Daily Planet

Enerji

Published in Turkey - First steps in eDominacy - 16 Apr 2024 08:56 - 0

Enerji nedir ve nasıl geri kazanılır?

Oyuncular enerjiyi çalışmak, antrenman yapmak ve savaşlarda savaşmak için kullanırlar. Profilinizin altında sol köşede ne kadar enerjiniz olduğunu görebilirsiniz. Her oyuncu 2500 Enerji puanıyla başlar ve enerji zamanla yenilenir.

Enerjinin üzerine geldiğinizde, o anda ne kadar enerjiyi geri kazanabileceğinizi ve ne kadar zaman sonra sınıra ulaşacağınızı bildiren bir zamanlayıcınız olur. Maksimum enerjinizi yükleyebilir ve aynı miktarı geri kazanabilirsiniz. Bu nedenle gün içinde daha fazla toparlanabilmek için enerjinizi zaman zaman harcadığınızdan emin olun.

https://i.postimg.cc/LXV2bDVb/image.png

Enerji, Yiyecek, Hiper Barlar, Yaşam Kitleri ve Enerji Barları ile yeniden doldurulabilir.

Her enerji çubuğu 200 enerjiyi yeniler.

Yaşam kitleri toplam enerji limitinizin bir yüzdesini geri kazandırır.

Hyper Barlar, deponuzdaki yiyecekleri yiyerek bir tam enerji limitini geri kazanmanıza olanak tanır.

Yiyecek üretebilir veya pazardan satın alabilirsiniz. Enerji Barlarını görevler ve etkinlikler aracılığıyla alabilir veya Mağazadan satın alabilirsiniz. Aynı şey Hiper Çubuklar için de geçerlidir, ancak bunları Stratejik Binada da üretebilirsiniz (bununla ilgili daha fazla bilgi aşağıdadır).

Günlük Siparişi her gün tamamlayarak 5 Enerji çubuğu ve 100 RPG kazanırsınız.

Ev satın alarak veya üreterek (her biri 7 gün dayanır) veya Mağazalardan Sahra Hastaneleri satın alarak (kalıcıdırlar) maksimum enerji çıtasını yükseltebilirsiniz. Mağazadan Sahra Hastaneleri istenildiği zaman satın alınabilir, 500 Enerji, 1000 ve 1500 Enerji verirler.

https://i.postimg.cc/XNQnK2qZ/image.png

Evler 1'den 5'e kadar kaliteye sahiptir ve üretilebildiği gibi piyasadan da satın alınabilmektedir. Verimlilik ve her evin sağladığı şeyler bir sonraki tabloda gösterilecektir:

https://i.postimg.cc/K8DYVtDw/image.png

Bir evi etkinleştirmek için Binalarım>Geliştirilmiş Binalar'a gitmelisiniz. Daha sonra sağ üst köşedeki (dişli şeklindeki) “Bina” butonuna tıklıyorsunuz. Deponuzdaki evler orada gösterilecek ve etkinleştirilebilecekler. Etkinleştir'e

https://i.postimg.cc/kMFvTSPR/image.png

tıkladığınızda  ev etkinleştirilir ve ne kadar süreceğini görebilirsiniz. Size sağladığı bonusla birlikte enerji, enerji geri kazanım süresinin azalması. Her kalitede bir evi aynı anda kullanabilirsiniz. Sağladıkları enerji limiti birikir. Aynı kalitede birden fazla hortumu etkinleştirirseniz 7 gün daha birikecektir.

Support

Comments (0)