OchiReci Chronicles

Published in Romania - Social interactions and entertainment - 07 Sep 2024 03:09 - 9

La toţi şi viitori, Sănătate!

OchiReci Chronicles, no. 


۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞


Din rațiuni evident pur subiective, am decis să-mi pierd timpul liber să fac niște verificări la fostele conduceri și recunosc sincer și fără ocolișuri că am vrut să fac asta pentru a vă da în cap cu ele, că și așa unii încă nu ați învățat nimic și vă duceți pe un drum complet greșit și până vă și prindeți se cam termină jocul (nu că aș încerca să vă opresc, drum bun cale bătută ...și restu îl știți, da probabil nu știți că s-a și întâmplat deja, însă răbdare că creșteți voi și o să vă prindeți!)

Și da sunt rău, dar am și motive și am și de ce să fiu că mă apropri de majorat pe jocuri de felul ăsta și le-am văzut, făcut și trăit pe toate. Pot spune cu mâna pe inimă că-s unic, sau pe înțelesul vostru eu probabil am fost ca voi, mă îndoiesc că voi veți ajunge la experiența mea vreodată, să fiu răutăcios tare.

Acțiunea de kompromat făcută de Thomas și Hero mă lasă rece, că unii ați aderat la ea, ați pus botul (să fiu și țăran, cu toate că nu-s) e treaba voastră, nu-mi sunteți copii sau neamuri să vă port pe conștință. Dar hai noroc! (o las așa, că dacă v-aș înjura mi-aș pierde timpul de pomană și mai mult decât pierd scriindu-vă asta).


Și amu că v-am luat la .... (spânzurătoare) așa de la început, să aveți motiv să mă înjurați (pe rând vă rog, ca să vă pot i..... personal, ignora ..credea-ți că scăpați!) hai să vă explic și ce avem noi aici.


Ca să-mi termin epopeea  Am uitat să fim oameni (Ep. 1, Ep. 2, Ep. 3, Ep. 4, Ep. 5), am nevoie de date de la fostele mandate de CP, pentru ca ulterior episodul final să fie argumentat corespunzător și cu date clare din care să demonstreze că unii din voi încă nu știți ce jucați și unele din rațiunile voastre îs cam tembele (mai e timp până acolo, adică doar până la articolul ăla).


Să fiu clar până plec eu vă las să vă jucați cu puța în nisip, că atât știți unii, dar să nu vă așteptați să plec fără să scot din voi toată prostia pe care o aveți sau nu știți că o aveți și ironic să aderez și eu la acțiunea aia comunistă a detractarilor mei, îl citez pe Uzzi și zic asa: ”da o să fiu așa de beat, că o să uit să plec”! Nu era corect să nu le dau și lor ceva muniție, fără mine ar fi pustiu așa că lasă să mai moară și-un lup în pădure!


Dar vorbă multă sărăcia omului, însă are și ea un rost (pentru cine se prinde) așa că : 


L-am verificat pe FANATIQUE, care a fost primul CP român (29.03-06.04.2024) și totul e ok, nu-mi dă cu virgulă nimic. Articol: OchiReci / Retrospectivă Romania CP / Partea I / FANATIQUE


A urmat Hero (mandat 06.04-06.05.2024) și aici îs multicele chestii care nu iasă. Evident copilandru e pe ideea totul e pe #finante, unde merg print-screnurile să moară, că de săracu de el nici azi nu a priceput sau pricepe ce e transparența sau ce înseamnă un bilanț. Probabil că și la muncă când îi trimit ăia fluturașul de salariu râde ca prostu și zice, ”uite bă ce proști îs aștia mi-au trimis cifre, nu poze!”


Nu-mi bat capul eu cu nulitatea asta comunistă, care repet nu a prins măcar 1 zi din regimul ăla, dar prefer să nu-l jignesc și să-l fac AUR-ist că am atâta stimă pentru proștii ăia că aș fi în stare să-mi șterg contul dacă am onoarea să joc lângă unul de-a lor, nu de alta dar eu sunt om bun de felul meu și i-aș strânge pe toți și i-aș pune pe un vapor cu destinația America și dacă s-o îndura bunul Dumnezeu s-o chema Titanic.


Nu mă interesează nici secta asta sovietică crescută în jurul lui și a lebedei negre, să nu-i zic șarpe că iar mă pârăște, pentru că eu îs om credincios nici un scuipat nu dau pe așa ceva (mai știu și dogmatică, că așa se chema la seminar istoria religilor, să-i deranjez tare pe uni), doar o cruce în cap din când în când să nu se simtă ignorați și să aibă cu ce mă persifla (repet fără mine ar fi pustiu).


Dar să vă și prezint niște date ca să nu rămână așa în aer situația:

Avem articolul ăsta: OchiReci / Retrospectivă Romania CP / Partea II / Hero și amu hai să aflăm dacă Iulian a ciordit ceva sau nu, că la cât de transparent e îți trebuie 1 zi să discerni ce cacaturi îs acolo și vreo 20 de minți să le mai și pricepi, dar am stabilit deja că omul nu cunoaște termenii transparență și bilanț, el e generația nouă o poză spune o poveste (doar că nu-i negru, nu cred dar nici nu am verificat; nu lucrează forțat la o mină de diamante, și nu e din Africa... doar copil - și nu stau să vă explic că respectiva vorbă vine din Belgia-Congo și modul în care foloseau copii pentru a extrage diamante, documentați-vă personal).


Hai să o luăm așa gradual, eu vă dau datele și vă las o vreme să văd dacă vă apărați unii din voi pe tătuca comunist (pardon, eroul neamului):

În mandatul său i-au fost donați 92.000 Ron care la o cotație de atunci de 0.055 erau 5.060 gold. Toate donațile sale de pe #finanțe către stat însumează 4.850 gold, și asta duce la un minus de 210 gold (mai e 100 gold problematică, dar ori a dispărut aici ori mai târziu stabilim ulterior).

Vă acord o vreme de gândire, las și copilul să-și pună batista pe cap și să-mi zică: ”există o explicație!”, și noi toți în cor #efinanțe, doar că m-am uitat deja și nu e acolo explicația, dar cu răbdare și un pic de minte poate, poate, chiar există o explicație!


۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞


Au trecut cam 3 ore, a venit și eroul, a citit s-a minunat și tot așa a și plecat pentru că matematica e grea, transparența înseamnă altceva decât i se năzare lui și la ce experiență se dă că posedă eu nu mai stau până la Crăciun să i se alinieze neuronii și să priceapă că diferența ar trebui să fie cheltuieli făcute direct de pe contul lui


Am zis ar trebui nu că și e, pentru că avem un minus de 210 gold (ne legăm doar de ei) și el tot ce a consumat de pe propriul cont însumează 185,35 gold, deci unde dai și unde crapă nici cu asta nu iasă din minus, că e mic (24,65 gold) e irelevant, pentru că există și dacă la minciunile lui avem minus, oare mai credem datele pe care el singur le-a prezentat?

Și nu e singura sincopă pentru că, Hero avea pe cont pe 01.05.2024 suma de 1.015 Gold așa cum apare în formă, dar bănuiesc că în realitate e soldul din 28.04.2024 și nu sunt trecute restul (iar transparență de mă ia cu dureri de cap, să iei o pastilă Iulian pentru mine) însă el pe #finanțe zice altă poveste și anume că mai are 745 Gold (diferență 70 gold nejustificată, 200 îs pentru doi participanți la upgrade TG)

Există o explicație, ca să zic și eu că există și să fie și articolul anterior complet
Pe 29.04 ne-a părăsit Asmin, motiv pentru care forma nu a mai fost updatată, cu toate că puteam să o fac și eu (aveam cumva în portofoliu și Gov, nu mi-am bătut capul pentru că într-o lună de zile nu am dat odată de ăla să-mi explice ce și cum face el pe ea și nici nu am avut chef să-mi pierd timpul cu dânsa, le-am zis de atunci că e porcărie modul ăsta și numai transparență nu e și am preferat să mă concentrez pe ME). Aici să fiu nesimțit lumea zice că Hero și Asmin îs 2 în 1 și evident era greu să fie ambii on, eu personal nu am văzut asta niciodată (ceea ce e ciudat tare) dar hai să o trec doar ca o răutate!
Mai avem un participant ulterior (100 gold) și o donație de 300 gold la stat în aceeași zi 28.04.2024 și ne anunța Hero că la momentul ăla mai avea 345 gold și 14.000 ron pe cont (la cotație de 0.055 însemnă 770 Gold). 
Pe 30.04.2024 a cumpărat un spital q5 cu 100 gold (mai ieftin nu găsea), mai avem 15 gold deschiderea unui RW in Chișinău și 15 gold fond pentru alianță și a donat 770 gold la buget (convertirea ron-gold) și apoi zice omul că mai are pe cont 115 gold pentru urgențe! pe care îi donează ulterior pe 01.05 2024
Matematic însă avea 345 gold și 14.000 ron pe cont pe 28.04.2024, ronul s-a convertit în gold și cei 770 gold au fost donați, dar din suma de 345 gold dacă scad 100, 15 și 15 îmi dă 215 gold și nu 115 gold cum zice el că are pe cont pe 30.04, deci iar avem 100 gold dispăruți.
E un imprumut temporar de 100 gold achitat pe 02.05.2024 dar el apare în formă pe 27.04.2024 și  și nu schimbă datele, pentru că soldul lui Hero (1.015 gold) din 28.04.2024 era după el.
Faptul că Hero pe finanțe îl trece pe 28.04.2024 și așa îi iasă diferența e altă treabă, dar chiar și așa el e trecut de două ori deja (e scăzut pe 27.04 pe formă și din nou pe 28.04 pe #finanțe) și tot minus e.
Pe 03.05.2024 a mai primit 15.000 ron care îs 825 gold convertiți, ce urmau să fie donați la 06.05.2024


Deci după o muncă de 2 zile îs demonstrate găuri de 24,65 gold, 70 gold și 100 gold și asta doar ținând cont de datele prezentate de el și Asmin, amu dacă și alea îs modificare Dumnezeu cu mila!

Sub sloganul ”cine fură azi un ou mâine va fura un bou”, e destul de clar, din punctul meu de vedere că nici #finantele nu-l scapă pe copilaș de delapidarea făcută, că suma pare mică e irelevant un hoț e tot un hoț! (sunt oameni care au făcut pușcărie și pentru 1 leu furat), mai ales unul ca el care se dă dictator aici și e incapabil să priceapă ce înseamnă transparență (am stat 2 zile să iau la puricat porcăriile alea de printuri, plus bilanț plus joc) da urla ca buhaiu de luni de zile că voi Doamne iartă-mă s-a oprit la el corectitudinea. Hai sictir, mai fă un duș copile poate, poate apar și printuri cu banii dispăruți (măcar aștia că ăilalți din care i-ai plătit lui thomas salariu bănuiesc că îs ascunși prin date, dar odată ce prin proprile date ai minusuri atât îți zic ești amuzant!)

In the end I think he did / În final eu cred că a băgat mânuța în borcanul cu dulceață (ori voit, ori că la cum e jocul ăsta îl depășește, da încă nu se prinde că de ați mai văzut voi dictatori să plece de la bine?)




Era să uit de două chestii: încasările la buget și urletele lui Hero și Thomas de amu câteva luni pe temă, pe prima o trec la diverse, e imposibil de calculat fără date exacte iar a doua tot nu merită căutată că e penibil când stau să mă gândesc că luni de zile s-a urlat copilul că el e transparent și bilanțul ăla făcut de Asmin l-am public eu la luni distanță. Deci transparent ca lacrima pe minus, bravo copile ... la mai mare


Vă prezint totuși o monstră de gândire și de dialog marca Iulian Hero: Raspuns pentru OchiReci, cu mențiunea că articolul în sine e praf, dar commentarile îs aur curat!




Partea muzicală e dedicație specială pentru kompromatul lor



În lumea asta fără de cuvânt, o să rămân eu așa cum sunt!

Cu sinceritate

OchiReci

Support

Comments (9)

Hero hotul!
te bate matematica? arata-mi la ce lege iti apare minusul si iti explic pe intelesul tau.
LoL, OMG... să te întreb dacă ești.., sau să constat că am deja răspunsul? Copilaș ai în articolul anterior toate legile de donație către tine, însumnează 92.000 ron care o cotație de 0.055 (cât era atunci) înseamnă 5.060 gold Tu toate donațile de pe finanțe le ai la 4.850 gold, printurile tale tâmpe. Matematica nu te bate, săraca de ea nu se complică cu unii ca tine! Da eu mă amuz de prostia ta și aștept, poate îți vine și mintea să răspunzi la obiect, că de glume îs sătul (mai ales ale tale care îs mai rele ca tine). Понял?
Hai să văd cât timp îți ia să pricepi și să răspunzi la subiect, ca să pot și eu să merg mai departe, nu de alta dar repet îs om bun și te las să te aperi (că așa e normal în democrație, la voi în comunism e altă mâncare de pește) Smile)))
Hai să te ajut un pic: i-a tu frumușel articolul meu anterior și verifică dacă îs în ordine toate legile de donație din mandatul ăla (fă-o independent, adică separat), după verifică sumele și fă un calcul. Mai apoi verifică bilanțul excel de pe google sheet, vezi dacă apare tot în articol, și după a doua verificare intră pe #finanțe unde mă tot trimiți după câini cu colaci în coadă, dă scroll up și verifică și acolo comparat cu articolul. După ce te asiguri că totul e pus, verifică matematic dacă e adunat bine și până termini tu toate astea (că durează, da eu mi-am dat interesul și le-am făcut) poate îți vine și mintea la cap și pricepi că o mare parte a răspunsului e chiar în fața ta și e deja scris în articolul anterior! Dar na îți trebuie 2 neuroni, mergi și caută-i, că eu aștept, am răbdare!
Si sa te mai ajut ca sa nu astept Craciunul pe articol, ai un minus de 210-310 gold intre ce ai primit si ce ai donat. Si un copil s-ar prinde cam de ce, da tu la cat de transparent esti probabil mai astept cateva ore, dar ma amuz copios oricum si mi s-a facut pofta de bere, ma duc sa-mi iau (poate te prinzi pana revin)! Repet eu chiar te ajut, trebuie doar sa si poti...
Am așteptat suficiente ore, ți-am spus și restu povești și mă opresc aici. Ai toate datele în articolul ăsta și cel anterior ... tot ce e pe finanțe, tot ce e în bilanț la asmin, tot ce e pe joc... și tot hoț rămâi. Prove me wrong sau taci pe vecie, nu de alta dar și tăcerea ta e un răspuns (și mă infior când mă gândesc ce o să găsesc la mandatul 2, că vă zic de luni de zile că a arunca poze pe finanțe nu e transparenta nici corect, uite ca am avut iar dreptate!). Hai s...por!
Zi-le domnu' Geo!
Ochi reci my favorite Romanian