Greek News

Megjelenés helye Greece - Hadügyi elemzések - 04 Apr 2024 13:33 - 6

Καλησπερα σε ολους ,

Ξεκιναμε κλασικα με την πολεμικη ενημερωση.

1)Σκοπια και Τουρκια μας ανοιξαν RW στα οποια αμυνθηκαμε με επιτυχια.Παρολα αυτα σημερα δυσκολευτηκαμε περισσοτερο απο οτι θα επρεπε στις μαχες μας και χαλασαμε περισσοτερο damage απο χθες και προχθες.

2)Επιτεθηκαμε στα Σκοπια και σε λιγοτερο απο 2 ωρες θα τους διωξουμε απο την Αφρικη καθως θα παρουμε το 2ο region της Αιγυπτου που ειχαν στην κατοχη τους.

3)Οι επιθεσεις στην τουρκια τελειωσαν,οπως ειπαμε δεν θα δημιουργησουμε συνορα με γεωργια και ιραν αυτη την στιγμη γιατι δεν θα αντεξουμε και 3η χωρα να μας βαραει ταυτοχρονα. Θα κοιταξουμε για αλλον στοχο μεσω της θαλασσας που να εχει και τα bonus που μας ενδιαφερουν.

4)Η βουλγαρια μας ανοιξε πολεμο επειτα απο συννενοηση μαζι μου ,χρειαζονται διαδρομη απο την πρωτευουσα στην αφρικη και την σαουδικη αραβια. Ετσι θα παρουν 2 περιοχες μας στην τουρκια τις οποιος ΔΕΝ τις χρειαζομαστε καθως εχουμε ηδη τα bonus αυτα. Περιμενω απο ολους συνεργασια και να περασουν απο τις περιοχες μας χωρις αντισταση. Οσο πιο γρηγορα τελειωσουμε με τις 2 περιοχες τοσο πιο γρηγορα θα τους ξαναπερασουμε σαν συμμαχους για να μας βοηθησουν στον κανονικο πολεμο.

Στο οικονομικο κομματι

1)Μετα τις τελευταιες μας κατακτησεις εχουμε φτασει το bonus φαγητου στο 80%. Οπως κανω και εγω ετσι περιμενω και απο εσας να δουλευετε τις εταιρειες φαγητου στην χωρα μας και οχι σε καποια αλλη. Ειναι πιο σημαντικο να βοηθησουμε το ταμειο της χωρας παρα να κερδισουμε 10 %η 20% ενω η χωρα μας εχει ενα απο τα καλυτερα bonus που θα μπορουσαμε να εχουμε. 

2)Σε λιγοτερο απο 2 ωρες θα ειμαστε και στο 60% στα οπλα. Ο επομενος μας στοχος θα ειναι να φτασουμε 80% τα οπλα ,θεωρω αρκετα δυσκολο για κατι παραπανω σε αυτο το κομματι ,οποτε μετα ισως επικεντρωθουμε σε σπιτια.

3.Α)Οι καθημερινες παροχες συνεχιζουν κανονικοτατα με τον γνωστο τροπο ,σχολιο στο αρθρο η γινεστε μελος του discord για δωρεαν παροχες.

3.Β)Τις πρωτες 2 μερες μοιρασαμε 6100 q5 φαγητα σε 13 διαφορετικους παιχτες. θα περιμενε κανεις μεγαλυτερη συμμετοχη οταν εχουμε 33 μελη ,καθως ειναι κατι εντελως τσαμπα. Συνολικο κοστος 369.05GRD.

4)Στα ταμεια του κρατους οπως θα δειτε τις τελευταιες 2 μερες εχουμε αυξηση εσοδων σε GRD 25%. Κατι αρκετα ικανοποιητικο αν σκεφτει κανεις την ωρα που γραφετε το συγκεκριμενο αρθρο. Πιθανοτατα μεχρι το πρωι να φτασει το 35-40% η αυξηση. Με τα bonus που εχουμε περιμενουμε ακομα μεγαλυτερα εσοδα και αυτο ειναι κατι που πρεπει πρωτα εμεις να βοηθησουμε. Οι καθημερινες μας παροχες σε Μ.Ο ειναι 185 GRD (απο αυριο θα πεσει αυτο καθως εχει πεσει και η τιμη του ψωμιου) αυτο σημαινει οτι πρεπει να καλυπτουμε τα καθημερινα μας εξοδα μεσω των φορων του κρατους και για να γινει αυτο θελουμε μια αυξη 85% σε σχεση με προχθες (ειμαστε καπου μεταξυ 26%-40% ηδη).

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Jutalmazás

Hozzászólások (6)

07
o7
o7
Congratulations on your results 👏
ο7
o7