Greek News

Megjelenés helye Greece - Politikai viták és elemzések - 02 May 2024 07:14 - 9

Καλησπερα σε ολους,

Φτανουμε πλεον στην ολοκληρωση της πρωτης προεδρικης θητειας στην eGreece και μαζι με την ολοκληρωση θα προχωρησουμε σε μια mini ανασκοπηση των στοχων μας καθως και να θεσουμε νεους στοχους για την επομενη θητεια.

Ξεκινωντας με τους στοχους που θεσαμε σαν κυβερνηση καταφεραμε να ολοκληρωσουμε το 80% αυτων.

Α)Ειμαστε πλεον σε μια συμμαχια ως ιδρυτικο μελος ,ηταν ενας στοχος που επρεπε να επιτευχθει για την ευημερια της χωρας μας καθως τα πραγματα ειχαν αρχισει να δυσκολευουν με την ανοδο της Τουρκιας. Με την βοηθεια της συμμαχιας καταφεραμε να επιτυχουμε ολους μας τους στρατιωτικους στοχους και να εχουμε στην κατοχη μας οχι μονο δικες μας core περιοχες αλλα και περιοχες που χρειαζομασταν.

Β)Ειχαμε θεσει ως στοχο να εχουμε 3 bonus στο 80% ,με επιτυχια καταφεραμε να εχουμε 4 bonus στο 80%.

Γ)Στο κομματι των παροχων ειχαμε σαφεστατη βελτιωση για ενα μεγαλο χρονικο διαστημα.Παρολα αυτα μετα απο αποφαση μας μαζι με βουλευτες και μελη της κοινοτητας μας αποφασισαμε οτι οι παροχες φαγητων δεν εχουν πλεον ιδιαιτερο νοημα. Βεβαια εχουμε φτασει σε ενα σημειο που το φαγητο ισως ειναι το πιο ακριβο αγαθο και ισως θα κοιταξουμε να επαναφερουμε καποιες παροχες.

Δ)Δεν καταφεραμε να κανουμε stock στα cc μας καθως τα εξοδα ετρεχαν και συνεχιζουν να τρεχουν. Βεβαια παρολα τα εξοδα (νοσοκομεια,επιδοτησεις,παροχες,ενοικια σε περιοχες) εχουμε καταφερει να εχουμε θετικο προσημο στα gold του κρατους με μονη διαδρομη την αυξηση αυτων. 

Εν συνεχεια ας προχωρησουμε με τους νεους μας στοχους

Α)Ο πρωτος και βασικος μας στοχος ειναι να ξεχρεωσουμε οποιοδηποτε υπολοιπο υπαρχει σε δανεια. (Κοντα στα 820gold αυτη την στιγμη). Ο τροπος που θα ξεχρεωσουμε ειναι μεσω grd καθως δεν θελουμε να ακουμπησουμε τα gold του ταμειου αυτη την στιγμη.

Τα gold αναλογουν κοντα στα 16400CC και υπολογιζεται οτι τις επομενες 12 ημερες (μαζι με τα εξτρα εξοδα που θα δημιουργηθουν) θα εχουμε την δυνατοτητα να ξεχρεωσουμε εξ'ολοκληρου το ποσο αυτο.

Β)Με το μηδενισμο του χρεους μας καθημερινα εχουμε στα ταμεια 1400CC και αυτο το νουμερο θα ανεβαινει σταδιακα. Στοχος μας ειναι μεχρι τις 15 του μηνος να δουμε για πρωτη φορα τον αριθμο 2000 στα daily taxes που θα αναλογει στα 100gold ημερησιως. Περιμενουμε οτι ολοι οι παιχτες δημιουργουν τις εταιρειες τους στην Ελλαδα και πλεον τις δουλευουν στην Ελλαδα με το 80% bonus.

Γ)Δημιουργια stock. Οπως θα εχετε δει το NAP με τα σκοπια ειναι μεχρι 5 Ιουνιου,κατι που σημαινει οτι εχουμε 1 μηνα να προετοιμαστουμε καταλληλα. Ειναι δεδομενο οτι με την ληξη του NAP θα δοκιμασουν να παρουν πισω τις περιοχες τους και για αυτο θα πρεπει να ειμαστε ετοιμοι. Τα ημερησια CC λοιπον θα πανε στην δημιουργια stock οπλων απο q3 και πανω. Στοχος μας ειναι να φτασουμε εναν ισως υπερβολικο αριθμο αλλα κοιταμε τα 500.000 οπλα. Σιγουρα η πλειονοτητα των οπλων δεν θα ειναι q5 αλλα ειναι ενα σοβαρο στοκαρισμα για το μελλον. 

Δ)Στοχος μας ειναι να δημιουργησουμε ενα org που θα υπαρχει διαφανεια μεσω των μηχανισμων του παιχνιδιου. Το συγκεκριμενο org θα εχει ολες τις εταιρειες του κρατους καθως και ολο το αποθεμα οπλων. Το συγκεκριμενο org θα ειναι οπως γινεται σε μια στρατιωτικη μοναδα και θα αλλαζει χερια αναλογα την προεδρια.Ο προεδρος θα ειναι παντα ο κατοχος αυτου του org και θα διαχειριζεται τις εταιρειες του.

Ε)Κρατικες εταιρειες. Το gold στο ταμειο του κρατους δεν εχει νοημα να καθεται ,ετσι μετα την ιδρυση του org θα αρχισει και η μεταφορα gold και cc σε αυτο με σκοπο την δημιουργια πολλων κρατικων εταιρειων.

Αυτοι ειναι οι εσωτερικοι μας στοχοι,στα εξωτερικα της χωρας :

Ο στοχος μας ειναι απλος ,η κατοχη των 80% bonus ειναι το πιο σημαντικο κομματι στην εξωτερικη πολιτικη της χωρας και σε αυτο βασιζεται η οικονομια μας. Επομενως η κατοχη των περιοχων με τα bonus ειναι δεδομενη και αναγκαια καθως και να μην εχουμε καποια απωλεια σε οποιαδηποτε core περιοχη μας.

Κραταμε χαμηλο προφιλ στοκαρουμε δημιουργουμε εταιρειες και ετοιμαζομαστε για μελλοντικους πολεμους.

Ειμαστε ανοιχτοι σε οποιδηποτε προταση υπαρχει απο την κοινοτητα.

ο7

Jutalmazás

El_TarloElantormarkuin

Hozzászólások (9)

07
o7
o69
United We Advance
Nice o7
Bravo sou
v gj o7
ο7
o7