BREG NEWS

Megjelenés helye Serbia - Politikai viták és elemzések - 01 Aug 2024 12:26 - 28

Dragi gradjani, braćo, saborci,

puno toga mi je na umu i srcu ali trudiću se da to držim po strani i da se po poslednji put u ovom mandatu obratim kao CP.

Nakon 2 veoma teska i iscprljujuća mandata i rata koji je manje više za nama, osvrnuću se na neke stvari i napraviti krata osvrt.

Početkom Jula desila se promena resursa, stoga je krenuo i novi rat, ono što je moglo da se dogovori je dogovoreno i došli smo relativno brzo do 2x100 resursa. Državni org je napredovao više u prvom mesecu mandata nego u drugom, rat je dosta uticao na to ali to bi trebalo da svakoj sledećoj vladi i predsedniku bude glavni cilj, jer jači državni ORG je jaka Srbija. Rat je bio iscrpljujuć i težak, imali smo momente kada smo bili na ivici ali u većini slučajeva bili smo i više nego dostojan protivnik i došli u jednom momentu na 200B dmg nedeljno. Ono na šta sam najviše ponosan jeste i to da se nismo previše bavili porukama po zidu koje neću komentarisati, kao i ljudima koji su pokusavali na sve načine destabilizovati našu zajednicu.

Trenutno smo na 3x100, možda bude nekih još iznenadjenja na tom polju ali kada se osvrnem, Batasha posle prvog rata je ostavio stabilnu Srbiju ja sam se trudio i nadam se uspeo da je ostavim svom nasledniku u istom stanju. 

Ovaj rat nam je doneo ono najvažnije - slogu i aktivnost po kanalima, udarima i podelama. Većinu vremena smo bili sami mi ali u većini slučajeva to je bilo i više nego dovoljno. Šta god da se desi, treba da ostanemo takvi i nadam se tome i u budućnosti.

Grešaka je bilo i toga sam svestan i sam ali nadam se da ih je bilo u manjoj meri nego pozitivnih stvari. Ako sam nekoga uvredio, ili nekim svojim postupkom uradio nešto što ne bi trebalo, nadam se da će biti oprošteno.

Protivnici - bez obzira na kraju, čestitam na borbi bez vas ne bi bilo ni jake i složne Srbije. Ko zna kakva nas budućnost čeka. Srećno. 

Ceremonijalni deo


Želeo bih da se zahvalim plavom golubu - najviše vremena smo proveli na terenu, taktici, ratu, udarima (neretko i bili sami na udaru) - doneo si Srbiji i meni mnogo, pogotovu tvoje noćne patrole ne smeju da se zaborave tako lako.

K0ld, Celestial, Bart,Sajke- igrači koji su bili na skoro svakom udaru, nisu štedeli pare, vreme niti zapitkivali previše već davali svoj maximum cilju. Hvala vam na tome. Celestial je u jednom trenutku srusio sve fabrike da bi imao golde za oružije...to se ne vidja svaki dan.

eVokasi - tvoja pozitivna energija na Discordu i chatu znači. Tvoji napori su bili ključni da se ugasi proxy Rusija.

Članovima vlade - Batasha, KTZ i premijer Geometar želim da se posebno zahvalim na strpljenju, dobrom drugarstvu i komunikaciji, kao i na strpljenju kada sam pao najniže (a jesam) a i kada sam bio gore. Bez vaših predloga, pomoći i dmg-u pali bi smo davnih dana.

Sajke - čovek odlican borac i jos bolji Guverner. Hvala za pomoć.

Cemi - Covek koji je svojom energijom pokrenuo sve nas i savez. Mirovna misija u Italiji mu takodje nije tesko pala. 

ScymeX i Gardosh kome kad god sam tražio dmg je isti isporučio.

Tenkovima Srbije: Kaboklu, Moonshadow i Coasss želim da se zahvalim na svemu. Kada sam mislio da je sve gotovo neko od vas je uvek vadio siutaciju i hvala vam za svaki udar i dmg koji ste napravili - drago mi je da smo delili zajedno dmg u ovom ratu.

Mlade nade koje se kale tek Mario, KnezSimic i ostali samo tako nastavite imate svetlu budućnost. 

Svim saveznicima koji su pomogli se zahvaljujem a posebno Humulusu koji nam je pomogao najviše.

Ceremonijalni deo je završen, svako ko je istupio pozitivno je dobio lični zahvalnicu privatno.Nadam se da nekoga nisam izostavio.

Ja ću uvek biti tu za Srbiju, malo povučeniji nego ovih 2 meseca, put je utaban, u sve nas verujem i idemo kao uvek JAKO.

Za majku Srbiju o7.

Jutalmazás

KTZHOOD43KTZHOOD43KTZHOOD43OverseerKabokloSajkeBatashaBatashaBatashaeVokasigeometarrrMoonshadowCelestialk0ldMangaKnezrio_Red EagleRollerCoa5terhumulusbartGovedoCoassss

Hozzászólások (28)

e ovo je predsednik a ne ovi lopovi sto ce doci na vlast Laugh
v
Bravo predsedniče. Odličan mandat i poštovanje veliko. Za majku Srbiju !
Свака част брт мој најјачи, само јако!
o7
Respect predsedniče o7
Ponosan sam što te imam za druga i saborca. Hvala u moje ime što si nas predstavio onako kako treba. Znamo svi kroz šta smo prošli, ali sam vjerovao u tebe , Srbiju i savez do kraja. Srbija se umiriti ne može! Za majku Srbiju !!
Humulusu
Čestitam na vašem upravljanju i napornom radu, laki dani čine slabe ljude, ali teški dani čine jake vojnike i siguran sam da je svaki rat bio iskustvo učenja za evoluciju ove ekipe.
o7 hvala na svemu delijo! živela Srbija.
o7
Nema zamerke, odradio si sve vrhunski!!! Veliki respekt i hvala ti! Zivela Srbija o7
Свака част на труду и уму ! Хиљадили се такви Срби !
o7
Svaka cast o7
o/
Respect for all the things you did o7
o7
živio o7
Bravo NSK, svaka cast o7
o/
Lopovska posla Laugh dobro odrađen mandat o7
o7
o7
Hail Serbia o7
Bravo!
eVokasi - tvoja pozitivna energija na Discordu i chatu znači samo da dodam da su kultura i kucno vaspitanje na visokom nivou i dosta znace na chatu
Idemo, mali odmor pa Jovo nanovo