Desteptarea

Parerea mea

Megjelenés helye Romania - Bulvár és szórakozás - 11 Jun 2024 10:19 - 4

     Salutare tuturor !
    Știu că a trecut ceva timp de la cearta din comunitatea noastră dar vreau și eu să îmi dau cu părerea.
    Vreau să spun încă de la început că ACESTA ESTE DOAR UN JOC ! O să mă repet cu asta până la finalul articolului.
Pe OchiReci îl cunosc încă din primele zile ale jocului.Nu am avut probleme cu el ci dimpotrivă m-a ajutat foarte mult cu orice chestiuta de care eu am avut nevoie pentru a reuși să completez misiunile. Este drept că și comportamentul lui s-a schimbat de când această unitate pe numele ei Lupii Carpatini s-a destrămat ,mulți dintre ei plecând în RED .
Vreau să spun că fiecare dintre voi purtați o vină fie ea mai mică sau mai mare . Primul cu care am vorbit a fost OchiReci căruia i-am spus că să se astâmpere cu vorbele urâte având și dovezi în privința asta prin mesajele private. Nu e ok cum s-a comportat cu unele persoane din comunitate și i-am spus că ar fi bine în cazul în care nu e de acord cu ceva să contracareze cu idei mai bune , cu păreri fară injurii ,cu respect .

       V-am rugat pe toți , în special pe OchiReci și pe Tankardist să vă potoliți să încercați să vă înțelegeți pentru că...ESTE DOAR UN JOC BĂIEȚI ! Dar ce credeți... după câteva zile de la cuvinte că nesimțit , prost , măgar , idiot a început să plouă cu....p.le...și...acum că plouă cu p..le nu era neapărat o problemă așa de gravă dacă era la modul general dar ele nu au căzut pur și simplu pe pământ....s-au îndreptat direct spre unele mame ceea ce denotă că nu e tocmai ok. Eu când am intrat pe discord și am vorbit cu mulți dintre voi eu eram ăla micu' și mă gândeam că printre cei mari o să învăț și eu câte ceva dar se pare că unii dintre voi au de învățat de la mine.

       Cu Tankardist m-am înțeles de asemenea foarte bine și nu a existat motiv de ceartă . Unde cred eu că a greșit a fost atunci când a spus că se retrage din cauză că se ceartă cu OchiReci , un motiv destul de banal pentru a face acea acțiune. M-a deranjat când a spus că el nu o să mai dea pentru Romania dmg pentru că noi cei din Lupii Carpatini dăm foarte puțîn comparativ cu el.Nu cred că avem vreun contract fiecare în parte prin care să dăm un anumit dmg. Fiecare dă cât poate și...acum să fim serioși...când dăm acele cifre într o luptă dăm în primul rând pentru evoluția sau statutul fiecăruia și apoi indirect pentru România. Nu vreau să mai aud că X a dat un anumit dmg și restul de ce dă așa puțin...vrei să dai dmg mare dai din propria inițiativă ..nu vrei nu da...până la urmă..ESTE DOAR UN JOC BĂIEȚI ! ! ! De asta suntem diferiți și de asta unii se clasează pe locul 300 și alții în top 10..20 ! Asta face diferență !  Nu mi-a plăcut nici faptul că i-a făcut nebuni pe cei care l-au votat pe Silviu .Fiecare votează pe cine vrea într-un joc în care se vrea a fi folosite metode democratice de alegere a unui lider în cazul nostru președinte .Nu sunt nebuni aceeia care l-au ales ci doar au alegeri diferite .Trebuie să înțelegi că nu toți sunt pe aceasi linie .Fiecare are obtiuni diferite .

       Stăteam și mă gândeam că totuși de ce mă mai mira societatea românească din realitate când ceea ce găsesc pe joc reflectă exact realitatea..aceasi comunitate romanească care nu poate conlucra pentru o funcționare mai bună a acestui grup restrâns de jucători.
În concluzie...ESTE DOAR UN JOC BĂIEȚI! Nu mai lăsăți niște pixeli să vă afecteze și încercați să lucrați împreună pentru un joc mai atrăgător și motivant!


Al vostru coleg RoBazooka !

Jutalmazás

OchiReciJimShannonDellex

Hozzászólások (4)

o7
Accept palma, e dată cu onestitate și sinceritate și ai cuvântul meu că mi-am promis că îi ignor complet, e cel mai bine și pentru sănătatea mea. Au fost greșeli făcute în trecut, da asta e clar, dar nu doar de mine și aici e problema (opinia mea). Mulțumesc de critică, e constructivă, e pertinentă și o accept fără comentari! o7
Imi fac si mea cupla, azi nu am reusit, dar de maine o rezolv!
Sunt pentru încetarea acestor certuri care nu aduc niciun beneficiu jucătorilor și eRomaniei.Se poate discuta și în particular daca sunt neînțelegeri.Spor!