OchiReci Chronicles

Megjelenés helye Romania - Bulvár és szórakozás - 06 Jun 2024 07:19 - 7

Cam toate articolele anterioare pe subiect au început cu un sentiment, optimism la articolul de anunțare a candidaturii , mai apoi entuziasm la primele trei articole din platformă (1, 2, 3) și de acolo odată a apărut amărăciunea cauzată nu așa de mult de vremea de afară (care mă emula în ciudă) ori de faptul că nu am reușit să le prezint toate într-o zi, ci de alte cauze care nici măcar nu merită menționate (părțile 4 și 5).
Astăzi după finalul numărătorii voturilor sentimentul meu e dezamăgire dar asta e cu forțele naturii nu te poți pune!

https://realitateadearges.net/wp-content/uploads/2021/08/a8ce101d6b2bdb6d3e0a4010b1da1292.jpg

Nu știu la ce v-ați gândit voi (de fapt știu, dar trec peste), însă dezamăgirea mea e că la mine a plouat toată ziua (inclusiv cu gheață) și în loc să fiu amu lângă un milenar sat de vikingi să iau startul la primul meu maraton, dezamăgit vă compun acest articol, dar eu îs foarte supărăcios aș zice așa că am și uitat deja de ce eram dezamăgit și dacă îmi amintesc o să uit iar și o să trec peste pentru că sătucul ala antic oricum îl am pe listă și nu scapă de mine și maratoane mai sunt iar eu sunt încă tânăr Doamne!

După introducerea asta, special menită a vă atrage atenția hai să vedem ce și cum s-a votat.

Ok, prima constatare am ajuns la 51 de voturi după două luni consecutive cu 38 de voturi, deci hai să fiu un pic dezamăgit că tot am mai folosit cuvântul și să văd partea plină a paharului în loc de cea goală (oricum există dar nu merită băgată în seamă, opinia mea). Partea bună e în fapt două, că stau bine cu gramatica intenționat (când nu vreau) și o reprezintă unu: e vădit evident dacă ne uităm în presă și pe chat că au venit puțini oameni dar e clar că ei există, amu e și normal ca nu toți să scoată capul în lume din prima zi (unii încă testează piață, terenul, așteaptă), deci prefer să pun pe seama acestui fapt creșterea cât și pe punctul doi, respectiv alegerile astea au trezit comunitatea și eu creat o emulație în jurul lor, deci foarte probabil și aici unii care nu joacă foarte public sau pur și simplu sunt 2 clicker au fost atrași și au votat, deci sunt două explicați pozitive și consider că e suficient!

Despre mine personal am zis de ceva vreme într-un coment probabil răspuns la humulus că m-aș mulțumi cu 5 voturi (6 cu al meu evident), pentru că am înțeles din start că în partea cealaltă a baricadei îs două partide și două unități, sau așa se părea.
Am zis că 10 voturi, atât cât am eu partidul ar fi excelente și am terminat cu 22 voturi mai mult decât membri în unitate.
Așadar termin alegerile cu un sentiment de mulțumire, adresat tuturor celor au avut încredere să-mi acorde votul lor dar și celor care au considerat că nu-l merit, pentru că în final asta înseamnă democrație!

Deci eu nu pot decât să le mulțumesc tuturor celor care au votat pentru mine!

Și ca să închei negativ (glumesc, mă refer invers) articolul, îi urez mult succes lui BattleHero în noul mandat!

o7 România


Jutalmazás

Hozzászólások (7)

Am o singura mentiune, nu exista "partea cealalta a baricadei". Nu s-au influentat niciodata alegerile in functie de Partid/UM si nici nu se va intampla asta in viitor, cel putin din partea noastra. Felicitari pentru numarul de voturi.
Felicitări pentru victorie de asemenea și ca să-ți răspund și la ce ai scris, după e scris ”sau așa se părea”. Mai apoi să-ți răspund și la ”cel puțin din partea noastră” cu faptul că eu nu am trimis 1 singur mesaj în partid și unitate și nu am cerut nici pe chat nimănui să mă voteze, să nu rămânem cu resturi. Le mulțumesc din nou celor care au considerat că le merit votul și atât. Alegerile îs gata, mergem mai departe. Spor!
"Din partea noastra" adica partidul si um-ul din care fac parte. Asemenea
o7
o7
o7
o7