BREG NEWS

NSKBpro - Periódico de Serbia -

Publicado en Serbia - Debates y Análisis político - 03 Jul 2024 07:49 - 11

Pozdrav svima,

Ovaj članak predstavlja mali osvrt na prethodni mesec, koji je bio turbulentan, ali nakon re-shuffla, započeli smo ga izuzetno dinamično.
Povereno mi je da i ovaj mesec obavljam dužnost CP-a (iako nije bilo mnogo konkurencije Smile), pa hajde da se osvrnemo na prethodni period, kao i na planove za sledeći mesec.

Politički i vojni planovi

Naš savez je stabilan i mi smo deo njega od samog početka. Iako smo imali svojih uspona i padova, u celini gledano, ostvarili smo pobedu u ratu protiv CF saveza. Takođe, jedan smo od faktora zbog kojih je Irska dva puta izbrisana, i uspeli smo da diktiramo uslove NAP-ova. Ovo su velike pobede za nas koje ne bi uspele da nije bilo prijatelja iz Bosne i Hercegovine, naseg saveza i drugih pojedinaca (necu sve imenovati).

Napustamo Mađarsku jer nam te regije predstavljaju veliki drain, a zamene smo pronašli u Norveškoj i Francuskoj (u dogovoru s Hrvatskom koja će dalje rentati Mađarsku).

Ekonomija

Državni org raste iz dana u dan, trenutno broji preko 150 kompanija, što je rezultat zalaganja i borbe za resurse. Ovo nam omogućava da vikendom delimo opremu u vrednosti od skoro 500g, a planiramo da nastavimo s tim i u budućnosti, uz dodatne podele po potrebi.

Refund nastavljamo po starom 9% za nase gradjane dok je novina da radimo refund od 8% za strane drzavljanine. 

Resursi

Trenutno stanje s resursima je dobro: imamo 100% food resursa (zahvaljujući Bosancima koji nam rentaju rare voće). Naš cilj je da poboljšamo i ostale resurse; ships resursi su najbliži da dostignu 100%, a za ostale ćemo videti kako možemo da ih unapredimo u budućnosti.

Idemo dalje svi zajedno jako kao i do sada o7

Ako neko ima želju da radi u vladi i da pomogne, slobodno neka mi se javi.

Svi koji su zainteresovani mogu da dodju na nas Discord kanal: link

NSKBpro o7

Endosar

KabokloBatashaSajkeKTZHOOD43KTZHOOD43KTZHOOD43Red EaglePeaky BlinderLesleyManga

Comentarios (11)

o7
Hvala što služiš Srbiji o7
javljam se Laugh
sve pohvale za rad
Lopov ko golub!
o7
Svaka čast, imaš moju skromnu pomoć i veliku podršku!!! o7
o7 služimo edomovini
Sretno o7
votado
Sretno