Nobody cares about this

Published in Romania - Political debates and analysis - 07 Sep 2024 08:32 - 13

Buna ziua dragi eromani,

   Iata ca a venit si momentul in care am preluat "oficial" functia. Cum probabil toata lumea si-a terminat concediul..luati un loc confortabil si hai sa va spun o poveste...


Ce s-a intamplat in ultima perioada (intre impeach-ul lui OR si alegerile astea) 

             Sa incepem cu inceputul... Dupa toata drama cu OchiReci am preluat mandatul, in joc a fost cat de cat liniste pentru noi deoarece nu suntem o super putere in acest joc. Pe chat-uri si pe disc a fost mare tam tam ce a generat multa drama. N-o sa va plictisesc cu detalii.

            Dupa ce s-a 'linistit' cat de cat situatia cu OR a venit al 2lea moment de cotitura pt natia noastra: acceptarea cetateniei lui Humulus de catre prim ministru in functie(Satan). N-a fost distractiv sa vad cum aceasta decizie grabita a scindat si mai rau jucatorii romani ramasi pe baricade si, sa nu uitam, a creat tensiuni pe alianta (deoarece Humulus e mai 'nazdravan' si da unde vrea si cat vrea) . Inteleg ca unele persoane nu sunt compatibile pt a juca impreuna, dar daca jucatorii straini au reusit sa-si puna deoparte 'trecutu' si au ajuns aliati...Voi/noi de ce n-am putea?

 

Ce se intampla acum

               Incercam sa ne ridicam putin bonusurile. Impreuna cu aliatii, pe calea asta reiterez faptul ca le sunt/suntem recunoscatori eterni pt tot ajutorul oferit, am reusit sa ajungem la 80% food si 50% restu( acest procent o sa creasca zilele urmatoare, nu cu mult..dar o sa fie ). Vom lupta sa le protejam..sa speram ca o sa fie cu succes.


Ce va urma

               Vor incepe, sau continua, unele proiecte discutate/analizate in mandatele predecesoriilor mei. 

               Momentan am pierdut o parte din tancuri si dpdv militar nu prea putem face mare lucru.

               In cazul in care aveti prieteni/rude/cunoscuti ce au jucat edom ,dar din varii motive, au renuntat la joc  dati-le un mesaj si spuneti-le ca a venit momentul sa ne unim. N-o sa va frec/spamez cu mesaje kilometrice. Haideti sa lasam traumele trecutul in urma si sa dam drumul 'bagajului' ce ne-a incarcat in ultima perioada.



Nu va pot cere/forta sa faceti lucruri ce nu vreti insa va pot ruga doar sa-mi dati o sansa sa facem jocul asta fun. ''Sa dam dovezi la lume'' ca nu doar drama e de noi. Acceptati?


Va multumesc pentru timpul acordat si sper ca mesajul meu sa va ''gadile'' urechile si sa va activeze dorinta de a participa ,pe cat posibil timpului vostru, activ in acest joc


Sa ne auzim cu bine (si de preferat fara drame)





Support

OchiReciLushadamachen

Comments (13)

Of, of, of...felicitări pentru articol il citesc după, o să-l trec la mulțumire când va fi Cheeky Smile))
Multumesc xD. Sa ai ce pune la sinteza mandatului meu Smile))
о7
o7
o7
Kiss
O7
Nu.
@Aladin am incercat macar Smile)
Smile
o7
gud lac
o7