Greek News

Megjelenés helye Greece - Hadügyi elemzések - 31 Mar 2024 05:52 - 0

Καλησπερα σε ολη την κοινοτητα,

Παρακατω ακολουθει η πρωτη ενημερωση των πολιτων για το πως σκεφτομαστε να προχωρησουμε σαν χωρα και τις πρωτες προτεραιοτητες μας.

Αρχικα να σας ενημερωσω οτι εγινα προεδρος της χωρας χθες διοτι ο πρωην προεδρος (Leonidas) εφαγε ban. Επειτα απο ticket μου στους admin εκεινη την στιγμη ειχα το περισσοτερο xp και με εκαναν αυτοματα προεδρο. Δυστυχως δεν γνωριζουμε ποτε θα βγει το ban ,αυτη την στιγμη το MU της χωρας δεν εχει καποιον αλλον Captain για να ελεγχει την κατασταση και ειναι ακυβερνητο καραβι μεχρι νεοτερας. Το ιδιο ισχυει και για το πρωτο party που ειχαμε σαν χωρα,για αυτον τον λογο εφτιαξα καινουργιο στο οποιο οποιος θελει μπορει να ερθει.

Προχωραμε στα της eGreece ,ξεκινωντας με το weekly tournament.

α)Το Weekly tournament μετραει το damage των μοναδων και οι καλυτερες 10 μοναδες θα λαβουν καποιες ανταμοιβες. Αυτη την στιγμη ειμαστε στην 8η θεση και στοχος μας θα ειναι η 10αδα που οπως ολα δειχνουν θα την κατακτησουμε (απομενουν 18ωρες για να ληξει η εβδομαδα.

β)Δυστυχως αυτη την στιγμη δεν εχουμε προσβαση στο MU DO. Ειμαι σε επικοινωνια με τους admins να με προωθησουνε σε captain για να μπορουμε να ελεγχουμε την μοναδα οσο ο λεωνιδας εχει ban.Εαν αυτο δεν το καταφερουμε ισως χρειαστει να φτιαξουμε καινουργια μοναδα για να πορευτουμε.

Συνεχιζουμε με την διπλωματια και τους στοχους μας σαν χωρα.

α)Αυτη την στιγμη δεχομαστε επιθεση στο Αιγαιο απο τα Σκοπια τα οποια εχουν κατακτησει ηδη την Μακεδονια. Παραλληλα ο συμμαχος τους Ισραηλ μας βαραει στην κρητη και η μαχη ειναι 6-5. Οι προτεραιοτητα μας ειναι η ΚΡΗΤΗ και πρεπει ολοι να σπρωξουμε εκει για 2-3 γυρους ακομα ,φυσικα αν εχουμε την δυνατοτητα να αμυνθουμε στο Αιγαιο και να σταματησουμε τα σκοπια θα ηταν το ιδανικο. 

β)Εφοσον καταφερουμε να αμυνθουμε στην Κρητη ,θα κανουμε direct μαχη στις core περιοχες του Ισραηλ. Στοχος μας ειναι να κατακτησουμε μια περιοχη και απο εκει μπορουμε να βαρεσουμε τις αλλες περιοχες τους αλλα παραλληλα και την Αιγυπτο που εχει bonus που χρειαζομαστε.

γ)Η αλβανια  και η βουλγαρια ειναι οι κυριες δυναμεις αυτη την στιγμη. Παρολα αυτα δεν εχουν σκοπο να μας βαρεσουν ακομα και αυτο μας δινει καποιες ανασες ,καθως εχουμε 2 μετωπα αυτη την στιγμη και πιθανοτατα να εχουμε μολις 1 εχθρο που θα χτυπαει στις core μας απο αυριο.

δ)Ειμαστε σε συνεχεις επαφες με ολους τους γειτονες και με χωρες τις κεντρικης ευρωπης για να αρχισουμε να σχηματιζουμε τις πρωτες συμμαχιες. Για την ωρα η ενημερωση που εχουμε ειναι οτι κανεις δεν θελει να ανακοινωσει κατι επισημο αλλα αρκετες χωρες ενδιαφερονται για συμμαχια. Δυστυχως κανεις δεν εχει σκοπο να ανακατευτει στον πολεμο μας με τα σκοπια καθως ειναι πολυ αρχη και δεν εχουν σχηματισει γνωμη για το πως προχωρανε.

ε)Σημερα συναψαμε την δευτερη συμμαχια μας με την Κινα. Για την ωρα δεν εχουμε πει περισσοτερα αλλα θα ειμαστε σε επικοινωνια για να δημιουργησουμε μια καλυτερη και πιο αμεση σχεση.

Οικονομια της χωρας

Για την ωρα δεν εχουμε την καλυτερη δυνατη οικονομια και εχουμε ελλειψη ακομα και σε φαγητο.Δυστυχως σε αυτο το σημειο ειτε πρεπει να παρθουν πρωτοβουλιες απο ιδιωτες ειτε το κρατος να χρηματοδοτησει το φαγητο των πολιτων. Η δευτερη λυση δεν φαινεται πολυ εφτικη καθως τα ταμεια του κρατους αντεχουν να χρηματοδοτησουν μολις 20κ q5 φαγητου ,κατι το οποιο σημαινει λιγοτερο απο μια μερα φαγητου για 10 ενεργους πολιτες. Για την ωρα δεν εχουμε την δυνατοτητα να χαλασουμε gold για φαγητο.

Παρολα αυτα οι admin δινουν ακομα δωρεαν φαγητο οποτε οι περισσοτεροι παιχτες μας δεν εχουν καποιο θεμα.

Εαν καποιος ιδιωτης εχει καποια εταιρεια q5 food και θελει να την διαθεσει η θελει να πουλαει ψωμια στο κρατος να με ενημερωσει. 

Τελος οποιος ενδιαφερεται να ασχοληθει λιγο παραπανω με την οργανωση να μου στειλει ενα μηνυμα. Εαν καποιος εχει μια ιδεα και θα ηθελε να την προτεινει επισης μπορει να με ενημερωσει. 

Παρακατω θα βρειτε το link του discord μας που μπορουμε να χρησιμοποιουμε για καλυτερη επικοινωνια. 
https://discord.gg/nRZwVDT6

Καλη μας αρχη!

Jutalmazás

Hozzászólások (0)