Desteptarea

Megjelenés helye Romania - Bulvár és szórakozás - 13 May 2024 13:22 - 1

Salutare tuturor !


Numele meu este Alin și fac parte din unitatea militară Lupii Carpatini 


Poate că nu toți știți sau ați auzit despre această unitate militară așa că o să aștern mai jos câteva rânduri pentru a o va prezenta . 


Pentru început vreau să spun că a fost fondata la începutul jocului, cu scopul de a unii cât mai mulți dintre cetățenii activi si totodată forța lor pentru a izbăvii in fata inamicilor nației. La fel de important unitatea își propune să ajute jucătorii noi, pentru că ei îș viitorul


Comandantul unității este OchiReci iar căpitanii: imzoth și visator


La momentul la care vă scriu unitatea este formată din 24 de membri .Pentru cei care vor să se înscrie in unitate, intrarea e liberă și vă așteptăm cu drag .


De a lungul a aproape 50 de zile unitatea militara a fost clasată pe primul loc după damage pe România, ceea ce arată o activitate si o organizare spectaculoasă .In prima saptamană am avut un damage total de 1.297.006.114 , în a doua săptămână 2.127.320.642 iar in a 3 săptămână am trecut de 4 miliarde dmg ceea ce aproape ne-a dus in top 10 în lume (mereu am fost acolo lângă 10 plus).


Venind vorba de organizare, aceasta unitate are un canal de discord unde ne organizam pentru luptele importante ale Romaniei și de asemenea mai stăm la taclale, de una de alta.


Trebuie subliniat și faptul că orice membru din unitate care îndeplinește mici ordine elementare poate primi o solda care consta in 200 FOOD Q5 si 50 de tancuri Q5 sau nave Q5 in funcție de tipul luptei , aceștia nefiind obligați să lucreze în una din companiile unității.


Pe final vreau sa va spun că , ca orice unitate militara care se respectă , avem uniformă militară pentru fiecare grad pe care membrul din aceasta unitate îl deține .


Uniforma (prima versiune ) se găsește la un click distantață doar apăsați pe ea! (mai sunt discuții pentru alte modele, o să vedem)


Purtați-o cu respect si demnitate ! 


Dacă nu știți să o adăugați, luați legătura cu OchiReci și se va ocupa el să v-o facă și să v-o trimită


Acestea fiind spuse vă salut ș vă doresc o zi reușită ! 


Al vostru coleg ,RoBazooka  o7

Jutalmazás

OchiReci

Hozzászólások (1)

o7 și mulțumim