OchiReci Chronicles

Megjelenés helye Romania - Bulvár és szórakozás - 04 Jun 2024 08:47 - 2

Continuare de aici

Evident mi-am tras sufletul, a mai tras și el dintr-o țigară, mi-am mai așternut pe tavan partea asta (cerul e încă negru și nu am pix alb, ce să-i fac), mă mulțumesc și eu cu ce am, mai bine atât decât deloc și merg mai departe.

Am rămas la proiectul din acest încă mandat Humulus și la faptul că 27 români au fost ajutați, să denumim acest punct pasul 1, pentru că e deja ceva creat și făcut și cei care vor veni în viitor (indiferent de nume) suntem obligați să mergem mai departe, armele îs o parte vitală în joc și dacă am mers pe ele deja trebuie să ne asigurăm că e și ok.

Ieri în febra depunerii candidaturii, am uitat să-mi pun căștile bluetooth la încarcat și nu știu repet ce am visat azi noapte da în capul meu pe lângă orice idee despre joc era o temă sonoră pe care sincer nu am auzit-o de zeci de ani: Mihai Constantinescu - Vitezomanul Gică (Dumnezeu Să-l Ierte!)



Va ocupa din spațiu video-ul, dar măcar aveți ce face cât timp eu continui povestea! Și piesa e frumoasă și veche!

Nu am adăugat piesa degeaba, parafrazând un pic aș zice: ”și-a luat mașină mică, roșie ca focul să-i surâdă norocul. Fata e frumoasă dar i-ar lipsi ceva” carnetul de conducere ar fi părerea mea. Și poate niște bani de motorină!

Calm că vă explic și de ce: avem ok 27 firme noi de arme q5 dar ele au nevoie de muncitori (să zicem carnet) și de raw material (evident motorină)  așa că hai să mergem spre pasul II.

O firmă Q5 de arme îți produce 54 tancuri q5 pentru 360 weapons material, asta înseamnă să lucrezi ca manager la ea și atât.
54 de tancuri is 540 energie deci trebui să mai dai încă 460 energie adică 46 lupte cu mâna goală ca să ajungi la 100 necesare pentru DO, care îți dau 100 RPG temporare și ai 1.000 energie.
Dar cred că normal o persoană activă ar trebui să aibă undeva pe la 3-4.000 energie (5.500 am eu cu house pack si restu). Deci cumva singur îți cam poți asigura jumate să zicem din lupte cu arme și restul la pumnul gol (pentru xp și crește și nivelul încet dar sigur).
Și asta e bine evident, doar că îți trebuie weapon raw material!

Deci evident pasul II e un proiect prin care statul trebuie să ajute aici, să le oferim și materialul pentru a produce și e evident foarte ușor firme de weapon material q4, pentru că ele costa 300 ron și oferă 450 raw material ca work as manager. (alea q5 la 35 gold costă prea mult față de cât produc și nu au sens astfel).
Deci ar fi un proiect pentru 27 firme de raw weapons material de 300 ron per doritor, doar că e penurie si prohibitie pe piata noastra de materiale asa ca e bine sa fie la orcine vrea si pentru a regla piata si pentru că, chiar dacă nu are firmă q5 (ar trebui si facut 2.0 si la proiect oricum) tot ajută aia la ceva foarte important (dar aia e articolul trei), în ăsta mă rezum pe sectorul arme.

Mai e mult oricum, dar ajungem la final in timp sau cand o să fie! Ochii îmi vor cerul, mintea aer și plămânii cam dezidenți așa tutun, da nu-i scot eu afară! (să fumeze evident Cheeky)

Și după ce fumez, mă trezesc cu mesaje, pozitive, deci se poate, dar e articol nou, că adminul e zgârcit la spațiu !

Continuarea în partea III

Jutalmazás

Hozzászólások (2)

https://prnt.sc/HVLooWfOS8hk S-a discutat despre companii de raw inca de luna trecuta cand au facut Sarbii proiectul, asta era urmatorul pas oricum dupa ce se strang bani in Trezorerie, cand o sa se faca proiectul astept sa spui ca "ti-am furat ideea" iar
Le adaug în articolul ulterior, calm! Mai am multe de zis, răbdare, timp să am