OchiReci Chronicles

Perfect

Megjelenés helye Romania - Bulvár és szórakozás - 26 May 2024 11:53 - 7

În mod normal a trecut deja ceasul după care eu aparent nu ar trebui să mai scriu nimic, dar îmi asum cum o fac cu toate în viață, că pe un asemenea joc a îți asuma ceva e ca și cum te-ai ușura în vânt, adică e degeaba.

Și am început bine, că na îs eu și nu era să scriu poezii amu (cu toate că am și de alea și chiar și publicate).

Jocurile astea on-line is minunate, cred că ar trebui să fac o facultate de psihologie sau mai degrabă psihiatrie pentru a înțelege toate specimenele exotice care locuiesc și viețuiesc în acest spațiu ireal.

E atâta patriotism și purism și dracu mai știe ce, că uneori mă ia cu capul sincer, bă chiar s-a dus undeva la vale mintea? Poate sunt eu prost, tot ce se poate, îmi asum oricum, dar să fim serioși e plin de puritaniști și de adevărați români prin zonă 

În 2008 am început cu asemenea jocuri și de atunci până acum, e aceași chestie, unii care se cred prea sfinți că nu le încape numele prin calendare și alții care îs așa de puritani de se oftică la orice căcat de vorbă (ei nu înjură niciodată evident). Dar toți îs la fel în final, că nuanța pe care și-o acordă singuri nu face nimic altceva decât să ascundă propria iresponsabilitate.

Vorbesc serios, lăudă pe oricine și vei avea trolli la infinit, critică pe unul și vei fi prost, tâmpit, etc - nimănui nu-i place să fie luat la rost, mai ales când e prea educat și tu îi vorbești tărănește, deci ești prost, el e deștept și ți-ai pierdut timpul degeaba!

Toți joacă pentru România toți îs patrioți până ajung la medalia sau până e vorba de portofel că după se strică tot, primii se duc la dracu că și-au făcut planul ailalți se plâng că vai îi costă și nu e normal evident! Da toți is unici, culți, supărăcioși și vor statui că fără nu se poate!

Fudulia asta e generalizată, adică are o funcție gata tre să îi pupi mână, că și-o face sau nu sau e irelevant, e cineva și tu nu ești, deci taci și înghite, da s-o molfăie ei că eu nu-s genul, să mă certe iar lumea că îs rău!

Românii noștri mai ales pe asemenea jocuri îs toți profesori, de gramatică, de etică, de orice, dacă le dai funcții îs super fericiți și așa le crește inima în piept de zici că l-au prins pe Dumnezeu de picior, dacă însă trebuie să și facă ceva, ete p..., că deja e corvoadă (păi ce e prost să-și piardă timpul în jocuri!)

Și aici vine și chestia că dacă mișcă un deget i se pare că a mutat un munte deci trebuie respectat și pupat în cur, dacă altu face mai multe e tâmpit că probabil are prea mult timp și se plictisește.

Oricum o dai nu ai scăpare cu asemenea oameni care își văd doar propriul interes și atât, dar toți se dau patrioți și pentru comunitate, doar că nu folosesc oglinda (s-ar sparge și aia evident)

Eu privesc asemenea căcaturi ca infantilism, ei o văd ca o armură de aur care îi înconjoară și îi face să fie ce? Că tot la fel rămân, și ăsta e tot un joc unde ori te relaxezi ori refulezi, deci unde e noima de a fi aici puritan și nu știu ce? De parcă o să-l joci veșnic și fără el nu ai aer, hai să fim serioși!

E doar un joc în care unii din lipsă de atenție vor să se arate că îs cineva și atât, pixeli aia, voturile ale, etc îs deșarte laude în vânt și nimic mai mult, o formă ciudată de imaturitate a unora care nu ar trebui să fie imaturi!

Am toată convingerea că până aici mulți o să înțeleagă altceva, dar nu mă interesează, e un joc și atât iar dacă, cineva vrea să fie om tre să fie RL că aici e noaptea minții! 

Îs dezamăgit în mod evident dar se pare că așa suntem și așa fiind așa defilăm: oportuniști, puritani, omizi și eu 

Și printre atâtea sfinți apar eu, un om defect că prin câte am trecut în viață mă mir că mai sunt sau că mai pot gândi și aici e și problema, eu știu că sunt defect și îmi asum asta, dar aparent joc într-o lume perfectă și deja aici e clar că avem o problemă!

Ca să închei cum am început, de la mine pentru toți perfecții din joc ........ (completați voi)

Și o dedicație:

Jutalmazás

Hozzászólások (7)

Din cugetarile pe care le ai in timpul petrecut la toaleta din fundul curtii, unde iti iei si gustarile dintre mese. De cand te lauzi ca joci, ai avut parte de acelasi tratament, urmare a comportamentului tau. In continuare esti incapabil sa accepti realitatea si te victimizezi, in speranta ca reusesti sa te convingi ca nu esti chiar ultima amiba din galaxie, dar fara succes. Vezi sa nu cazi, adormind, in gramada de "gustari".
omida, tu nu esti invitat la masa!
La masa ta, vin doar mustele sa te bazaie. Pofta mare
a pierde vremea discutând cu o bacterie ca tine e degeaba, mergi si iubeste-ti gainile si hai pa. e ultima data cand iti raspund, te las sa fi prost mai departe, nu ca ar conta ca te las - oricum esti!
Dupa fala pe care o ai, banuiesc ca esti cel mai rasarit din neamul de vizitatori de buda in fundul curtii pe care ii reprezinti cu atata mandrie. Insa nu te ajuta in viata reala, in special din cauza lipsei educatiei. Ma rog, probabil ca nu ai avut timp de asa ceva, te-ai concentrat pe traditia voastra de familie, mancat de rahat stilul smuls. Felicitari, ai devenit campion pe sate. Pentru asta meriti sa inveti cum se folosesc semnele de punctuatie.
am zis ca nu mai comentez dar omida te rog frumos sa ma cauti sa iti dau ce si meriti. nu de alta dar cacaciosi din astia smecheri de dupa pc am mai vazut si eu nu ti-am injurat neamul jigodie!
Dupa ce ai jignit aproape toti jucatorii, mai ai tupeul sa comentezi, sclavule? Mars inapoi in fundul gradinii, in mormanul de rahat unde bazai toata ziua.