OchiReci Chronicles

Megjelenés helye Romania - Bulvár és szórakozás - 30 Jun 2024 08:17 - 8

La toţi şi viitori, Sănătate!
OchiReci Chronicles, no. 



Sunt unele lucruri care nu merită spuse, dar scrise ajută mult pentru că verba volant, scripta manent și mă ajută și pe mine pentru că întodeauna doar când am scris ceva am și reținut și doar atunci parcă a mai plecat un nor de pe cerul meu înourat.

În inima mea e o furtună eternă, prin câte am trecut calmul și serenitatea pe care le caut îs încă departe, dar sunt și eu încă tânăr Doamne, așa că le duc pe toate și încă aștept. Cu răbdarea treci și marea și după vine oceanul, dar chiar și așa e tot apă și în viața asta dacă nu înoți riști să te înece valul. 
Recunosc eu nu știu să înot, nu am învățat niciodată, ba chiar era să mă înec de două ori în viață și am dobândit o ură (să-i zic așa) față de orice întindere de apă, dar asta nu înseamnă că nu am văzut multe dintre ele și m-am riscat, cândva îmi voi depăși și frica și va și fi bine, sau doar o voi uita (însă orice va fi voi rămâne eu)!

Prea mult scris, prea puțin spus, prea personal, într-o lume ciudată să-ți pui sufletul pe tavă e un păcat (opinia mea), dar ăsta e un joc în care putem să refulăm, sub protecția anonimatului contului nostru putem fi oricine vrem și orice vrem atâta vreme cât nu uităm să fim noi! Cât nu uităm să fim buni măcar aici!

Doar că unii nu suntem și aducem otrava din RL și o împrăștiem ca un cancer incurabil, care ucide minți noi înainte de a le da șansa să se dezvolte și totul doar pentru niște pixeli sau pentru sentimentul de importanță care ți-l dă o anumită funcție virtuală. Am mai zis, și vă rog nu mă înjurați dar și o maimuță poate juca jocul ăsta și poate fi orice (s-ar putea să o facă și mai bine ca noi!!!).

O țară nu e construită pe damage dat sau pe să le zicem cadouri, e făcută pe o comunitate solidă fără de care inevitabil va sucomba prin deces sau va fi distrusă de ceilalți, îs multe nuanțe aici, îs multe culori. Îs mulți oameni de asemenea care au opinile lor, dar din experiența mea și v-am mai zis asta, cei care caută medali și statui dispar rapid după, se văd cu sacii în caruță se plictisesc și odată ce și-au atins scopul inevitabil dispar! Nu e povestea negustorului din Bagdad e doar o simplă constatare umană, patriotismul durează pe funcție și după cam trece (așa a fost și in eR, deci istoria se repetă).

E și partea cealaltă evident, nimeni nu e obligat să joace la infinit și nici nu poate fi blamat pentru că nu o face! Singura prolemă e că atunci când e pe funcție sau când e în candidatură, toți știu asta... uită după! Țara asta virtuală e ca un copil pe care nu ai cum să-l crești o lună și după să îl lași în parc că te-ai săturat de el, e o muncă de durată până devine om și devi și tu matur (că e o stradă cu dublu sens și mereu a fost, nu crește doar el, te dezvolți și tu)

Tot ce am scris până acum nu e o critică față de nimeni, îs doar gânduri și nimic mai mult, voi cei care veți juca mai departe o să vedeți în timp ce și cum, nu mă complic cu un pronostic sau ceva de genul că nu are sens.


Nu mă complic de asemenea cu prezentarea unei platforme pentru prezidențiale (în singurul care a avut una până acum în joc), pentru că deja v-am spus-o luna trecută și v-am și zis că ea va fi inevitabil făcută de oricine va fi la conducere, și luna asta s-au făcut pași din ea, eu personal m-am dedicat mai mult pe partea IV (dacă rețin bine, aparent cam uit...) și mă chinui cum pot să asigur un salariu de 40 ron decent pentru orice român sau străin.

Aș vrea să zic că am fost surprins de reacțiile adversarilor (scuze de termen) de la ultimele alegeri dar v-aș minți cu nesimțire în nonșalanța mea. Rezultatul a fost mai bun decât mă așteptam eu, dar mult mai rău decât se așteptau ei și ca urmare a fost o mică-mare campanie de denigrare a mea ceva gen campania reală din 2000 în care Iliescu le zicea la proști (pardon români) că dacă iasă Vadim dă țara la unguri, și ăsta mai ceva ca Funar avea sânge de bozgor pe faruri să mă exprim așa. Și dacă nu știți ce vremuri au fost aveți acest articol să vă elucideze.

Aș fi curios sincer să văd dacă a și funcționat și aș putea vedea asta doar la vot care v-am mai zis e sfânt dar nuvăd rostul.Eu nu mint de felul meu așa că vă zic direct faptul că în 4 zile întru în concediu și vreau să mă bucur de el, departe de tot și toate, să stau cu ai mei, să mă joc cu nepoata în parc ș.a.m.d.. Am mai zis de asemenea că totul e un deja-vu pentru mine, nu joc pentru medalii și dacă nu erau colegii din unitate să mă țină eram demult plecat (Aline să mă ierți, eu rămân tot eu și ei tot ei, tu fi tu și totul e ok, că nu o să-i uit niciodată pentru ce au făcut e altceva, dar e disperare la ei și îi iert, că atâta pot și ei săracii).

De la banarea mea pe #ero așa că au puterea și până azi au trecut vreo 2 luni, contează mult treaba asta pentru că am omorât prostia lor doar parțial dar mi-am ispășit pedeapsa (preferam să o omor de tot, de e imposibil), însă moralitatea și cuvința nu sunt cuvinte care merită menționate pe aici față de unii care au uitat să fie oameni. Să nu mă înțelegeți greșit, da consider că e de tot căcatul banul ăla, dar de asemenea eu nu voi mai intra niciodată pe respectivul chat, îi las pe ei să-și rupă capul.

Și mai e și partea în care trebuie să respecți voturile, că așa e normal, că Hero nu a făcut-o e treaba lui și nici nu mă interesează, menționez doar din răutate ca să se simtă! 

Dar eu am în partid un om pe care nu-l cunosc, nu e pe chatul nostru, nu a răspuns niciodată la nici un mesaj pe care i l-am trimis ș.a.m.d., dar luna trecută a primit 3 voturi și luna asta 2, deci e normal să țin cont de astea.
Am întrebat, am vorbit nu vrea nimeni să candideze, i-am și trimis un mesaj lui jagas să-l felicit pentru candidatură și să-i urez succes în mandat!

Însă continui să cred că nu poate exista un singur candidat, asta nu e democrație, așadar UCD are candidat propriu li el va fi cristy2005ro, pentru că are voturi în partid și chiar dacă repet nu-l știu, nu a răspuns odată la un mesaj sau așa mai departe, e perseverent la candidaturi pentru șefia partidului.

Și așa împăcăm toată lumea și e bine pentru toți!



În lumea asta fără de cuvânt, o să rămân eu așa cum sunt!

Jutalmazás

Hozzászólások (8)

Prea profund articolul pentru mine... Nu am putut citi tot. Am adormit înainte de jumătate. Oricum ar fi îți urez succes și faptul ca ești patriot te onorează. o7
Votat. Sper că ai succes.
Cristy nu e baiatul banat acu cateva zile pt clone? 2 dintre clone i au fost banate, sunt in lupi ambele, si el a fost banat dar i-a fost ridicat banul ulterior, probabil. Ma rog, daca decisia ta e sa sustii un necunoscut, succes!
Thomas nu stiu nimic de el, de cei 3 banati din lupi stiu (masteris, voievodul si deadpool), dar el nu a fost niciodata lup (e phonix, chiar noi doi am mai vorbit pe tema). Repet am incercat sa discut cu el, nu am reusit niciodata sa comunic dar are voturi si trebuie sa le respect!
Posibil sa il incurc, ma rog
am citit articolul acum cateva ore, este primul pe care reusesc sa-l citesc pana la sfarsit, normal nu as fi comentat, prefer sa nu ma asociez si nu vreau sa fiu asociat cu niste mizerii pe care le-am vazut abia intrat in jocul asta, nu mai intru in detalii, le stim toti. Totusi ideea articolului este atat de gresita ca nu reusesc sa-mi reprimez o reactie: de dragul democratiei si a pluri-candidaturii, lasam la o parte bine micii comunitati in care ne aflam, pentru competitie renuntam la binele tarii pe pixeli, propunem un unknown, nu stim ce va face, daca va face bine, daca va face rau, ce intentii are cu aliantele trecute sau viitoare, va face pentru comunitate sau pentru el, va da sau va lua, dar noi il punem candidat pentru ca a avut 2 voturi in alegerile pentru sefia partidului. este strigator la cer, cred ca o anti-reclama mai mare nu i se putea face... din cate inteleg individul nici nu a cerut sa devina cepeu. pe de alta parte il avem pa jagas candidat, nici pe el nu-l cunosc dar avand ca girant pe BH cred ca este mai potrivit pentru functie, cu speranza ca va sti sa-si aleaga mai bine oamenii, modul lui BH este sub orice critica
Aladin mulțum de comentariu, sunt unele lucruri pe care le-aș comenta la el dar mă abțin. Spor în joc!
Iti multumesc aladin pentru comentariu fie el si negativ. Ai dreptate, de aceea astept sa te implici