Daily Planet

Published in Turkey - First steps in eDominacy - 16 Apr 2024 08:54 - 0

Yeni Vatandaşlara Hoş Geldiniz

Bu makalede, yeni oyuncular için bazı ilk adımların ana hatlarını çizeceğiz. İster bu tür bir oyunda tamamen yeni olun, ister sadece bilgilerinizi tazelemek istiyor olun, kısa sürede hızlanmanın kolay olduğunu göreceksiniz. Ek olarak, çoğunuzun son birkaç gündür sorduğu bazı sorulara da değineceğiz.

Yapmanız gereken ilk şey bir işe girip kendi şirketinizde çalışmaktır. Kayıt olduğunuzda, gıda için bir Q3 şirketi, silahlar için bir Q1 şirketi ve ilerlemenizi sağlayacak bazı RAW şirketleri alırsınız. Kaydınızı takip eden ilk 5 gün içerisinde tüm şirket yükseltmelerinde %50 indirimden yararlanacaksınız. Çalıştığınız, antrenman yaptığınız ve savaştığınız her gün, işletmenizi genişletmek için daha fazla kaynak biriktireceksiniz.

Günlük Görevlere Geçelim

Öncelikle Şirketler'e tıklamanız gerekiyor, bu sizi “Şirketlerim” sayfasına yönlendirecek. Binalarım > Şirketler

https://i.postimg.cc/sXsjVq6c/image.png

kısmından da dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.  Burada iş bulabilir, ücret karşılığında çalışabilir, kendi şirketlerinize işçi kiralayabilir, buralarda yönetici olarak çalışarak farklı türde eşyalar yaratabilirsiniz. Burada tüm firmalarınızı görebilir, ayrıca kaç çalışanınızın olduğunu ve başlangıçta işsiz olduğunuzu da görebilirsiniz. Şimdi "İş bul" düğmesine tıklayın.  Artık iş piyasasındaki teklifleri görebilirsiniz ve bunlar en büyükten en düşüğe doğru sıralanmıştır. İstediğiniz teklifi seçip “Uygula” ya tıklayabilirsiniz  . Artık bir işin var. Çalışmak istiyorsanız  “Çalış” seçeneğine tıklayabilir , aktif bir eviniz varsa günde 2 kez çalışabilirsiniz. Çalıştıktan sonra “Dinlenme” seçeneğini göreceksiniz   ve ona tıkladıktan sonra tekrar “Çalış” seçeneğine tıklayabilirsiniz. Artık bir işiniz olduğunda ve çalıştığınızda kendi şirketlerinizde çalışabilir ve çalışanlara teklif verebilirsiniz. Çalışanları yönet butonuna tıkladığınızda yeni çalışanlar için teklif verebilirsiniz  : Kaç çalışana sahip olmak istediğinizi ve maaşlarının ne olması gerektiğini buraya yazabilirsiniz. Şirketlerinize göre işe alabileceğiniz çalışan sayısı üst sınırının ne kadar olduğunu ve onlarla ilgili bazı yararlı istatistikleri görebilirsiniz. Görevler yaparak, etkinliklerden ve genel olarak oyunu oynayarak ek çalışanlar kazanacaksınız. Çalışanlarınız olduğunda onları şirketlerinize yerleştirebilirsiniz. Çalışanları yalnızca önce Yönetici olarak çalış'ı seçip çalışanları tahsis edip üretim yaparsanız kullanabileceğinizi unutmayın. Eğer önce yönetici olarak çalışırsanız, çalışanları kullanabilmek için ertesi günü beklemek zorunda kalacaksınız. Çalışanları kullanmak zorunlu değil, sizin tercihiniz.

Support

Grandpa

Comments (0)