OchiReci Chronicles

Megjelenés helye Romania - Bulvár és szórakozás - 03 Jun 2024 11:43 - 13

 Am mii de asemenea articole scrise și aici și în eR, dar nici unul mai greu de formulat ca prezentul și sunt foarte sincer în ceea ce zic.

Am făcut o farsă anterior cu candidatura mea, am așteptat am explicat și din păcate nimic nu e diferit, sunt între ciocan și nicovală! Adică nici nu consider normal ca, cele mai mari partide Honor și Brain să fie unicii care dau candidați unici  și am încercat de asemenea să găsesc un candidat în propriul meu partid, din păcate nu am reușit (și îmi asum asta, în mod evident). Am zis că nu voi candida, că nu-mi trebuie așa ceva doar că...


Am propus si o lupta in 3, eu, hero si thomas si cine pierde sa dea 200 respectiv 500 gold la locurile dinainte, dar iar au refuzat sa raspunda macar pe tema! (a buzunarul doare!, democratia asta cu candidat unic nu prea) Încă se poate dacă humulus îl propune!


Democrația trebuie să fie cea mai importantă și noi cu bisericuțele formate nu prea o avem, așa că mă risc și le stric puțin jocul!


Eu nu caut medalii, nu mă interesează funcția aia, chiar dimpotrivă vreau să-mi restrâng timpul petrecut pe joc, dar știu cu ce se mănâncă și dacă va fi să fie, o să-mi fac treaba și luna va trece ca oricare alta.


Viitorul CP va avea visteria cam goală așa că nu vă pot promite mare lucru, doar că orice proiect va fi prezentat de la început și va fi făcut până la final. Timpul va spune ce și cum, pe moment așa se preconizează!


Voi continua însă orice proiect care a mers din fostele guvernări și evident voi veni cu ale mele, mi se pare normal să fie așa și mereu e loc de îmbunătățiri!


Ce vă pot promite e faptul că va exista un bilant contabil imperativ necesar, se va infinta BNR (prioritate 1) pentru ca a trimite bani la presedinte pentru a ii redistribui e incorect din multe puncte de vedere.

Si mai apoi guvernul trebui facut din cei care si merita sa fie acolo, indiferent de coloratura politica, el va fi format după alegeri în acest mod democratic! (prioritate 2). Menționez că va fi dorinta de a face ceva, timpul necesar si atat (fiecare va avea însă definit din start atribuții și obligații). Nu va conta partid, unitate, nivel, etc!


Așadar hai să vedem ce o să fie, eu vs două partide și clonele lor, nu am nimic de pierdut și sub nici o formă nimic de câștigat!

Eu nu vă vreau, unii nu mă vor, dar trecem peste și suferim împreună cel puțin până după alegeri!

Spor





Jutalmazás

Hozzászólások (13)

Suntem lupii munților Carpați!
o7 Succes!
O7 succes! Ai spus niste lucruri reale aici, din păcate. Eu n-am nimic cu nimeni chiar daca ei mă fac bișnițar fara onoare și neloial sau cum au spus. Bisericuțele lor, asta e o problema pe orice joc iar daca într-un mediu nu ai șanse reale, mai bine nu stai, decât să fii un pion, un număr și nimic mai mult. Îți urez succes, cum le urez și celorlalți succes, dar părerea mea e aceeași de ani de zile..că de aia pe alte jocuri m-am lăsat cu totul, bisericuțele sunt "viața". Nu se merita sa dai pentru Romania și pentru ei, îs aceeași oameni la conducere de ani de zile pe toate jocurile 🤣 bafta..
Succes!
succes
Societatea de aici este ca o reflexie a celei reale. Lucrurile nu sunt chiar asa cum spui Florinho. Oamenii aceștia lupta pentru Ro, pentru bonusurile noastre. Foarte mulți se cunosc din alte jocuri. Doar nu vrei sa te pună pe tine sau pe un necunoscut la conducere. Din ce am văzut în plan extern suntem apreciați și considerați loiali. Asta contează foarte mult cel puțin pentru mine. Intern vad ca ajuta pe cât pot pe începători, deci.. Este ok dacă ești nemulțumit și vrei beva mai bun. Strange susținători, adu prieteni în joc, mulți prieteni, fă-i puternici, iar la următoarele alegeri, sau în câteva luni puneți alta conducere și faceți ceva mai bun. Asta e, succes tuturor candidaților. Btw: Dacă ești Roman se merita sa ajuți tara, puțin contează cine este la conducere. Sau te abții dacă nu îți convine de nici o culoare politica lor, dai pentru aliați. Dar sa nu se întâmple același lucru când tu o sa fii la conducere și o sa ai nevoie de ei.. 😋😋 Scuze de spam.
si eu cand ti-am zis ca esti in pre campanie tu ai zis "batman batman" [ https://www.youtube.com/watch?v=WS6udIaG0mA ]. Visteria n-o sa fie goala pt mult timp
Succes la CP! @ValyR adevar ai grait ! o7
He did it cand mi-ai zis nu eram, si din păcate doar s-a nimerit așa. Referitor la batman, ti-am zis că e popă? Smile)))
Mulțumesc tuturor de mesaje deasemenea!
"da' n-ai cu cine" https://www.youtube.com/watch?v=uRNuBNL-f8Q
Άσε μας ρε μαλακα και εσύ
I dont understand anything but o7