The Engineer

damachen - Periódico de Romania -

Publicado en Romania - Primeros pasos en eDominacy - 12 Aug 2024 10:45 - 4

***UPDATE*** 
momentan avem 7 inscrisi

-- Prezentare

Proiectul Energia Verde este un proiect de anvergura al Guvernului eRomaniei sprijinit de CP-ul nostru https://www.edominacy.com/en/article/2307 
Este un proiect pentru cresterea tuturor cetatenilor si automat a economiei (cu influxul de gold datorat cresterii in nivel si medaliilor) si a damage-ului colectiv al tarii.
Intentia este ca toti cetatenii tarii sa aiba toate spitalele de la special items si Research Center-ul upgrade pana la Q3.
Avem norocul sa putem profita de reducerea de -25% pentru toate cladirile din program saptamana viitoare (12-18 August) conform articolului Adminului: https://www.edominacy.com/en/article/2310 
Pentru un cetatean al tarii care are tot ce am zis mai devreme la lvl 0, avem urmatorul calcul:
https://i.imgur.com/Zjh1Y2Z.jpeg

Astfel, costul maxim pentru un cetatean este de 365.25g. La un buget actual de 4000g, inseamna ca vor fi cel putin 11 cetateni care vor beneficia de program.
Eu sper sa va inscrieti cat mai multi, iar daca vor fi mai mult de 11 inscrisi, atunci voi imparti bugetul astfel incat sa luam cat mai multe spitale.

-- Inscriere

Inscrierea se face in cadrul acestui formular: https://forms.gle/gE2Zk5XS9Uv724ai7 
Pentru Spitale, va trebui sa faceti screenshot-uri la My Buildings->Improved Buildings.
Pentru Research Center, va trebui sa faceti screenshot-uri la My Buildings->Strategic Buildings
Intr-un screenshot valid va trebui sa se vada ziua jocului, in cazul de fata Day137 si spitalele pe care le aveti, respectiv nivelul Research Center-ului ca in exemplele de mai jos. Daca nu reusiti sa le uploadati pe formular, atunci trimiteti–mi-le direct pe Discord si le atasez eu.
https://i.imgur.com/7Mg8KfI.jpg
https://i.imgur.com/xaaRZxT.jpg

-- Motivare

Sa zicem ca bara de energie se incarca zilnic de 2 ori . Avand toate spitalele de mai sus, plus un set de case Q1-Q5, vei recupera toata energia in aproximativ 14h. Asta inseamna ca, in mod ideal, fiecare cetatean castiga zilnic 6000 energie = 600 hit-uri.
Calculand la un hit mediu de 2M => 12M damage in plus pe zi pentru Romania de la fiecare cetatean inscris in program.
Odata avand mai multe hituri de dat zilnic, mai multi cetateni vor face mai mult din Daily Challenge si cea de Battle Hits Progress. 600 de hit-uri in plus pe zi inseamna 4200 hituri saptamanale.
Avand spitalele, va fi usor ca fiecare sa ajunga la 30k hits saptamanal, care are un premiu de 30g pe care multi nu-l acceseaza saptamanal. Plus batoane si rachete, care iarasi inseamna hit-uri si damage in plus pentru Romania.

https://i.imgur.com/XhtY5KY.jpg

Punand in plus si gold-ul si puterea care creste odata cu level-ul, sunt plusuri pe toate planurile: social, economic, militar

-- Ganduri de final

Odata avute upgradate cladirile, acestea vor fi niste catalizatoare bune pentru un Rookie Pack, care da x4 experienta per hit, astfel cei care le au cumparate se vor bucura mai mult de acesta.
Cumpararea unor firme q3 de food ar fi foarte buna pentru a ajuta la recuperarea energiei. Mai mult despre asta zilele urmatoare.

Endosar

OchiReci

Comentarios (4)

Mult succes!
......verde sa fie. o7
o7
o7