Secretul lui Bacchus

Baby boom

Megjelenés helye Romania - Bulvár és szórakozás - 04 Jun 2024 09:09 - 3

Bună seara, scriu primul articol pentru a sublinia o idee atât de importanta încât nu necesita amânare.

 Da, ați ghicit, este vorba de baby- boom. Fără un baby boom real nu exista nimic intr- un joc ca acesta, oricare ar fi ajutoarele, metodele de sprijin ale guvernului sau particularilor, efectul lor este și va fi  limitat.

 O creștere de numai 50 persoane reale, în condițiile actuale, ar însemna un adevărat miracol economic în timp foarte scurt iar prin reflexie și militar în timp mediu lung. 
 Este adevărat, din cauza mecanicii jocului(deficitare), un începător va avea o viata destul de grea, strength mic ce cu greu poate fi recuperat, economie aproape 0. Nu mulți vor sa joace în asemenea condiții, sa fie coada cozilor pentru mult timp. În condițiile în care nu își cheltuie veniturile pentru îmbogățirea Adminului. Este ok pentru mine sa iau 1-2 pack de 10 euro ca să îl susțin și pe el și pe mine dar nu mai mult, altfel devine o obsesie .
Am dorit și eu sa invit pe cineva dar când a văzut condițiile în care se află, nu dorește sa continue. 

Aceasta este ideea pe care trebuie sa o avem în principal - - declanșarea unui baby boom.
Aducerea cât mai multor persoane serioase în joc, aceasta ar trebui sa fie preocuparea eStatului și fiecărui jucător.

Ce este de făcut?

Propuneri:
1. Susținerea statului pentru incepatori, înființarea unei GN, gărzi naționale, stiu, ideea este veche dar este buna. Nu tot ce este vechi este perimat asa cum nu tot ce este nou este în mod necesar bun.

2. Susținerea particularilor care au referrals.
Unii dintre noi au posibilitatea de a aduce mai mulți prieteni în joc, aceștia ar trebui premiați de stat cu sume consistente. 
  - Exemplu 1 referral ajuns la nivelul 35 care se dovedește activ, muncind zilnic și realizând Do, precum și o creștere în strength adecvata, - Se va premia de către stat nu știu 100-200 Gold, se vor stabili de către organele competente

3. Pe lângă GN, desigur și persoana care i-a invitat va avea grija de ei în funcție de necesități, putând cere decontarea bunurilor cheltuite in caz de necesitate.

4. In ciuda bunei tradiții din RL, privind capra vecinului, putem încerca să aducem și nou veniți din alte țări, ajutorarea lor în schimbul semnării unui contract de loialitate cu România sa spunem pe 6 luni sau 1 an
Contract între GN și persoana  în cauză 

5. Premierea recrutilor care se remarca pe câmpul de lupta sau economic. 
 De exemplu dacă cineva cumpăra un war pack și lupta cu bombe pentru tara în luptele specificate de conducere, aceștia vor fi premiați cu Gold de la trezorerie

6.Promovarea acestor idei, precum și a altora, poate mai bune pe canalele oficiale în limbile Ro și En de către un ministru al educației. Publicarea de către același ministru a unor articole și tutoriale necesare, ingame, nu numai pe discord.
Ministrul desigur va fi remunerat in funcție de performanțe

Cam atât pentru azi, nu uitați, boom, boom, boom, baby-boom
O7o7o7

Jutalmazás

BattleHeroTankardistOchiReci

Hozzászólások (3)

Avem programe pentru ajutarea celor mici, dupa alegeri vom redeschide ajutorul pentru Upgrade TG si Prima Companie Q5, doar sa se mai stranga ceva gold in Trezorerie, momentan suntem pe minus. Iti pot explica mai multe in privat sau pe Discord despre Referali, beneficiile sunt destul de mari ca sa nu fie nevoie de "premiere" (am 100+ SB, nu am nevoie de nici 1 gold in plus pentru asta)
1 SUB SI V5, dar citesc după ce imi termin opera de artă. Mulțam de intelegere
O garda nationala ar trebui facuta pentru cei noi si un lider al lor cu experienta care sa se ocupe de ei financiar dar si educational. Nu zici rau doar ca astea sunt bune pe hartie..in practica...trebuie multa munca...iar la articolul 2 e cu dus si intors..daca tu dai 200 de gold pe pers. Intr un mod indirect si fara rea credinta a ta infloresti clonele . Adusul de cetateni straini in Ro iar e cu dus si intors..nu zic ca un ro nu poate sa plece dupa ce il ajuta statul un timp si il pune pe picioare dar un strain are sanse mai mari sa iti devina adversar in timp si sa vrea sa lupte pt tara lui de origine. P.S..Eu unul nu inteleg cum de nu sunt adusi jucatori din sutele de pe alte jocuri colegi de ai vostri de ani de zile ..ar fi un mare avantaj pentru ca , lucrand impreuna de ani de zile si aducandu i aici doar continuati ceva frumos si organizat dar pe un nou joc practic cu aceleasi reguli.