The Guardian

Megjelenés helye Croatia - Politikai viták és elemzések - 27 Jul 2024 15:19 - 16

https://i.imgur.com/KMCtthn.jpeg



Svaka priča ima svoj kraj bio on lijep ili ružan. Deseti dan ove igre sam preuzeo CP poziciju, iz prostog razloga jer nitko drugo nije htio uopće pomisliti preuzeti tu odgovornost. Niti mi je namjera tada bila biti CP, niti da ću se toliko zadržati na toj poziciji ali usprkos pokušajima drugih da me se makne i samim time spriječe daljni razvoj Lijepe Naše ostao sam tu jak kao stena.



https://i.postimg.cc/xdy3gDLj/a6dRZaq.png



eHrvatska koju sam zatekao u ovoj igri je bila bez ikakvih oblika organizacije, timskog okruženja i bez regija s praznom kasom. Uvidom u popis stanovništva sam na sreču naišao na bivšeg jer je izrevoltiran situacijom napustio igru ali i suviše cjenjenog s moje strane kolegu po stranci i vojnoj jedinici od prije Nemetona. Da nije bilo njega ne vjerujem ni da bih se ja osobno pretjerano zadržao ovdje. U dogovoru s njim sam se odma uhvatio posla, te je eHrvatska 11.-i dan napravila prve korake na putu ka svojoj državnosti. Toga dana je osnovna prva vojna jedinica ZBOR NARODNE GARDE - ZNG koja je danas ponos i dika svakog eHrvata i člana pod pokroviteljstvom već spomenutog Nemetona i politička stranka koja i danas aktivno kroji politiku svih nas eHrvatski Nacionalni Frontb- eHNF pod pokroviteljstvom moje malenkosti. Nakon toga smo uspostavili diplomatske odnose sa Srbijom koja je prema nama se ponijela izrazito prijateljski te smo uz par sitnih po meni ne bitnih ustupaka dogovorili mirno vraćanje regija pod našu kontrolu kroz određeni period vremena, te je Batasha počasno imenovan Kumom eHrvatske zbog svojih dobrih namjera i djela prema nama kada smo bili nitko i ništa, a brat Vokasi koji je unatoč sankcijama prošvercao prvi i sadašnji avatar ZNG je također zaslužio posebno mjesto u mome srcu.


https://i.postimg.cc/xdy3gDLj/a6dRZaq.png


Vjerovali ili ne jako je težak put bio da bi postali ovo što smo danas. Osobno san maltretirao mnogo starih poznanika da se pridruže i bili su tvrd orah moran priznati, pomišljao sam čak da odustanem jer na sve moje vapaje čak i onih par eHrvata što su bili tu su bili razasuti po drugim državama. Nisam sigurno skoro nikakav uspjeh imao u podizanju ove zajednice dosta vremena ali nekako na pravdi Boga nisan odustao, čak i kada sam ušao u rat sa tada znatno jačom eBiH svjestan da bi posljedice mogle biti pogubne i za ono malo što sam ostvario do tada jer sam bio posve izoliran i od saveznika i od drugih ali nećemo sada o tome. U jeku toga rata eHrvatska zajednica je pocela dobivati prve obrise onoga što je danas kada su Nimesin iz Amerike te Shiroe, Thanatos i mac1990 napustili ugodne perzijske dine i stepe za blatnjavo i hladno bojište na braniku eDomovine. Uz mene je za divno čudo bio moj vjerni drug mark0st i iako on to neće priznati mi bio podrška u teškim trenutcima. Nekim čudom sam neposredno prije ulaska u rat natjerao i spagu, mitra da mi se pridruže i da budu dio male ali skromne zajednice. Hvala im svima ovim putem još jednom te se ispričavan bilo kome tko je izostavljen. 


https://i.postimg.cc/xdy3gDLj/a6dRZaq.png


U ratu smo i prije samog početka bili predodređeni na debakl ali uz Gospu Sinjsku i Hrvatsko srce je šačica nas uspjela taktički i vojno nadjačati eBiH sa brojnom savezničkom pomoći i uz tada Njemačke plačenike ući u Banja Luku koja je bila prekretnica za eHrvatsku. Nakon toga sam došao do Polara izvukao ga iz zatvoreništva u Banja Luci, a zauzvrat sam dobio pomoć pa smo skupa doveli glavninu današnje zajednice i postali među jačim silama ovdje. Poslije uz iskusnu zajednicu smo samo rasli iz dana u dan te postali ovo što smo danas. Griješio sam i sam u nekim odlukama ali ako su me te greške dovele do ovoga danas, neka sam i opet bih.


https://i.postimg.cc/xdy3gDLj/a6dRZaq.png


Tako da poslije skoro 120 dana službeno objavljujen da se 05.07. i službeno povlačim iz visoke politike na određeno vrijeme. Izričito sam sretan i ponosan na sve nas koji smo bili i koji smo danas tu, pogotovo što smo se uzdigli iznad starih podjela i ujedinili da imamo ovo što danas imamo. Biti ću na raspolaganju svakom idućem predsjedniku za savjetovanje, pomoć i djelovanjem u ministarstvu ali izričito u granicama Lijepe Naše. Naslijedit će me drug shauma, bolje ti je da ne razjebeš ovo jer ti slijedi trauma ali uz pomoć sposobnih ministara nemaš se čega bojat, a za sve ostalo tu sam ja. I da, mislim da sam najduže poživijo na vlasti od svih ozloglašenih diktatora s početka igre. Ave Manga 


https://i.imgur.com/eu4Nja6.jpeg





Jutalmazás

Dreamkiller1514DroganSinaNSKBproMurat MonstrumgeometarrrRodjoRodjoMakarovPolar BearNebra007Mitar86The NotoriousRodjoBatashaeVokasieVokasiGolldiZylo97

Hozzászólások (16)

o7
o7
o/
o7
o7
o7, uvik uz tebe koliko god tezak bio i znao da cemo nahebat jbg, znas me znam te. Smile
o7
o7
o7
o7
Svaka čast o7
o7
o7
o7
Već je istorija iza nas a tek smo počeli 😁 Srećno kockasti, ne sumnjam u vas o7 Veliki pozdrav za sve od kuma 😇
Brate o7