Nobody cares about this

He did it - Periódico de Romania -

Publicado en Romania - Debates y Análisis político - 19 Aug 2024 00:46 - 4

                                                           Scrisoare catre cetateni,
          

                       Daca sunteti momentan doar 2 clickeri (pt ca e vara si concediu) va doresc distractie placuta in continuare si bautura favorita la rece .

                    Probabil ,in cazul in care nu sunteti doar 2 clickeri, va intrebati ce naiba se intampla prin eRo. Ce-i cu scandalul actual? De ce se trimit neamurile la plimbari exotice prin diverse regiuni greu de explorat? De ce sunt asa multe mesaje "de dragoste" pe chat? "Zi-mi bre si mie care-i faza, nu mai trage de timp".

   

                   Prea multe de zis nu va pot spune,cel mai probabil veti avea de lecturat povestea spusa din ambele parti. Ati putea totusi sa luati la rand mesajele din chat, dar stiu ca n-aveti rabdare sau chef s-o faceti si sincer intr-un fel imi si pare rau ca am pierdut cateva minute invatand metode noi de a face "declaratii romantice". Ce va pot spune e ca au fost tensiuni de ceva timp, intre cp-ul ales si guvernul format, ce din pacate n-au putut fi rezolvate pe cale amiabila ci s-a recurs la o lege de destituire din functia publica. Ce inseamna asta mai exact? Guvernul a facut boicot din cauza incompatibilitatii , a bagat divort si l-a dat afara din casa pe predecesorul meu ,OchiReci.

Da' tu cine esti?
        Ruda aia indepartata care a luat eRomania in custodie pana la urmatoarele alegeri cand poporul isi va realege liderul.

Cat timp o sa va stau pe cap?
       Cel puitin 18 zile (17 daca il citesti dupa day change)

Ma afecteaza pe mine ca cetatean cu ceva situatia?
       "Pe persoana fizica" nu, dar tind sa cred ca tensiunea si cearta din eRo au cam dezamagit cativa jucatori..poate chiar pe tine

Ce vrei de la noi?
        Vreau, daca-mi permiteti si ma ajutati, sa unim aceasta comunitate frumoasa ,dar din pacate divizata. O alta idee ar fi,daca nu cer prea multe de la voi, e sa mai vorbiti cu prietenii care n-au mai intrat de ceva timp,li s-a acrit de joc sau pur si simplu s-au saturat de situatie sa mai ne dea o sansa. Nu stam prea bine momentan,dar impreuna vom putem schimba situatia.

Ce ne oferi?
      Ca sa fiu sincer cu voi nu prea va pot oferi mare lucru, poate o vorba buna si speranta la un viitor mai bun. Sunt timpuri putin mai complicate.

Vreau sa multumesc oficial tuturor ce s-au implicat in aceste luni fie ca e vorba de proiecte fie ca e vorba de condus tara propriu zis. Desi poate nu primiti laude des sau chiar deloc, munca voastra este de nepretuit. Ma simt onorat ca am avut placerea de a face parte dintr-o echipa cu astfel de oameni.






Endosar

hellspawnTankardistdamachenBattleHeroOchiReciBatashaJagas

Comentarios (4)

o sa te sprijin pe tine, cum l-am sprijinit si pe OchiReci in mandatul lui. motivul pentru care am votat pentru demiterea lui a fost ca nu poti sa conduci o tara atunci cand ai o lipsa totala de tact. mult noroc!
Mult succes in mandat. Ai picat prost în disputele astea și mai ai și bugetul la pământ. Va fi greu, dar trece
Multumesc @damachen. @Sesebi proiectele propuse pt luna asta au fost deja realizate de OR deci n-am nevoie de buget prea mare Smile). Va fi bine la final
Succes și multă baftă!