OchiReci Chronicles

Megjelenés helye Romania - Bulvár és szórakozás - 05 Jun 2024 09:18 - 1

Am ajuns și la ultima parte (din sezonul curent evident) și aici frumos și organizat adunăm tot ce am zis în primele 4 volume:

Am început în partea unu prin a vă prezenta dorința mea de  a ne menține pe linia de plutire, adică și așa nu suntem mulți dar hai să nu mai pierdem din jucătorisă ținem cu dinții de puținii care și vin rar și poate să mai adoptăm câțiva de pe afară (să construim ceva frumos și să le placă atât de mult încât să vină să joace pentru noi). 

Și plecând de aici am expus proiectele pe care le consider eu vitale pentru dezvoltarea noastră, pentru că e evident că prin număr nu impresionăm, dar dacă avem un grup activ bine dezvoltat putem trece teoretic peste bariera numărului de cetățeni.

V-am rugat de asemenea să țineți din start în minte trei idei de bază: 1. la ce mă gândesc eu este un program care nu se poate desfășura într-un singur mandat de președinte (din multiple motive) ci pe o perioadă mai lungă de timp deci indiferent cum ar fi oricine va fi ales CP ceea ce propun eu va trebui aplicat (sau nu) de mai mulți președinți consecutivi sau chiar și cu întreruperi (timpul ne va zice). 2. nu trebuie să fiu eu neapărat CP ca acest program sau o formă/variantă a lui să fie pusă în practică total sau parțial și 3. ceea ce scriu nu reprezintă adevărul suprem sau ceva în genul inviolabil, adică dacă așa e scris așa se face, chiar deloc poate fi șters complet, modificat, revizuit, adaptat, îmbunătățit și orice doriți voi sau președintele țării care își aruncă ochii pe el, dacă a face.

Din acest prim articol trebuie menționat: Upgrade TG V.2 pentru că nu toți îl au maxim, vedem cum se va face, dar îl trecem pe foaie!

În partea a doua am prezentat proiectul imperativ necesar pe domeniu armament de la care am plecat respectiv: program finanțare firme de raw material și ulterior în partea a treia m-am dus mai departe pe domeniu cu alte proiecte:  program finanțare de firme q1 tancuri și nave pentru missiles ; subvenții pentru creare de firme q2-q4 pentru Daily Challenge 

Tot aici avem o mică discuție despre Banca Națională a României și viitorul ei de garant al transparenței administrative cât și de impunere a prețurilor pe piața de mărfuri. De fapt am greșit rolul BNR e prezentat în articolul de candidatură

În partea a patra am prezentat două variante pentru deblocarea penuriei de pe piața de muncă, una cu monopol de stat (nu privat ca în prezent) și a doua cu subvenții pentru companii, ambele având însă în comun un salariu de 40 ron pentru salariat (deci plus și pentru el) faptul că la BNR s-ar inființa firme de DS, Hospital q5 cât și de arme q5 care vor fi distribuite egal între unitățile militare din joc zilnic sau la lupte importante cât și o statistică clară a forței de muncă (un fel de recensământ săptămânal aș zice).

Tot aici avem program finanțare upgrade Reserche Center și program finanțare firme raw pentru a respecta cerințele

Evident trebuie să mai fie programe de finanțare pe domeniul food, dar pentru moment Biserica poate ajuta dacă vă prezentați la slujbe, însă evident trebuie în viitor rezolvat și partea aia de fiecare cetățean.
Mai apoi trebuie un proiect pentru firme de case q1 cu firmele de raw adiționale la pachet, pentru ca fiecare cetățean să aibă o căsuță (nu știu câți știți dar când vă cere la misiuni să activați două case, ele nu trebuie să fie diferite, puteți activa două q1, va fi 14 zile valabilitate în loc de 7). De la q2 costurile în materiale is destul de mari adică iar ne lovim de penuria de muncitori, la q1 poți face singur ca manager o casă in 2 zile cred. Și aici Biserica are proiectul ANL care poate substitui și ajuta până un asemenea program se va face!

Astea îs toate proiecte de dezvoltare personală a fiecărui cetățean activ și vor fi dublate de multiple alte lucruri, fiecare trebuie ajutat să se ajute aș zice și împreună să ne ajutăm ca țară. 
E important să existe hai poate nu chiar zilnic, dar maxim la două zile o lupta pentru România pentru medalii de TP, și dacă e rw în Moldova aș merge pe praguri pentru RH adică dai x damage și trebuie să-l iei și așa mai departe, ca toată lumea să-și facă rost și de medalii din astea (dacă vor evident).

Ar mai fi probabil una alta ce am uitat să zic, sau mai trebuia scris (era și un proiect titlu de tezaur pentru rezolvarea deficitului de cc, dar mai sunt zile in calendar) și la ora asta s-au cam închis urnele că ne apropriem de pragul de activitate la vot adică am ajuns la 38 de voturi exprimate la fel ca în ultimele două luni, ceea ce recunosc e extrem de comic dar și ciudat în același timp! Mai e și ironia că eu termin de scris când ei termină de votat Smile

Vă mulțumesc tuturor celor care v-ați pierdut timpul citind aceste cinci articole și mulțumesc de asemenea pentru orice vot exprimat la ele, pentru cele din campanie e clar că vine mâine articol separat (așa e normal, indiferent de rezultat)

Cu stimă,
OchiReci

Jutalmazás

Hozzászólások (1)

Frumos, nu am ce spune, dar și actuala guvernare face lucruri bune. Avem de ales între doua idei și acțiuni bune, măcar de ar fi și în Rl asa, sa îți caute statul locuri de munca și sa îți dea case Smile Felicitări! Ps: In alta ordine de idei, după voturile din alegeri ne putem da seama destul de exact cati activi sunt, câți clickeri de weekend și câți deja decedați..