OchiReci Chronicles

Megjelenés helye Romania - Bulvár és szórakozás - 02 Jun 2024 11:02 - 0

În primul rând e important să vă zic că am terminat statistica dar o voi publica mâine, trebuie să o mai verific, customizez, dar am cules toate datele de azi doar trebuie să mai fac simple verificări și etc și prefer să le fac mâine.
Mai apoi odată cu plecarea lui imzoth am rămas descoperiți pe timp de noapte la noi, așa că de azi unitatea are un nou căpitan respectiv Wyceff 

Amu să discutăm de motivul articolului:
Proiectul a fost prezentat aici:  Lupii Carpatini - Proiecte și Proiect Storage!

Am început cu premiu mare de big storage și 4 mici dar am primit donații de 35 gold și 1750 ron deci încă un premiu mare și 10 mici.

Momentan avem înscriși la proiect doar două persoane: Ucuitoru și Rusu așa că ambii vor primii 35 gold pentru a își face un depozit mare.

Mai avem 2.450 ron sau 122.5 gold la 0.02 cotația deci mai dăm 3 premii de 35 gold și încă 3 mici de 175 ron pentru moment.

Am în plan și programe de upgrade tg și firme dar să văd prima dată cum stau cu finanțele și le luăm pe rând!

Deci cine vrea să se înscrie la proiect storage vă aștept cu drag, doar comment aici, mesaj sau scrieți pe chat aici

---------------

Am zis că sunt și alte proiecte pe care le vreau continuate în unitate așa că fiecare membru va primii 500 food q5 și o casă q2 (le-am dezvoltat cu Florinho și imzoth, dar ambii au plecat între timp deci mă ocup eu de ele. 

Suntem 21, doar 18 vor primi (eu și încă doi membri suntem excluși de la orice formă de ajutor conform înțelegerii dintre noi) și avem așadar 18 casa q2 de donat și 9.000 food q5. Food-ul l=am trimis prin mass, la case trebuie să vi-l trimit personal, adica donatie directa la fiecare!

Am trimis 9.000 food q5 prin donatie de la unitate!
Am trimis 15 case q2 pentru că Camello del Desierto , Playercat și Arthur nu au spatiu, dar nici ca se înscriu la programul de storage (vedem la statistica daca ii propunem de eliminare sau nu)
---------------

Spor!

Jutalmazás

Hozzászólások (0)