OchiReci Chronicles

Megjelenés helye Romania - Bulvár és szórakozás - 04 Jun 2024 10:03 - 2

Primele două părți sunt aici: 1 | 2

Eram la partea II cum am denumit-o m-am dus la țigară și, evident Iulian care îmi e contra-candidat, a zis să facă ce știe el cel mai bine adică să mă întrerupă pentru că aparent și ei au gândit partea II, da fix az noapte, era și greu tare bănuiesc. Dar să-i dăm Cezarului ce e a Cezarului să pot să merg și eu mai departe!

După ce am fumat am văzut că am un mesaj de la BattleHero, care m-a anunțat că evident și el a gândit asta, mi se pare normal e simplu să fie pasul II. Dau însă din casă și vă pun și ceva extra: Link Și să punem și printul: Aici

Temă muzicală, az noapte pe la 12 eu visam și Hero discuta ce visam eu, am zis că e bine că nu-mi amintesc visele, cine știe ce paranghelie a fost acolo și na.

Ok, hai să-mi revin după așa intervenție și să-mi continui ideea și articolul ajuns la partea III

Am rămas la partea II din planul meu, sau o partea din ea când am fost întrerupt foarte civilizat de BattleHero, că de omul atâta știe eu ce să-i fac? Mi-am dorit din toată inima să mă abțin de la asemenea remarci dar cum aș putea, că am și eu o inimioară, o fi ea și rece , dar când el și Thomas mă iau la mijto pe chat că-s nevorbit și când îi ignor ca de obicei mă întrerup e o mică mare problemă.
Tot Thomas era pe chat că platforma mea e subține (se referea la articolul de candidatura), da sheriff da ea e abia scrisă, vezi că băiatu tău nu are nici măcar articol de candidatură! 
Am zis că-i ignor, o să o fac și trec peste, dar am vrut să scot în evidență unitatea aia de care vorbeam eu în partea I, adică taci sau dau cu parul și ești paria... și eu nu sunt genul!
Succes Iulian și pentru a nu știu câta oară, lasă-mă să termin ce am de zis că și așa intru în criză de timp (cred că ăsta e și scopul) și sheriff discutăm când termin ce am de scris și facem și comparații cu colegul tău.

Cu scuzele de rigoare, mă calmez fumez o țigară și îmi continui ideeile să văd dacă și astea au fost discuta-te as-noapte! 

Trec peste toate, pe cerul meu e senin deja, prin țară însă e furtună (de comentarii și păreri decente, evident) și mă duc mai departe cu planul meu.

Ok, eram la planul II cum l-am enunțat, mi s-a transmis așa frumos că și alții au gândit asta as-noapte la 12, deci e ok, avem și planul doi garantat indiferent de câștigătorul de mâine, e un câștig e ceva pozitiv pentru comunitate!

Era și evident, să fim sinceri, adică hai să fim serioși, dar e un pas mare făcut înainte adică se poate să gândim la fel și mă bucur de asta și merg mai departe!

Doar că aici vine planul II.1 și ăla e puțin mai complicat, o să fie o explicație detaliată la partea IV când discutăm de muncitori și etc.

Am zis că partea astea e despre industria armamentului așa că mă focusez pe ea.
Da ok partea I au făcut firme Q5, partea II îi ajutăm și cu raw material e foarte normal, mă bucur că suntem toți de acord.

Doar că pe domeniul arme mai sunt câteva aspecte importante pe joc și primul e faptul că probabil nimeni nu a upgradat Strategic Weapons așa că tot tancuri și submarine Q1 au nevoie pentru missiles.
Și cum missiles apare des ca misiune la Quest seson sau weekly challenge e important să le avem, deci partea II.2 ar fi să ajutăm la crearea a unei firme q1 de tancuri si de nave. (10 gold una), pentru că ajută aici și ajută și mai departe.

Imi amintesc si eu ca tre sa fac misiunile alea plus DO ca si asa avem lupta legendara si revin sa continui dupa!
Am și eu ale mele reale și timpul trece, evident asta ajută pe cei care nu mă vor că le stric bisericuțele, sper să reușesc azi să termin asta și partea IV, dar indiferent de rezultat eu tot îmi termin povestea că de astă e numită așa și nu platfomră (cu toate că sunt singurul care și am așa ceva)

Și amu hai să văd dacă mai pot să vă zic și restu planului că la partea doi a venir Hero și a zis, duh așa am zis și eu, și aici nici nu am început bine că a venit Thomas să îmi zică glume, cam proaste și fără să râd, dar na eu îs ăla care are grija lor (dacă ar fi avut un pic de obraz, un pic, articolul următor era mai adecvat, dar când unii nu au vorbe ce fac.... păi comentează și cam atât). Și mă abțin că aș putea spune mult mai multe, dar e timp pierdut și nu prea îl am!

Deci avem așadar II.2 șă facem un program de ajutat pentru firme q1 de tancuri și submarine, pentru că trebuie pentru missiles, pe care vă rog să le faceți și să le păstrați, ajută mult în luptele importante la t-1 când nu se mai pot da nukes (e t-10 minute acolo) și oferă un damage cert, și asta pentru că nu știi dacă poți lupta cât vrei, dar astea se duc imediat. Plus că adminul lucrează să le schimbe valoarea vedem și cum.
Deci aici ar fi să zicem 20-30 firme q1 de tancuri și submarine

Și după avem II.3. care se referă tot la o misiune a jocului, cam nouă dar bine venită Daily Challenge unde trebui să folosești 200 din fiecare nivel de armă, cred că nu contează dacă e tank sau submarin, dar are premii foarte bune și nu văd de ce nu am ajuta să ne asigurăm că avem toate nivelele la arme.
Eu personal le am deci le pot face lejer, și cred că și voi trebuie să le aveți.
Dacă la q1 e clar că e și altă misiune, la q2-q4 mă gândesc la subvenție proporțională pentru început și vedem după (adică ajută și statul dar nu total, vedem)
Dacă suntem 50 activi ne trebuie 1.000 la toți deci zeci de firme, așa că hai să începem de jos, cu cât se poate, parteneriat stat privat la creare și după vedem!
Dar da va fi un program pe temă, și de asemenea dacă nu vom aveam suficiente arme pe piață BNR  care urmează a fi înființată (sper) se va asigura că avem, sau așa o văd eu!

Sfatul meu, nu folositți decât temporare pentru lupte care nu au importanță, tot ce aveți permanent lasați că e și timpul pentru ele, nu se pierd

urmează: încă vreo 4 articole pentru că am multe de propus, maxim  1 va mai fi azi pentru că... vedeți comentarile! Spor

Jutalmazás

Hozzászólások (2)

Dupa primul articol scos de tine astazi am zis ca in sfarsit o sa te concentrezi si tu pe ceva util jocului si comunitatii si vii cu niste idei bine scrise si de implementat, indiferent ca o sa castigi sau nu. Vad ca ai inceput iar sa arunci cu rahat. Esti singurul om care spune ca nu este lasat sa vorbeasca in propriul articol publicat. Esti si singurul om care nu este lasat sa vorbeasca el avand 5 (cel putin, ca sunt dragut) postari pe feed, interlocutorul 1. Chiar speram sa faci ceva util cu programul asta, dar e doar o alta metoda de a arunca cu rahat. Si da, esti nevorbit. Asta nu e o jignire, este o constatare care nu te atinge cu nimic. Sa spui ca ma-sa cuiva e curva e jignire.
Multumesc de comment, te ignor si ma pun sa-mi termin articolul. Erau curios cand apari si ti-am si lasat timp! Candva, undeva o sa vezi ce prosti scrii si tu, da te inteleg! Proces democratic cu trolli, e normal pentru voi. Spor!