Propaganda news

Megjelenés helye Croatia - Pénzügy és kereskedelem - 07 Aug 2024 14:18 - 9

Ekipa sve znate, svi ste ovdje više manje stari igrači. Nemam volje uređivati članak te paziti na gramatiku to je posao Murkoff-a koji sad šteka malo ali čujem da uskoro ide članak od njega.

Ukratko da ne duljim, izbori su prošli te ovim putem čestitam Mangi na pobjedi ali nemamo vremena za previše slavlja jer nas čeka veliki posao.


Ovim putem pozivam sve igrače da nam se priključe na državnom discordu jer uskoro sve podjele kaj se budu radile za rat i sve akcije kaj bude država radila će vrijediti samo za aktivne članove na diskordu ili one koji barem dođu nas pozdraviti. 


https://discord.gg/uKE4gSMW

Klikni na link


Kao guverner eHrvatske moja prva odluka je da uvodimo ovaj vikend od 10.08 do 11.08 akciju povrata poreza za sve igrače eHrvatske. Ona će vrijedi od 9 sati jutro aka dok se resetira dan u igrici i vrijedit će do nedelje u 20.00 jer tada ja idem zbrajat novce. 

Kaj je bitno :




  • Za svako dizanje firmi treba dati SS slike ( primjer dolje )

  • Nema limita na dizanje firmi

  • Za 100% povrata treba biti aktivan na discordu gdje ću i ja voditi razgovor o povratu novca

  • Svi ostali koji nisu aktivni na discordu imaju pravo na samo 50% povrata 

  • Računa se dizanje samo za zlato, znači nema povrata za dizanje rawara za valutu



Povrat novca ide tek za par dana dok se napravi prva analiza kase i donacija.


Primjer :

https://i.postimg.cc/kGNV6FkC/Screenshot-13.png

Meni je ovo dovoljno i za svako dizanje mora biti SS tako da ja lakše mogu naći to na porezima i potvrditi da je to tako.

Ovo je trenutno prva akcija kaj radim s povratom poreza i to će nam biti nešto poput pilot projekta da vidimo kako će se odraziti na ekonomiju edržave, na ekonomsku snagu i aktivnost igrača.

Svaku kritiku na ovu akciju slobodno pišite u komentar ili privat te ak imate kakav prijedlog ili bilo što znate di me morete najti.



Jutalmazás

Nebra007spageMurkoffmac1990Polar Bear

Hozzászólások (9)

o7
Vodi nad naša zvijezdo sjajna
o7
bravo!
o7
o7
o7
o7
o7