OchiReci Chronicles

Megjelenés helye Romania - Bulvár és szórakozás - 04 Aug 2024 11:07 - 5

 La toţi şi viitori, Sănătate!
OchiReci Chronicles, no. 


    Hai noroc tuturor, rar mi se întâmplă să nu-mi găsesc cuvintele, dar asta nu înseamnă că nu se întâmplă.


    O să încerc însă să încropesc ceva să fie măcar de un mesaj, pentru că sunt candidat la CP și ar fi ciudat să fac asta fără să vă scriu ceva.


    Cuvintele mă eludează dar chiar și așa, îs mulțumit că nu sunt singur în cursa asta și asta îmi ofertă un pic de confort, de liniște (urăsc alegerile cu un singur candidat)



    Ce va urma pentru noi e complicat, dar îmi asum asta, pentru că dacă vom fi ștersi sau vom reveni la granițele naturale nu contează, ce e important e ca, comunitatea să fie și odată ce e, orice virtual pâmânt nu mai contează.


    Va fi o lună grea, va fi o lună de sacrificiu, va fi o lună în care toți va trebui să fim uniți și am toată convigerea că o vom face!


    Eu am o încredere nemăsurată în voi și vă cer să aveți încredere în mine, asta e tot ce pot umil să cer și să vă promit că voi face tot ce îi stă în putere să nu vă înșel încrederea,



    Vor veni vremuri grele, dar suntem puternici dacă suntem uniți și împreună vom trece orice furtună!


Jutalmazás

damachenGolldi

Hozzászólások (5)

Nu cred sa existe luni usoare la conducerea tarii, multumim pentru implicare si felicitari pentru activitatea din timpul razboiului. Mult succes ambilor candidati
hai ca nu-i bai, atata timp cat ne distram
Mult succes OR.
succes
Succes? Or Success? Ochireci for CP o7