OchiReci Chronicles

Megjelenés helye Romania - Bulvár és szórakozás - 08 Jul 2024 06:54 - 5

La toţi şi viitori, Sănătate!
OchiReci Chronicles, no. 

Mă bate de mult gândul să scriu acest articol, dar mi-a fost ori lene ori nu am găsit timpul suficient să-l și redactez, se pare însă că astăzi va fi și ziua în care în sfârșit iese de sub tiparniță.

Încep cu social unde avem evident Biserica eRomână pe două fronturi, o să încep cu proiectul de case desfășurat de Claudiu aici, unde vă rog să participați și o să public după ce termin prezentul articol și slujba 23. 
Aș mai avea eu o idee de dezvoltare aici, nu știu dacă e chiar adecvat să o fac sub egida Bisericii, dar o să văd cu atât mai mult că evident nu vreau să mă ocup eu, deci caut pe cineva să mă ajute și atunci când voi găsi o să stabilim de comun acord cum se va desfășura proiectul.

Mergem un pic mai departe și ajungem la politic și aici la prima impresie lucrurile par a fi foarte complicate, cu alianțe care apar și dispar mai ceva ca bureții după ploaie și cu un fost președințe (din milă, ca să nu uite) care din frustrare face chestii urâte care în mod evident strică și o să aibă repercusiuni serioase pe termen lung și mediu. 
Nu e însă problemă, suntem puternici atâta vreme cât suntem uniți și faptul că a sărit unul gardul nu e ceva ce poate distruge comunitatea ori afecta în vre-un fel moralul nostru. Că s-au mai dus câțiva după el e păcat
V-am mai zis viitorul sună bine (1, 2, 3, 4, 5) și lunar fiecare președinte mai face ceva și inevitabil comunitatea crește iar asta contează mai mult decât orice altceva. Îi urez și pe această cale din nou succes lui jagas și echipei sale tinere (alt aspect foarte frumos și important, plus diversitatea că avem fiecare um și partid reprezentat!)
Credeți-mă pe cuvânt suntem ok și vom fi ok indiferent ce face sau va face un fost care oricum nu-și mai poate depăși acest statut, pentru el și ai lui îs câți ca voi, iar noi restu nepăsători cu asemenea personaje zicem în cor: nu mor caii când vor câini!

Dar să revin și eu la oalele mele, că am depășit deja scopul acestui articol. Toți membrii Uniunii Creștin Democrate, au primit 1000 food q5 (în afară de Benz că nu are spațiu, dar rezolvăm în curând). Săptămâna viitoare voi trimite la toți case q1 și q2 trebuie însă să le produc prima dată, am în plan să-mi fac și q3 de case în viitor și o să văd cum mă descurc. E un gest minor de mulțumire că îmi sunt alături cât și un gest prin care vreau să le arăt că eu voi fi mereu aici să-i ajut cu tot ce pot, dacă e cazul indiferent de orice!

Că tot suntem aici rog membrii UCD să se înscrie pentru Congres! Mulțumesc

Următoarea categorie e militar și aici în mod evident avem Lupii Carpatini. Nu mi-e rușine să recunosc că avem o perioadă descendentă ca număr de membri, dar e normal sunt alte unități care oferă beneficii și e dreptul fiecărui cetățean să-și aleagă singur drumul în viață. Sunt însă mândru de oamenii mei și de munca depusă de toți, creștem frumos împreună și săptămânal lăsăm urme în toate luptele importante în care ne facem simțiți prezența. Am zis de la început scopul unității e să creștem și nu am nici o dorință sau interes să fim prin topuri (nu e o critică, felicitări Red pentru că ne faceți cinste acolo). Eu personal îs mulțumit că suntem și atât, creștem încet dar sigur și mulți, puțini câți suntem ne face treaba și pentru mine asta contează extrem de mult. Deci fac o plecăciune în fața voastră lupilor și vă mulțumesc că bateți îmăpreună cu mine drumurile astea virtuale.
Fiecare membru a primit 2.000 food q5, 300 tancuri q5 și 300 nave q5

Există aici un proiect la care am rămas restant, doar din punct de vedere al prezentării publice, și mă refer la proiectul de storage ultima dată prezentat aici.
De atunci am mai ajutat 2 membrii respectiv pe RoBazooka și romario45 și astăzi voi da ultimul premiu lui Benz pentru că observ că nu are spațiu și așa finalizăm și acest proiect, dar îl lăsăm totuși deschis pentru viitoare completări.

Închei cu economic și aici aveți prima dată job market unde vă ofer salarii de 40 ron, e parte a platformei mele de acum o lună și încerc să susțin asemenea salarii atât cât pot. Îmi cer scuze pentru zilele în care am fost în lipsă de lichidități, vă spun sincer că eu nu vând (nu la prețuri mari oricum) și nu ies niciodată pe profit (nu e scopul meu) și dacă nu bag cardul regulat evident nu-l pot susține așa ridicat. Dar eu încerc și sper că o să și reușesc.
Tot aici în curând voi pune iar pe piață tot ce am, la prețurile mele (adică decente pentru toată lumea) și vă rog și de această dată să nu fie speculă (adică lasați pe cei care au nevoie să cumpere) și vă mulțumesc anticipat.
Mi-a mai făcut mintea un pui și cam am în plan să-l duc până la capăt (sper să reușesc), momentan am instalat un spital q1 în Moldova (să nu-mi stea pe stoc degeaba), dar în viitor vreau să produc nivele mult mai ridicate (momentan îs la q4, nu vrea încă să mă duc la q5 pentru că trebuie să-mi rezolv cu raw-ul prima dată).

Cam asta e pentru azi, gânduri disparate din care sper să înțelegeți și voi ceva!
Vă mulțumesc că ați avut răbdarea să-mi citiți vorbele și vă salut cu respect o7!

OchiReci



În lumea asta fără de cuvânt, o să rămân eu așa cum sunt!

Jutalmazás

Hozzászólások (5)

Frumos. o7
o7
Succes in tot ce iti propui !
o7
o7