OchiReci Chronicles

Megjelenés helye Romania - Politikai viták és elemzések - 06 Aug 2024 10:22 - 10

 La toţi şi viitori, Sănătate!
OchiReci Chronicles, no. 


Cuvânt Înainte


    Bună ziua națiune, în mod evident prima dată trebuie să vă mulțumesc tuturor pentru încrederea avută în mine și îmi doresc din tot sufletul să mulțumesc tuturor celor care m-au votat dar și celor care nu au făcut-o, pentru că din punctul meu de vedere faptul că lumea a votat (indiferent de vot) e un câștig. Țin să menționez că, cele 52 de voturi exprimate reprezintă cea mai mare prezență la vot de până acum în România, depășind cu 1 vot recordul anterior din luna iunie. Nu e mult, dar e ceva, deci din nou mulțumesc tuturor pentru participarea la urne și pentru că v-ați exprimat opinia.


    De acum urmează doar să-mi fac treaba, împreună cu toți cei care mă vor ajuta (le mulțumesc anticipat de pe acum pentru asta) și să sper că va fi într-un ceas bun, că vom avea activitate și că la final va fi și ceva pozitiv ca să nu mă arate ulterior lumea cu degetul: uită ăla nu a făcut nimic Smile


    Anticipez că va fi o lună destul de grea, dar am mai zis uniți suntem de neclintit și chiar cred că, comunitatea noastră cu bune cu rele (ca orice familie) e foarte frumoasă și merită protejată și ținută cât mai mult timp, cu gândul de extindere de asemenea (iar ca orice familie, mai vine și din urmă cineva).


Echipa


    Nimeni nu poate pleca la drum singur, defapt poate dar e mai greu să și ajungă undeva și cu atât mai puțin unde își dorește și să fie și bine, deci din discuțiile pe care le-am avut zilele anterioare s-a creionat următoarea echipă:



  • Prim Ministru: Satan

  • Vreau să îți mulțumesc Bogdan în primul rând pentru că ai acceptat să candidezi, eu personal detest luptele solitare la orice (nu văd nu democrația și nici meritocrația în asemenea curse solo) și mai apoi evident să te felicit pentru voturile obținute (21) care sunt extrem de multe. Dar noi am avut multe dezbateri și știu că le meriți iar funcția asta exact cum ți-am promis e a ta. Am o singură rugăminte imperativă, bănuiesc că o știi deja, dar o să mă asigur că o vei și respecta Cheeky (îți zic în privat, să nu dau din casă, e simplu cineva e exclus de la cetățenie Smile )Oricum eu cu Biserica, el cu ptiu Doamne (partea adversă) da uite că am doborât recordul la voturi, dar mă abțin de la glume că am mai făcut una azi și la cât a trebuit explicată nu-mi mai trebuie Smile


  • Ministrul Apărării: jagas  ajutat de sesebi și damachen 

  • Primul nu are nevoie de prezentare, e probabil cel mai tanc-tanc al nostru (e doar o opinie), și e cel pe care îl înlocuiesc la Cotroceni pe scaun (nu știu ce a făcut el cu scaunul lui, nu bag mâna în foc, da eu îmi aduc de acasă altu Smile ). Sesebi e din garda nouă la fel ca și damachen, doar că primul deja are o lună în mandatul lui jagas și are o ablitate specifică care ne trebuie. Radu are în față un viitor frumos în joc și în echipa asta are toate posibilitățile să învețe  și să se dezvolte. Eu am zis atât ultimii doi cât și alții îs vitorii președinți de mâine (iar opinia mea). Le mulțumesc tuturor și le urez succes.



  • Ministru de externe: BattleHero ajutat de Aladin

  • Iulian iar nu are nevoie de prezentare, e fost președinte și e foarte bine văzut pe alianță, are și experiența versiunilor anterioare ale jocului și ținând cont de astea mi-ar fi părut rău să nu fie pe funcția asta (recunosc însă că oricum se ocupa și fără funcție, credeți-mă pe cuvânt). Aladin e un nume nou, dar doar în politică, nu pot zice că e la început de asemenea dar e un pariu pentru viitor (din nou opinia mea). Le mulțumesc amândoura și le urez succes. 



  • Guvernator: OchiReci supravegheat de He dit It

  • Aici sincer aș mai dori să fie cineva să putem avea activitate non-stop să zic așa, dar îmi asum ce fac și pentru asta o să mă asigur că o să fie totul transparent și explicat, am nevoie de supraveghere pentru că îl știu pe He did It din celălalt joc și știu că dacă am călcat pe bec e primul care îmi zice și vă zice! Dar nu o să stea doar cu ochii pe mine, o să facă și treabă! Smile



  • Ministerul Educației: Ucuitoru ajutat de Florinho (dar nu stiu daca mai joaca, nu am reusit sa vorbesc cu el)

  • Claudiu e un muntoman pe care nu își permite nimeni să nu-l aibă în echipă, nu mă gândesc la Sasha (că demult am eu idea ea vs Murca mea, și a mea e mâță, dar am încredere deplină Smile) ci la faptul că e om bun și eu cel puțin îi datorez multe pentru că mereu când am călcat pe bec în trecut m-a tras de mână și asta pentru mine contează. Lăsând la o parte ce cred eu, e ministru de 3 mandate deja așa că și-a făcut treaba și a făcut-o bine sunt 3 conduceri deja



O să fiu sincer și o să vă zic că nu m-am uitat o secundă la partide sau unități dar amu când am scris acest articol cred că ar trebui să fiu mulțumit și cred că am toate partidele și toate unitățile reprezentate. Repet doar împreună vom răzbi!



Extra

  1. Am pus dimineață un spital în Muntenia și o să pun unul și în Moldova cât mai curând să avem două zone cu spitale q5

  2. Prima mea acțiune ca președinte a fost să atac China în Dobrogea, au însă DS și atacul meu a fost să-mi arăt intenția, să nu pierd inițiativa și mâine o să vă explic mai multe pe temă (că o să avem ceva de votat)

  3. În cursul zilei de mâine vă voi prezenta proiectele și tot ce mai trebuie, vă rog să mă scuzați că nu o pot face acum.

  4. o7 dragă Românie





Jutalmazás

TankardistJagasdamachen

Hozzászólások (10)

o7
Succes Silviu!
o7
Succese maxime ☺️
o7
succes si spor la treaba
O7
o7
o7
o7