai apoi am discutat pe #guvern despre proiecte dar nu eram toți așa că am stabilit să avem o ședință de guvern pentru mâine (vineri) la orele 19-20:00 (ora României) unde să punem țara la cale din toate punctele de vedere, am rugat de asemenea pe fiecare să vină cu proprile proiecte, opinii ș.a.m.d. și împreună o să votăm și o să stabilim ce și cum vom face luna asta din toate punctele de vedere. 
Ori eu ori altcineva vă va comunica rezultatul ședinței ulterior după ea, până să o avem însă nu consider corect să dau din casă, deci vă rog un pic de răbdare și vă mulțumesc de înțelegere.

Consider că trebuie să am în calcul luna asta economia, politica, partea socială și evident cea militară și până în clipa de față sunt ceva gânduri care însă trebuie dezbătute și votate la aproape toate aceste capitole, dar hai să le iau aleatoriu pe rând:

Militar:
Prima mea acțiune ca președinte a fost să atac China în Dobrogea cu toate că aveau DS5 instalat (nu zic de cine, se știe!). Evident era mai ușor de adus acasă în un RW, dar totul e bine când se sfârșește cu bine și regiunea e unde trebuie să fie și după cum am mai zis suntem din nou, așa cum e firesc intregi.

Țin să menționez că ambele războaie ale noastre cu Serbia și China au expirat (durează o lună), motiv pentru care astăzi nu am avut o anumită perioadă DO-uri la unități, cu atât mai mult cu cât nici aliații nu aveam lupte. Dar s-a rezolvat și avem mpp-uri unde lupta, fiecare își alege unde și cum și vă organizați fiecare pe chaturile voastre interne. Mulțumesc.

Un ultim punct aici îl reprezintă Moldova, Ucraina și Polonia adică țări în care am avut regiuni și care ne secau zilnic la RW-uri. Atâta vreme cât nu au un bonus pentru noi eu nu văd personal o utilitate a lor, pentru Moldova e diferit că e sora noastră și acolo e doar Rusu, aia o să o tratăm separat probabil. Sincer insă astea le vom discuta mâine la ședință, dar eu acum doar le trec pe caiet să nu uit de ele.

Social:
Eu consider că orice proiect pentru cetățean e social nu economic, așa că am stabilit din prima zi următoarele:

1. Au fost proiecte de upgrade tg, prima companie q5 si ulterior evident raw pentru ele, in fostele guvernari. 
E posibil ca nu toți dintre voi să fi putut participa la toate și dacă există persoane care nu au beneficiat o să ne asigurăm că rezolvăm.
Menționez că doar la TG e mai complicat (normal se fac la discount) dar vedem cererea și decidem după.
Cine e interesat să imi scrie și dupa rezolvăm

2. Proiectul Lucky Wheels am inteles că avea participanți, așa că urmează să revină și se va ocupa de el he did it. Cu mențiunea că eu nu am participat niciodată, așa că pe moment îl facem o săptămână să vedem dacă și merge și după decidem dacă îl continuăm.

3. Unul (sau vedem câte) proiecte (în funcție de buget) vor fi implementate după ședința de mâine a guvernului, am rugat de asemenea toți membrii cabinetului să vină cu proprile propuneri și am toată convingerea că vom stabili ceva benefic pentru cetățeni. Din toate proiectele pe care le vom avem pe masă, am toată convingerea că vom alege ceva bun și benefic.


Politic:

Dintr-un punct de vedere aici lucrurile sunt clare, dar din alt punct de vedere sunt anumite ape care se mișcă
O să încep cu a doua, respectiv am primit o propunere din partea lui humulus (cu o zi înainte să fiu și ales, să fiu și detaliat) pe care eu personal aș fi respins-o din start, dar mi-a zis așa: dar eu stiu ca tu pui mai presus romanii decat orice altceva
Nu sunt eu genul să țin la laude, dar i-am dat cuvântul că o să vă întreb pe temă, doar după ce Dobrogea vine acasă (alte discuții, nu are sens să intru în ele, a revenit prin luptă!)
Am decis însă unitar pe Guvern să nu facem o votare publică, și am preferat o votare pe chat-ro (cei care sunteți acolo știți despre ce vorbesc) și doar dacă votul era ciudat urma să fie și articol pe temă. Dar propunerea a fost respinsă în unanimitate, covârșitoare chiar la 0!
Deci să fie și public, răspunsul meu e NU!

Partea clară și limpede ca apa e că avem aliați care ne-au ajutat, care au arătat că ne sunt aliați și nu ne vom dezice niciodată de ei, indiferent ce și cum și îmi asum asta orice ar fi!

Economic:
Aici mă duc mai degrabă pe transparență

06.08
Am primit 10.000 ron de la stat prin lege de donație și i-am pus pe piață la 0.051 din care 3.506 ron au fost cumpărați la cursul ăsta rezultând 178.806 gold (pe care i-am donat la stat deja).
Mi-au rămas așadar 6.494 ron. 

07.08
Am tipărit 40.000 ron și aceștia au ajuns la mine de asemenea 
Din totalul de 46.494 ron am pus 16.494 ron pe piata la 0.052 si restul de 30k ii pastrez pentru proiecte. 

Nu am făcut print la prima zi de mandat dar acum trezoreria arată așa: 5.479,46 gold și 4.418,93 ron
Evident plus ce e la mine: 30.000 pe cont si 16.494 ron pe piață (14.454 rămași acum)

Extra:
Am mai avea nevoie de ceva oameni activi să ajute, cine dorește să o facă să-mi trimită mesaj. Vă mulțumesc


Vă propun și un articol de give-away: Aici, nu strică să încercați!


Jutalmazás

damachenBunnyLiuTankardist

Hozzászólások (4)

o7
Am spus-o si in privat, am spus-o si pe guvern, o spun si public aici, orice discutie cu H este inutila, orice poll sau orice altceva e inutil, omul doar incearca sa se intoarca in Ro si sa ne desparta de BG si de aliatii actuali, sa ne faca neutri sau sateliti Pheonix. Il bagam prea mult in seama, sa il lasam cu ale lui si noi ne vedem de ale noastre. Sincer ma doare ca il vad cum baga atat de multi bani intr-un joc, foarte multi, si eu trebuie sa citesc asta de pe o plaja din partea cealalta a lumii
Thomas ca omul e ... trebuie sa sa prinda si el. Eu mi-am dat cuvantul ca intreb atat si am facut asta, dar repet si sa ma ierte lumea chiar daca votul era pozitiv eu tot ziceam NU.
subscriu la ce a zis Tank