OchiReci Chronicles

Megjelenés helye Romania - Bulvár és szórakozás - 03 Jul 2024 11:58 - 4

O să încerc să fiu cât de succint o să pot, pentru că gândul meu e la drumul spre casă de mâine și nu la joc, nu am nici o problemă să recunosc asta.

De la articolul anterior în care l-am propus pe cristi2005ro ca, candidat din partea UCD și până acum s-au întâmplat destul de multe lucruri care au cam schimbat complet situația și azi trăim o altă zi și o altă realitate!

Povestea e relativ simplă, eu nu cred într-o lume cu un candidat unic, pentru că duce spre colțuri mult prea întunecate pentru inima mea caldă, și dacă am ajunge acolo s-ar răci și ea ca ochii mei reci.

Așadar am căutat un candidat în propriul partid dar nimeni nu a vrut să fie, deci am decis să-i dau Cezarului ce e al Cezarului și să-l propun pe singurul care lunar are candidatură la șefia partidului meu: cristi2005ro

O să fiu și aici sincer, repet i-am trimis lui jagas anterior mesaj de felicitări și nu mă așteptam la nimic ieșit din comun, că tot suntem în febra meciului chiar dacă ne-am luat-o destul de rău cam așa urma să se întâmple și în lupta asta pentru CP.

Am avut însă un gând ascuns, ceva îmi dădea cu virgulă la colegul meu de partid, de când a venit la noi, e membru Phonix, nu răspunde la nici un mesaj, nu-l văd scriitor, nu-l văd luptător (o singură dată l-am văzut) dar e perseverent la candidaturi în partidul meu. Am zis ok nu vrea nimeni, hai să-l scot pe el în lumina reflectoarelor și să văd ce aflu (o să fiu iar sincer bănuiam că e clonă).

Am zis că odată propus ca CP trebuie neapărat să facă o mișcare, dar aș - de unde atât dorință! Dar ce am aflat zilele astea m-a dezamăgit, și îs 99% sigur că omul avea clone în unitatea mea (ori mă sifona de arme, ori e ceva mai mare la mijloc, eu tot cred că e clonă cu clone).

Și odată ce am aflat acest mic-mare detaliu evident propunerea mea nu mai putea exista, cred că puteam să-l retrag direct dar din nou sincer aseară am ales să mă auto-propun ca să nu mai fie el și m-am lăsat candidat 1 zi ca să dau puțini fiori celor care nu mă doresc.

Azi evident după muncă, cum am ajuns acasă m-am retras și suntem iar de unde am plecat, dar e totuși diferit cumva, așa că sincer nu o să răcesc de tot că luna asta o să avem candidat unic, trecem peste mai sunt luni să ne redresăm.

Sper că am fost suficient de concis să și înțelegeți, pe mine mă așteaptă un lung drum spre țară și credeți-mă după 7 luni mi-e dor de ea așa că visez cu ochii deschiși și vă scriu rândurile astea cumva în somn Smile

Vreau să fiu fair-play și să le mulțumesc lui tankardist și battle hero pentru informații și discuțile avute pe temă (și nu numai), adminul a zis că e imoral să-mi zică (opinia lui) și să închei cu mandat ușor jagas și fă-ne mândri!

o7

Jutalmazás

Hozzászólások (4)

Cel mai prost mod ever semneazaSmile ma bucur ca ne putem si intelege
o7
Thomas nu zic se putea și mai bine dar se putea de asemenea și mai rău, deci las-o așa că ne-am descurcat și viața merge înainte. o7
Multu insa numai mandat usor nu va fi 😂😂😂 Insa daca strangem putin randurile tot ce e posibil.