OchiReci Chronicles

Prima zi

Megjelenés helye Romania - Bulvár és szórakozás - 02 Apr 2024 10:41 - 8

La toţi şi viitori, Sănătate!

OchiReci Chronicles, no. 




Bună ziua România!


Am așa un chef să vă scriu rândurile astea de s-ar putea să mă plictisesc pe parcus și să nu o mai fac, dar afară plouă, plouă (și-i trecut de ora 9, la mine că la voi mai e) și mai fac și eu prezența, că-s multe de explicat (dar toate la timpul lor).


O să vă explic ce și cum s-a întâmplat în următorul și probabil ultimul din Am uitat să fim oameni, doar că mă doare inima când pe cerul întunecat încep să curgă cuvintele ce se vor scrise, îmi plânge sufletul când mă gândesc că ochii mei reci o să răcească de tot prostia din mintea unora și mă întreb dacă și merită efortul, probabil că nu...dar asta nu înseamnă că nu merită încercat, ce am de pierdut? (un alt impeach tâmp? Smile)


Nici nu-mi mai bat capul cu Hero și mesajele/articolele lui că a a furat/că n-a furat și etc pentru că a te certa cu o mamaie ca el, sau a încerca să vorbești cu asemenea personaje, e o imensă pierdere de timp. I-a luat 4 luni să afle că bilanțul făcut pe vremuri de Asmin nu a fost niciodată publicat până l-am publicat eu, și încă nici azi nu pricepe ce ii zic de luni de zile, că orice căcat pune el pe #finanțe e fix 0 ca bilanț


E un copil care are impresii de vedetă, un om care numai de la mine a câștigat cam 1.800 gold și de la câti a mai prostit prin clonele și spamul făcut pe jocul ălălat să vină, e cam tembelă treaba să se dea erou... pe banii noștrii. 


Dar e un cancer pentru comunitatea română, un santajist mititel, un om mărunt care se vrea voievod și cam atât. Cei care îl pupă o să o ducă bine, cei ca mine care îl trec la ignore o să fie singurii români care o să mai joace în ceva timp.


Că aici e toată chestia, unii trag pentru comunitate, cetățeni ca el și Thomas trag doar pentru ei și sfârșitul e inevitabil, așa că să nu vă mirați.


Eu personal, scârbit de asemenea personaje (imprumut cuvântul de la ....., începe cu s = că atât il duce mintea pe copil, comunist și otv-ist pana la capăt, dupa el potopul cumva, când de fapt dupa el e COMUNITATE, nu CANCERUL din ea), l-am lăsat să se joace cu puța în nisip și pe el și pe aia care își caută coroana lângă dânsul.


Pe timpul meu, pe munca mea, pe banul meu nu am ajuns să fiu luat de prost de niște idioți care habar nu au ce joacă. Eu am jucat pentru comunitate, ei au jucat pentru ei, comunitatea a cam pierdut, eu am plecat să le dau spațiu dar ei tot ei o să fie, deci kaput!


E simplu, decât să-mi șterg contu că nu ar merita, mai bine mă duc acasă (că Danemarca e a doua mea casă) și aici pot muri liniștit, iar voi puteți să decedați cu personajele voastre, cu toate că eu sper să vă treziți și să realizați ce draci aveți înainte să fie prea târziu.


Hai sănătate, să mai fiți pe aici în 1 an măcar, să zicem, ca să vă și demonstrez că am avut dreptate!


Nu cer nimenui să-și toarne cenușă în cap, nu vreau să insult pe nimeni (mai ales nulități), doar vă explic cum o să vă fie sfârșitul... care nu e departe! (dar încă nu e inevitabil!)


Vreau un singur lucru, să-mi veniți și să-mi zice-ți concret vina mea? Că am muncit, consumat bani, timp pentru voi și merit cred și eu să știu de ce sunteți unii proști? Sau nu, sau da, sau plm... hai spor!





Închei cu faptul cî eu o să fiu român mereu și fără cetățenie, ai voștrii nu au fost niciodată!









În lumea asta fără de cuvânt, o să rămân eu așa cum sunt!

Cu sinceritate

OchiReci


Jutalmazás

Hozzászólások (8)

Luptele navale sunt cele care au timonă drept simbol...
Mulțam de informație, o să caut una să văd cum e
Cred că Dobrogea e navală, că văd că mi-a urcat rankul după ce am dat azi la ordin Smile Deci știu și asta cum e sau vorba de la Vacanța Mare: Amu știu!
Da, Dobrogea e navală, din păcate doar la rank-ul naval apare, E simplu de individuat luptele cele cu scutul și două spade indică o luptă terestră, cel cu timonă indică o luptă navală. Mai poți identifica și altfel, bine acum e prea devreme cred, când apeși pentru a seta armele pe care vrei să le folosești în luptă, la cele navale îți vor apărea navele/bărcile, la cea terestră îți vor apărea pistoale/ tancuri. Avioanele cred se pot folosi pentru ambele lupte, nu am verificat încă...
o/
o7
Frumoasa adaptare.
o7