OchiReci Chronicles

Published in Romania - Social interactions and entertainment - 15 Oct 2024 10:31 - 17

La toţi şi viitori, Sănătate!

OchiReci Chronicles, no. 




۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞


Nu am o dorință expresă de a scrie acest articol, dar v-am rămas dator cu niște explicații și s-au mai petrecut multe în ultimele luni, așa că îmi calc pe inimioara rece și vă zic punctul meu de vedere, indiferent dacă o să vă placă sau. Tăcerea o consider mai rea și doar cineva care nu are ce zice sau nu posedă adevărul se prevalează ea, opinia mea!


Încep cu restanța Am uitat să fim oameni, ep. 6 (primele 5 episoade sunt aici: 1 , 2 , 3 , 4 , 5), articol care evident nu va mai apărea niciodată dar hai să vă fac un mic sumar al ceea ce trebuia să conțină și să-l folosesc ca antent pentru prezentul articol.


Foarte pe scurt mandatul meu de CP al României, a fost un experiment menit a eșua, așa au gândit-o detractarii mei și ăia care de multă vreme joacă doar pentru propriul interes și buzunar și îs doar cu gândul la comunitatea românească, că în fapt nu prea au făcut niciodată ceva real pentru ea.


Am preluat țara fără Dobrogea, cucerită de China la momentul respectiv, dar am lăsat-o întregă cu toate că RED mi-a boicotat mandatul din ziua 1 (adică nu a luptat).

Ce zic anterior e ușor de demonstrat și din punctul de vedere al Rep. Moldova luptele noastre cu ei din perioada mea erau mai degrabă un TW, doar după ce am fost înlăturat în modul ăla pervers s-au transformat în lupte de cucerire, sau și-au amintit și unii că aparent îs români.


Chestiunea asta cu RED care luptă pentru România când vrea ea doar, a fost prima dată afirmată de tankardist și cine era pe chat atunci știe, și după pusă în practică de BattleHero ori de câte ori nu le convenea lor ceva. E o unitate care a luptat mereu doar pentru medalii și putere și niciodată real și corect pentru România, iar opinia mea, nu au de cât să mă înjure membrii, dar au fost multe situații anterioare și la League War și etc în care s-a văzut destul de clar strategia lor (sau lipsa ei) cât și apartenența reală a unității la comunitate.

Evident nu am nimic cu cine e acolo, să fie sănătoși, în afară de 2-3 licehele pe care știți foarte bine că nu le am la suflet, restu nici că mă deranjează (nici că îi știu măcar, că nu stau să mă uit la alții).

O să fie important ce am scris aici pe viitor, răbdare să ajung acolo.


După ce primul impich împotriva mea a cazut a venit rapid al doilea, pentru că deja era prea mult.


Stați că vă explic și de ce: ei s-au așteptat să dau chichs din start, să fac o prostie sau două, ceva greșit pe care ei să-l poată exploata într-o noua acțiune de kompromat împotriva mea, pentru că m-au văzut și o să mă vadă întotdeauna ca un inamic la putere (după care ei îs morți fierți. și ca contrapartida lor din realitate, senior Putin îs în stare de orice, nu pot real, o dau ei cumva virtual). Prima lor acțiune organizată de kompromat împotriva mea, deci e fabulă, că nu-mi place apa, vă prindeți voi!


Ei bine am refăcut țara, am făcut 4 programe pentru comunitate (nu unul ca de obicei), le-am și lăsat gold la final de mandat să nu se plângă (iar unic doar pentru mine) și am fost și singurul CP care a venit cu bani de acasă, că așa e frumos. Nu prea le-a plăcut asta așa că evident nu se putea să mi se permită să fiu cel mai bun CP, că le stricam spoiala așa că dăi și trage și dăi și trage și amu știe toată lumea unde s-a ajuns!


Am avut o perioadă o idee de a vă prezenta în detaliu ce au făcut cei dinainte mea, gen Asmin , Hero (1 și 2 cu rest), Humulus (1 și 2) și ulterior nu m-am mai complicat cu mandatul 2 BattleHero (deja) sau cel ulterior și precedent mie jagas.

Știți de ce: pentru că deja era demonstrat că nu a făcut nimieni atâtea proiecte ca mine, că nimeni nu a avut restricții de buget, ba chiar unele mandate au cheltuit mai mult ca mine de la stat (că nu a dat nimeni nimic de la el, doar se lăudau că au luat), și implicit aproape nimeni nu a lăsat mai mult ca mine în trezorerie (excepție jagas evident).

De ce e important asta, pentru că toate astea au fost folosite de respectivii copii fără minte impotriva mea ca și cum ar fi fost ceva rău, ca și cum nu trebuia ajutată comunitata ș.a.m.d.


Mai indic și faptul că am numit un guvern de front comun din toate um-urile și partidele și probabil de asta au avut puterea de a face ce au făcut, pentru că nu ai cum să tragi căruța la deal când o umpli cu bolovani care te trag la vale. Că și acolo unii au venit doar pentru a pleca, cu sau fără scandal că asta au urmărit din prima! Dar deja prea multă vorbă, cred că articolul ăsta e suficient pe tema președinției mele : Ultimul Bilanț


Închei cu vorba lui Constantinescu: m-au invins sistemele, doar pentru care pricep!


۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞


După toate prostiile făcute de unii împotriva mea și a comunității (că eu spre deosebire de alții am făcut suficiente și nu doar ca CP) mi-am băgat literalmente ceva și am fost la un pas să-mi șterg contul, să las idioții să se joace singuri că și așa țara e pe moarte, îngheață iadul până avem un baby-boom și puținii jucători activi pleacă rând pe rând sau se lasă de joc.


Însă mi-ar fi părut rău de timpul investit, de banii consumați, de faptul că tot ce am construit se dărâma sau dispărea, așa că mi-am făcut rost de o regiune și mi-am repus a doua țară pe hartă: Danemarca (unde sunt și RL evident).


Am început ulterior frumos a construi ceva, chiar început binișor cu o mină la Ligă (care nu e lucru mic ținând cont că eram 2 oameni, eu și Satan), partid, firme, ce trebuie atunci când începi de la 0 (am preferat să fac ceva nu să mă duc la bine și doar să treacă timpul).


Ne trebuia însă lupte să facem și noi TP, RH, BH și m-am gândit la un RW factory. Am vorbit cu sesebi să facem unul cu Estonia să nu ne încurcăm cu țări mari că e complicat, ideea nu i-a plăcut că aparent nu putea el să muncească (zău?).

I-am făcut un war să vedem ce iasă dar evident nu m-am complicat cu el, să fie acolo un fel de TW.

A doua zi humulus ataca Danemarca si ne ștergea de pe hartă, că m-am luat de oița lui. Reveneam pe hartă prin RW.

În scurt timp sesebi ataca din Estonia pus de BattleHero și Danemarca singură fără mpp-uri evident cădea iar într-o luptă în care BattleHero, tankardist și humulus, ca trei buni prieteni făceau OH sincron la T2 și T1.

Am pierdut vreo 2 ds și 2 spitale q5, în condițiile în care nici unul dintre românași mai sus indicați nu au pus vreodată un asemenea sistem în țară (cum am făcut-o eu de n ori, dar trec și peste asta, s-au dus și astea pe apa sâmbetei!)

A trecut și asta, noi avem alt plan și chiar dacă a durat ceva, am obținut Sjalland care e o regiune în interiorul Germaniei (cu toate că în Rl e o insulă, l-am intrebat pe admin a zis că nu se baga Smile ). S-a dus Hero pe la ei cu toată gașca să se plângă, că de ce, că ce.....


După ce am revenit pe hartă, ne-am obținut înapoi Nordjlland prin RW și am cucerit Estonia prin invasion war tocmai pentru ca să mă asigur că nu se poate băga nimeni, doar că la Estonia era deja AronStone, pentru că sesebi și-a luat rapid tălpășița și s-a dus în America ca un patriot adevărat ce e și om de luptă (zero barat).


۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞


Doar că lupta asta cu Estonia e puțin diferită, m-am înțeles cu CP-ul lor AronStone și l-am informat și pe He did it, să știe ce vrem să facem și cum, să nu ne încurce. Evident ideea cu Rw farm era pe masă.


Nu aveam legi ca să-mi dau impichment să-l pun pe Schmidt președinte și i-am cerut lui He did it sa imi trimita el mpp, evident el a trimis DOW (declarație de război).


L-am întrebat de ce, a zis să fie acolo că oricum nu m-a atacat ....am zis lasă mă să fie.


Am preluat Estonia prin invasion war și când să îi eliberăm, țeapă, era deschis un rw aiurea în Germania care bloca ăsta. Am vorbit cu Safer (Cp Germania) și a fost de acord să le lase respectiva regiune 2-3 zile să prindă congresul, urmând să o ia el după, trebuia doar să fie luată. Le-am zis alor mei și am luptat, amu eu nu am fost acasă orele alea dar din ce am înțeles România a luptat împotrivă, dacă e așa e ciudat rău. Dar e omida acolo care dă aiurea, și o să explic și de ce. Lupta e asta


He did it a fost informat de înțelegere, dar l-a durut la bască, a lăsat Estonia ștearsă deci prima întrebare e de ce România nu a ajutat Estonia să fie repusă pe hartă?


Evident Estonia nu a revenit pe hartă dar România deja ataca regiunea lor în Danemarca (fără nici o explicație), am zis o fi un pic prostut he did it, sau nu înțelege el ceva și mi-am văzut de treabă, că oricum noi o eliberam imediat ce se putea, că așa era ideea mea că el 100% vrea să o elibereze. Am zis na se bagă și aștia, ne-au stricat jocul, asta e, ce-am plătit, ce-am consumat ducă-se pe pustie ca și onoarea României și cuvântul dat!


Dar eram sigur că Estonia va reveni măcar așa pe hartă, măcar să am eu cuvânt (chiar dacă nu e vina mea).

Însă surpriză, se duc oamenii și deschis Rw (că tot de ei e deschis, nu de România) și țara noastră luptă împotriva lor , e deja 0-5, lupta fiind asta.

Băi ce se întâmplă aici, ce e debandada asta? Ceva nu are sens, nu are rost?


Întrebare 2 : ce aveți cu Estonia de ce nu o puneți pe hartă, că noi asta făceam, voi ce de nu o faceți?


Mai mult decât atât România atacă simultan Danemarca și e 5-3 pentru ei acum, lupta fiind asta, iar lipsit de sens, lipsit de orice bun simț.


Întrebare 3: care e rostul atacului din Nordjlland, nu ne puteți șterge oricum cât avem Sjalland, dar de când e unicul vostru scop ștergerea noastră și de ce?


۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞


Și amu cu toate că știu că nu o să primesc răspunsuri, să vă explic ceva


Pe durata mandatului lui he did it, BattleHero l-a șantajat constant că dacă nu mă banează pe chat, nu mă scoat de pe chat și etc el și RED nu vor lupta pentru România. Copilul ăsta nu știe ce înseamnă patriotism pentru el aia înseamnă propriul cont și pixeli de pe el, așa că și-a luat deja gașca și s-a dus băietu în America că nu e prost să stea într-o țară pe cale de dispariție


Consider de asemenea că președintele din umbră al României e în clipa de față humulus, he did it e mai degrabă un interpus momentan, iar Hero și gașca lui permit asta pentru că nu-i mai doare capul au alte planuri mărețe.


Amu pe baza acestor mici vorbe să vă mai explic ceva: eu is plecat, pierdut pentru comunitate, dar nu sunt singur și nu cred că e ok din o mulțime de motive ca simplele tantrumuri ale lui humulus și hero să fie tranșate așa în joc. Știți de ce? Unity și Phonix nu mai sunt și la următoarea alianță cine va vrea să fie cu România când vede cum își tratează proprii cetățeni, lipsită de onoare și cuvânt? Păi dacă România se comportă așa cu un bastion propriu (Estonia) și cu noi care suntem neutri, cine dracu va crede că nu va trada la fel orice alianță? Cine va mai lupta pentru ea? E o gravă eroare de politică externă, dar și așa sunteți cu un picior în groapă, cine o să vă mai bage în seamă în viitor, probabil vă paște și pe voi extincția cât de curând ori de la inactivitate ori pentru că asemenea fapte nesăbuite au mereu răspunsuri de unde nu te aștepti.


Și mai e partea doi, cam așa am stat cândva, uitați-vă la nume și vedeți câți au progresat, gândiți-vă câți au venit pe parcurs și cel mai important câti suntem plecați din România (fie că e China, America, Estonia sau Danemarca, sau pe unde mai suntem).


Și voi credeți că vă permiteți la puțini jucători activi să pierdeți pe cei care joacă? Da stai să vă întreb altceva chiar vă permiteți să vi faceți dușmani?

Că aia e chestia, humulus a trădat că așa e el omidă, noi nu v-am făcut nimic dar ce faceți voi nu merită răspuns decât cu ură, nepăsare și ignorare.


O să aflați răspunsul la următorul war important, că eu le-am luptat pe toate și zi și noapte și etc, și am consumat timp și banii mei pentru voi, la următorul nu o să fiu (să nu fiu de partea ailaltă că asta încă nu știu, dar ați merita cu vârf și indesat, cu toate că nu am luptat niciodată contra României, dar lumea se schimbă, și evident toți ceilalți de care vă bateți joc acum o să aibă aceași dilemă).


Până atunci însă am și o curiozitate, v-a explicat cineva de ce se întâmpla astea? unde e transparența decizională, voturile pe guvern și etc? iar .... pauză!


Opinia mea o să culegeți ce ați semănat! Eu vă urez succes oricum






۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞


Închei cu faptul că eu o să fiu în suflet mereu român și fără cetățenie, ai voștrii nu au fost niciodată!




În lumea asta fără de cuvânt, o să rămân eu așa cum sunt!
Cu sinceritate
OchiReci



Support

vali2009

Comments (17)

Cred insa ca le-a placut la omizi ideea mea si tot ce se intampla e asta, vor sa o faca ei pentru proprile lor conturi, dar pe munca, sudoarea si banii nostri (ca de obicei). Vedem!
Ai de PNM. Să scrii articol lung cat 2 zile de post și să nu îți ajungă spatiu, sa continui și în comentarii. Nice. E bine că ai multe de zis
Fac ce fac si iar ajung vedeta.
Unde? Tu ai citit tot?
o7
Eu cred ca este un articol foarte bun si cred ca OR este un patriot adevarat. Dincolo de toate lipsurile lui ( jignirile si injuriile aduse pe chat, de multe ori gratuite) Am fost martor la multe din lucrurile povestite ca Mod in mandatul lui Jagas, apoi am renuntat cateva luni scarbit de Adminul care permitea unor jucatori cu bani sa aibe prea multa putere. ____Am gresit si imi cer scuze tuturor. ____ Cand am plecat Ro era o putere , ne luptam cu Serbia de la egal la egal, se faceau echipari, se dadeau bani de TG sui altele apoi ne-am dezbinat si s-a ales praful. Ai dreptate ca Humulus conduce din umbra si de aceea multi au plecat scarbiti din tara, daca cumva se va pune o resursa rara in ro vom fi ocupati in cateva zile. Asta ma doare dar nu am ce face. Humulus pe unde s-a dus a distrus, Ro e distrusa acum. Nu mai se cumpara/vinde, sunt doar cativa activi si slabi. Eu as dori sa ne mutam toti in tara inapoi si sa luptam impotiva lor pana la capat ca sa isi ia recompensa si sa fie umiliti, asa cum au fost cateva luni cand au deschis 100rw-uri degeaba. Acum se urmareste o razbunare impotriva ta OR pentru ca 1. Ai aratat adevarul despre omida - lucru bun un dusman pe care nu il puteem evita 2. Ti-ai facut dusmani din prieteni ( Bh, Jagas, tank, Sesebi......) din cauza postarilor pe feed de multe ori aiurea ( ca sa fiu bland) si jignirilor nemeritate . Nu toti suporta asta pe timp nelimitat. Daca te corectezi ar fi bine, una e sa faci un umor finut si alta e... Nu s-a furat de catre Jagas si BH iti pot garanta, s-au rulat zeci de mii de gold pentru binele comun si tu te iei ca s-au ratacit 15G? Pe bune? Asta e, vedem ce o mai fi, eu nu mai mai implic ca un bou ( recunosc) , joc de placere, daca pot ajuta tara o fac daca nu ..joc jocul cand am timp si chef. Hai pa.
Si inainte de toate sa ne iertam ai dreptate este primul pas. Sa luptam impotriva celor ce ne vor raul in acest joc dar fara ura si incrancenare. Ne vor raul? Sa ii lasam sa ni-l ia pe tot. Sa se spele pe cap cu el. Asa si eu cu Adminul, daca asta vrea( ca sa distruga un joc interesant pentru un castig rapid pe cateva luni asta e) cine sunt eu ca sa ii spun ce sa faca. Cine sunte eu sa ii spun lui Humulus sa nu lupte impotriva tarii lui? Un mare Nimeni. Eu pot numai sa strang cativa prieteni langa mine ( sau sa fiu eu langa ei) , pentru a urmari un ideal comun si sa ne simtim bine in primul rand ca suntem Romani. Daca in jocul acesta nu se poate asta e, eu fac tot ce pot. Deci 1 Il iertam pe Schmidt, a recunoscut ca a gresit cu cetatenia lui H 2 Il iertam pe H ca nu poate mai mult , dar luptam impotriva lui , pentru intersul Ro. 3. Tu il ierti pe BH , Tank, Jagas, care poate (sau nu ) au ratacit 15 g 4. Ei sa te ierte (daca pot ) ca i-ai jignit repetat si ai facut atmosfera proasta, oamenii vor sa scape de stres, nu sa fie injurati si tu sa nu mai continui asa 5 Toti sa ma iertati pe mine ca am plecat asa pe nepusa masa , pentru ca sunt suparacios ca un copil 6. Sa ii iertam si pe ceilalti care poate din inertie, nepasare sau din cauza ca au fost mituiti au luptat impotriva interesului nostru comun. --Stiu ca suna aproape Biblic dar nu vad alta cale--- Altfel vom sta pana la sfarsitul serverului imprastiati , fara o identitate comuna, vorbind Romaneste numai in astfel de postari sau in Pm-uri Numai bine RvalY
Valy mi-aș dori să fie așa simplu, sincer. Eu am plecat din țară tocmai pentru a le permite lor să își facă de cap și să nu îi deranjez. Dar ei nu au plecat deloc din mintea lor și din ceea ce își doresc. I had help (că tot e o piesă amu bunicică), adică nu am greșit numai eu, au greșit și ei enorm. Nu mă doare capul de ce și cum au făcut, mă doare la cât m-am chinuit eu să fac să fie bine și ce au făcut și ce fac în continuare Sincer bine, nu văd, nu cred... suntem aceași nație dar parcă ne despart pe unii oceane Sad
Valy, greșești aici. Iertarea pentru or e departe de cea pentru humulus. Humulus nu a implicat niciodată viața reală în discuții. Nu a înjurat familia și nu a dorit moartea. Cel puțin nu cu mine. Am ajuns prieten cu oameni cu care am fost dușman pe jocurile astea. Dar când vorbești cum vorbește ăsta, nu se mai pune problema
Asta spun, pana nu ne schimbam mentalitatea si ne uitam in primul rand la noi si apoi la altii este greu sa ne revenim. Asa este si in RL. Numai ca se ascund, aici nu au de ce, nu ii pedepseste nimeni. De aceea ma si implic in astfel de discutii, este interesant psihologic. Schimba-te tu in bine primul si cred ca o sa ai surprize placute, sa vezi ca exista si oameni buni printre noi. Iar faptul ca ai plecat ca sa isi faca de cap este gresit. Toate tarile care au reusit ( chiar si aici in joc) sunt formate din oameni care nu au plecat si au luptat . ( Eu sunt dintre cei ce au plecat de asemenea, dar macar am invatat ceva))
Sesebi no comment, nu stiu ce s-a intamplat intre tine si OR, nu imi permit sa spun nimic. Tu stii cel mai bine .
Cat despre Humulus , nu am nici o problema cu el, scrie articole bune , recunosc. Numai ca eu cred ca gandeste gresit, fundamental gresit. Poate acum cand vede ca rad strainii de el si cu dosul, iertata fie-mi expresia poate se mai gandeste odata la conduita. Sau poate nu. Poate asa ii place omului ...mai stii? Aici se derefuleaza multi, si fac ce nu isi permit in RL. Ma scuzati domnul Humulus, nu mai vorbesc de dvs. au adus altii vorba si m-am bagat si eu in seama, jucati cum doriti . Sunteti deja vedeta toata lumea va cunoaste. De aceea mi-am permis. Numai ca sa devii o vedeta in sens negativ este destul de usor , mai ales daca bagi bani la greu. Cei peste 90% sau mai multi din joc , au ales calea mai grea, sa fie vedete pozitive , adica modele pentru comunitatea lor. Din nefericire noi in comunitatea RO de aici avem parte si de o vedeta negativa. Poate ca sa invatam ceva . Daca putem invata ceva....
Va puteti razbuna pe mine luptand impotriva Estoniei ca pana acum Smile Voi suferi enorm...promit Smile)
@RvalY eu din ce văd și am scris și in articol România a luptat împotriva la RW-ul pe care l-am convenit cu Safer și o face și la astă de acum (cu toate că v-a atacat și luat regiunea). Ce să mai zis aici de strategie? E mai mult prostie la ei
Lupta ca să te enerveze pe tine, poate explodezi și ei se distrează, sau cred ca se răzbuna. Ia nu le mai da apa la moara și le piere cheful după un timp (destul de îndelungat, ca și tu i-ai afurisit mult) ha ha Ia joaca relaxat și cu zâmbetul pe buze și își pierd punctul de sprijin sa se ia de tine. Mamaa.. Ce filosof sunt.. Notați tot..
Strategia lor e proasta. Dar a ta e buna. Dai Dow, ești șters de 2 ori. Dai invasion, iei regiunea și o pierzi într-o zi. Asta înseamnă strategie
Am luat 6rh și 1 BH, a fost bine 🥰