Daily Planet

Published in Turkey - First steps in eDominacy - 16 Apr 2024 09:05 - 0

Ne tür şirketler var ve ne için kullanılıyorlar?

6 farklı şirket türü vardır: Gıda, Ordu Silahı, Donanma Silahı, Ev, Hastane ve Savunma sistemi. Aşağıda her biri hakkında biraz yazacağız.

Kayıt olurken aldığınız veya %50 indirimle yükselttiğiniz firmalar dışındaki tüm firmalarınızı yıkabilirsiniz. Gıda üretmek için gıda hammaddesine ihtiyacınız var. Temel üretimi*, yükseltme için gereken altın miktarını, işçi başına ne kadar hammaddeye ihtiyaç duyduğunu ve kaç işçi kullanabileceğinizi aşağıdaki tablolardan görebilirsiniz.

Gıda şirketleri enerjinin geri kazanılması için gerekli olan gıdayı üretir. 1 q1 yiyecek 2 enerji puanı kurtarır, 1 q2 yiyecek - 4 enerji puanı, 1 q3 yiyecek - 6 enerji puanı, 1 q4 yiyecek - 8 enerji puanı ve 1 q5 yiyecek 10 enerji puanı kurtarır.

*Temel üretim - Kaynak bonusu sağlayan bölge olmadığında yapılan üretim. Bir ülke 5 kaynak bölgesinin tamamına sahipse ve bunlar başkente bağlıysa temel üretime %100 bonus üretim sağlarlar. Bu tüm şirket türleri için geçerlidir.

Silah firmaları, savaşta ve füze üretiminde kullanabileceğiniz silahlar üretiyor. Bunlar, Güçle ilgili Kara Savaşları için Ordu Silahları veya İstihbarat nitelikleriyle ilgili Donanma Savaşları için Donanma Silahları olabilir.

Silah üretmek için silah hammaddesine ihtiyacınız var. Her silah kalitesi seviyesi, ilk hasarınıza farklı bir hasar bonusu sağlar. Hasar oranı, temel üretim* (yukarıya bakın), yükseltme için gereken altın miktarı, işçi başına ne kadar hammaddeye ihtiyaç duyduğu ve kaç işçi kullanabileceğinizi aşağıdaki tabloda bulabilirsiniz.

Ev şirketleri konut üretiyor. Bir ev üretebilmek için evin hammaddesini kullanmanız gerekir. Evler size enerji havuzuna eklenen ek enerjiyi verir ve enerjiyi yeniden doldurmanız gereken süreyi kısaltır. Üstüne üstlük, çalıştığınız şirkette size günde 2 defa çalışma imkanı veriyorlar (yönetici çalışmasını ifade etmiyor). Her ev 7 gün sürer ve Geliştirilmiş binalarda etkinleştirilebilir. Her evin verdiği enerji miktarı, enerji yeniden doldurulmasından çıkarılan süre, temel üretim* (yukarıya bakınız), yükseltme için gereken altın miktarı, işçi başına ne kadar hammaddeye ihtiyaç duyulduğu ve kaç işçi kullanabileceğinizi gösterir. aşağıdaki tabloda.

Hastane şirketleri bir ülkeye hastane sağlar. Hastane yapabilmek için ev hammaddesi kullanmanız gerekir. Bir ülke bölgesine yerleştirildikten sonra o ülkenin vatandaşlığına sahip olan ve o bölgede bulunan tüm oyunculara enerji geri kazanımı sağlarlar. Bir hastanenin enerjisini kullanabilmek için savaş alanında olmanız gerekir ve Dövüş düğmesinin solunda bir hastane simgesi göreceksiniz, bu da onun enerjisini kullanabileceğiniz anlamına gelir. Hastaneden gelen enerjiyi günde bir kez kullanabilirsiniz. Hastanelerin kullanım süresi 30 gün olup, bir bölge fethedildiğinde hastane bölgeden silinir. Temel üretim* (yukarıya bakın), yükseltme için gereken altın miktarı, işçi başına ne kadar hammaddeye ihtiyaç duyulduğu ve kaç işçi kullanabileceğinizi aşağıdaki tabloda bulabilirsiniz.

Savunma sistemi firmaları, saldırganın zararını azaltarak kurulduğu bölgeyi korumaya yönelik kalkan sağlayan savunma sistemleri üretmektedir. Savunma sistemi üretebilmek için hammaddeyi barındırmanız gerekiyor. Bir savunma sistemi 30 gün sürer ve bir bölge fethedildiğinde silinir. DS'nin yalnızca doğrudan savaşlarda savunmacıya hasar azaltma sağladığını, direniş savaşlarındaki hasarı etkilemediğini unutmayın. Hasar azaltma yüzdesini, temel üretimi* (yukarıya bakın), yükseltme için gereken altın miktarını, işçi başına ne kadar hammaddeye ihtiyaç duyduğunu ve kaç işçi kullanabileceğinizi aşağıdaki tablodan kontrol edebilirsiniz.

Hammadde firmaları başka firmalara hammadde üretmektedir. 3 tür hammadde şirketi vardır: gıda, silah ve ev malzemesi. Hammadde şirketlerine satış yapamayacağınızı ve ham maddelerin bağışlanamayacağını, yalnızca piyasaya sürüleceğini unutmayın. Ayrıca hammadde şirketlerini de yükseltemezsiniz. Kurmak istediğiniz şirketin kalitesine göre altın veya yerel para birimi kullanarak oluşturabilirsiniz. Oyunun başında verilen ücretsiz şirketler dışında, kurduğunuz tüm ham şirketleri yıkabilir ve yatırımın %50'sini alabilirsiniz. Temel üretimlerini* (yukarı bakın) ve bunları oluşturmak için gereken altın/para birimini aşağıdaki tablolarda görebilirsiniz.

Şirket satın alabilir miyim ve bunu nasıl yapabilirim?

Hammadde şirketleri dışındaki şirketleri ve oyuna kaydolduğunuzda aldığınız ilk şirketleri satabilirsiniz. Piyasa>Satılık şirketler seçeneğine tıklayın , ilgilendiğiniz şirket türüne ve kalitesine tıklayın ve herhangi bir teklif olup olmadığına bakın. Şirketler yalnızca Altın karşılığında satılabilir ve hiçbir vergiye tabi değildirler.

Ancak bir firmayı satmak istiyorsanız Binalarım>Şirketler kısmına gidip satmak istediğiniz firmanın üzerine tıklayıp fiyatını yazıp “Sat” butonuna basmalısınız .

Önemli notlar:
1. Yalnızca vatandaşı olduğunuz ülkede şirket satın alabilirsiniz; ancak herhangi bir ülkede satışa sunabilirsiniz, sadece önce oraya taşınmanız gerekir.
2. Bir şirketi kurduktan veya satın aldıktan sonra 10 gün boyunca satamazsınız.

Support

Comments (0)