Propaganda news

Makarov - Periódico de Croatia -

Publicado en Croatia - Debates y Análisis político - 27 Sep 2024 01:15 - 7

Ekipa da ne duljim previše, zadnji tjedan bile su neke sitne promjene na vlasti. Murkoff je radi obaveza odstupio i prepustio cp poziciju meni. Vlada je ostala ista i nastavljamo istim tempom dalje.

Za rat i probleme s Sjevernom Korejom ste svi upoznati i mislim da ne trebam nikaj više pisati ili objašnjavati jer vam je Polar sve lijepo napisao a i Vlada je objasnila par puta na zidu zbog čega smo u ratu i kaj se desilo. Ja neću ulaziti u to jer nema smisla više i moramo nastaviti dalje.

Ono kaj je bitno da znate je :


1. Napokon smo riješili pitanje ORG-a.  

Unutar vlade je dogovoreno da je najbolje da se državne firme prebace na jednog ili više igrača koji bi onda s državnim financiranjem proizvodili wep/navy te bi na kraju svakog tjedna donirali na ORG gdje bi se lakše mogla voditi evidencija donacija svih koji su uključeni u to. 

Razlog tome je kaj se igrač lakše može seliti i raditi u državama koje imaju 100% bonusa dok se ORG ne može seliti, već se bonusi računaju samo u onoj državi gdje napravljen. Trenutno mi nemamo bonuse te nam takva situacija ne odgovara da radimo preko ORG-a.

Trenutno je sva državna proizvodnja kod Polara te vas ovim putem sve pozivam da se zaposlite kod njega kako bi mogli što prije napraviti potpunu računicu troškova proizvodnje.


2. Nova ekonomska politika

Prije nekoliko dana sam spustio sve poreze u državi na 1% jer sam htio prebaciti fokus zarade na MM i da stranci prodaju što više wepa/rawa na našem tržištu jer svako malo nam je falilo nešto. Nekad nije bilo rawa ili je bio duplo skuplji nego bili gdje drugdje.

Sad kad smo riješili pitanje ORG-a i dobili računicu troškova tjedne proizvodnje odlučili smo da dignemo sve poreze vat/import te work tax na 5%. Cilj nam je s porezima da imamo dnevno više od 2k cc zarade jer tada pokrivamo sve troškove proizvodnje državnih firmi.

Manjka rawa ili ostalih proizvoda se ne bi više smjelo događati jer cijela proizvodnja rawa na ORG-u kaj je preostala će se stavljati na naše tržište a profit od toga proizvoda ide na državnu kasu ili za potrebe financiranja radnika u državnim firmama. To bude vodio Mac sve jer on nam je i novi zapovjednik MU-a.


3. Radimo novi discord !!!

Kako nam je Manga vlasnik starog discord chata a nema pristup tom kanalu da nam prebaci admin ovlasti, odlučili smo da napravimo novi.

Kad bude napravljen malo ćemo ga urediti i prilagoditi našim potrebama pa ću vas sve danima spamati da se prebacimo što prije na novi.



I za kraj to je više manje sve trenutno. Zamolio bi vas da se nedate isprovocirati na javnom kanalu, igrajte svoju igru a duhove prošlosti ostavite iza sebe. Uskoro nam dolazi promjena resursa na mapi i morat ćemo biti svi spremni da se brzo organiziramo i probamo pokupiti koji bonus više nego sada. 

I čestitam svima na odličnoj organizaciji ovih zadnjih mjesec dana. Država se napokon sad sredila i posložila kockice kakve je morala imati od prvog dana.


Endosar

Mad Polar BearWiizArDMurkoffNebra007

Comentarios (7)

o7
o7
E bravo 🫡
Impič 😂
o7
Zadovoljan sam
o7