Jim's News

Published in Romania - Social interactions and entertainment - 09 Apr 2024 11:40 - 4

Salutare tuturor!

Pentru ca a venit vorba pe chat de comparatii cu jocuri similare, am decis sa spun si eu cateva pareri si ca sa nu fie niste comentarii prea lungi am zis ca e mai bine sa fie exprimate sub forma de articol.

Desi nu am crezut ca o sa laud eRep, cred ca un jucator care nu baga bani in joc are posibilitati acolo de conta militar mult mai bune decat aici, cu conditia sigur sa nu aiba cont nou sau foarte tanar. Diferenta de dmg nu e asa mare. Cu un cont decent, daca esti activ poti sa contezi si daca mai iei si niste decizii logice in timpul evenimentelor poti sa castigi destul de bine dpdv al resurselor.

 Dar problema cu el din punctul meu de vedere e ca nu e distractiv si ca are alte bube mai mari, de genul celor prea multor conturi multiple si a relelor care vin din asta.

Fara sa bagi cardul si fara sa primesti bonus ca urmare a activitatii oamenilor invitati foarte greu se aduna goldul in acest joc, cel putin comparativ cu ce am jucat eu pana acum.Si cum iti trebuie o caruta de firme si de alte cladiri numai pentru uzul propriu e tare mult de munca si e de durata. Un alt minus mai e si diferenta asta uriasa de dmg intre platitori si neplatitori care il face cam greu de digerat.

La cat de greu vad ca adun gold si ce putin dmg vad ca fac (comparativ cu cei mai puternici) mai ca imi vine sa incerc sa fac un schimb, sa dau niste resurse din eRep pe gold de aici pentru a creste mai repede dar stiu ca nu ar fi fair si legal si sincer imi doresc sa am satisfactia ca ceea ce voi obtine/reusi/face aici va fi prin efortul meu propriu si corect.

Nefiind familiar cu eRev, sunt insa prins un pic in mrejele lui eDominacy si mai raman pe aici in speranta probabil naiva a aparitiei unor update-uri care il vor face mai bun( si pentru neplatitori ) ; tot asa naiv mai sper ca adminii vor lua decizii impotriva clonelor astfel incat sa fie un mediu de joc mai corect decat eRep.

Activitatea de pe chat e un plus important  care ma tine in joc, am vazut atitudini si un gen de comunicare care mi-au placut, sper sa continue atmosfera buna.

In ce priveste evenimentul asta nou, pe mine ma prinde nepregatit, daca as fi stiut, sigur mi-as fi pastrat rpg-urile, batoanele samd dar alegand strategia de castiga gold cat mai rapid le-am consumat pe cele castigate pana astazi.

Celor care inca mai aveti nucleara data cadou va spun bravo voua si sper sa o folositi cu cap in timpul evenimentului.

Cam atat deocamdata.
Spor la joc!

Support

Comments (4)

Edit : Am taiat paragraful pentru ca tocmai am citit ca nu se vor putea folosi nuclearele in timpul evenimentului.
Eu nici nu le-am păstrat deci e bine Smile
in Day 15 se schimba damage-ul la Nukes, de la 50 la 20M, s-au limitat deja achizitiile de packs. Sunt schimbari mici dar vin update-uri si evenimente noi in curand
Evenimentul a durat doar o zi... Nici nu ai timp să te bucuri Smile La ce sărăcie și foame este, cam greu să reușești să ții de resurse.