Thinking Out Loud

Megjelenés helye Romania - Politikai viták és elemzések - 05 Jul 2024 06:33 - 11

https://i.imgur.com/QCPaLKH.png


Salutare,

A fost un mandat plin de evenimente, atât rele, cât și bune. Am descoperit printre voi patrioți adevărați care ar face orice pentru România, indiferent de situație, interese sau conflictele interne, dar și trădători pe care nu i-ar opri nimic ca să vadă eRomânia cât mai jos, ștearsă, umilită, etc. Visele lor umede nu vor deveni niciodată realitate, pentru că iubirea noastră pentru patrie este mult mai puternică decât ambițiile personale ale unor indivizi.

Din nefericire, Republica Moldova a fost ștearsă în urma războiului declarat de Rusu împotriva noastră. Nu avem nevoie de niciun bonus de acolo, am fi fost mai mult decât bucuroși să eliberăm toate regiunile respective, dar Rusu a făcut imposibilă această eliberare de regiuni când a decis să acționeze ca mercenar, ne-a vândut pe food și arme și dorește să acționeze ca proxy împotriva noastră.

Am păstrat tradiția de la începutul jocului și toți banii din Trezorerie au fost distribuiți sub formă de programe către jucatori, o traiectorie pe care sunt sigur că și Jagas, următorul CP, o va menține. Am reușit într-un timp relativ scurt să securizăm bonusul de 100% la food, ceea ce va asigura un income tax suficient pentru următoarele proiecte.

Am fost acuzat în trecut că urmăresc medaliile și puterea, așa că în următorul mandat am să las locul liber altor persoane. Nu am să ocup nicio funcție internă, doresc să mă concentrez exclusiv pe dezvoltarea și organizarea UM-ului, dar voi continua să mă implic pe plan extern dacă mi se va cere acest lucru și voi lupta pentru România, indiferent de situație, ca întotdeauna.

Mulțumesc actualilor membri ai guvernului pentru implicare. 
Mulțumesc tuturor pentru susținerea de până acum, sper că nu v-am dezamăgit.

o7 România

Jutalmazás

TankardistLesleyLesleyLesley

Hozzászólások (11)

o7 Deși înjurat prin toate colțișoarele ți-ai păstrat decența și nu ai raspuns în nici un fel. Un mandat foarte bun din punctul meu de vedere.
o7
Nimic de spus, decât un mare O7
o7 Jos palaria, Hero! Mai am multe de invatat de la tine!
#sieusuntclonaluiHero
O7
o7
O7 thanks for your help
tot respectul. o7
Succes in ceea ce iti propui pe mai departe o7
o7