Secretul lui Bacchus

Megjelenés helye Romania - Hadügyi elemzések - 13 Jul 2024 02:59 - 3

200




Buna sa va fie inima !


Ca MOD doresc sa imi aduc o mica contributie prin expunerea unor mici secrete ale luptelor moderne


          Transcriu aici pentru vizibilitate din intelepciunea unuia evident mai experimentat dect mine despre cum ar trebui sa abordam luptele Romaniei in momentul de fata.
 
“ In ultimul timp damage si organizarea unitatior din Romania a crescut substantial, sunt mandru de voi , am demonstrat ca putem fi o forta atata timp cat ne mobilizam si luptam impreuna. Avem membri mai vechi dar si noi , care se implica activ, si asta se vede prin cresterea randamentului nostru in batalii. Cu toate aceste se poate mai bine, si cum noi tindem spre perfectiune as dori sa va expun unele tactici si strategii eficiente in conditiile luptelor moderne.
          Nu trebuie sa stam 24/24 h in joc sau sa investim cash, ci sa livram si dramuim damage-ul nostru cat mai eficient.
          Am vazut ca aproape toata lumea lupta la ordin si ridica ziduri contra inamicilor, totusi nu intotdeauna putem face lucrul acesta in conditiile in care de multe ori inamicul este mai numeros si puternic.
          O solutie mai buna ar fi aceea ca fiecare sa stie cam cat damage poate da si sa il pastreze pentru luptele organizate (oh)
3-4 hituri in ultimile secunde ale unei lupte poate insemna mai mult decat 100 M date la inceputul luptei
Cel mai bine este daca puteti intra pe discord unde vedeti ordinele de lupta, sau intrebati pe chat, urmarim sa fie aproape intotdeauna cineva care poate raspunde.
Daca nu primiti raspuns imediat asteptati un timp si urmariti finalul luptelor.
 
          Este foarte important nu numai sa ne castigam luptele dar si sa ii ajutam pe aliati, multe lupte au fost castigate pentru noi de aliati in aceasta maniera. Ar fi frumos sa le putem intoarce favorul.
Doar asa se poate castiga incredere.
 
          In consecinta va rugam, cand aveti damage nu dati imediat totul in DO, uitati-va cat mai este din runda, daca se cere zid , daca se cere lupta la finalul rundei ( in cazul in care avem ceva timp asteptam) Cel mai bine este sa ne coordonam pe discord sau intrebam direct un comandant de UM sau din conducere.
          Daca vreti sa descarcati tot , o puteti face inainte de a merge la culcare.  O7
 
https://discord.com/invite/cFb5Q9Rm7n
 
Obs: Este un link al discord Romania, nu este al unui UM, fiecare UM are discordul separat.

Jutalmazás

JagasOchiReci

Hozzászólások (3)

o7
o7
o7