Thinking Out Loud

Published in Romania - Political debates and analysis - 07 Jul 2024 04:10 - 9

For the English readers, the article is an answer to this article written by "the traitor" (since he doesn't want me to use his name). 
I have no desire to entertain his propaganda internationally, so it will be written in Romanian.
If you really want to read it.. right click and translate to English


1. Te-am acuzat că planuiai să lupți împotriva României de la început.
- Da. Categoric. Am fost avertizat de mai multe persoane în legătură cu ce ai făcut pe erev1, dar din păcate nu i-am ascultat, am preferat să încercăm să lucrăm împreună și să mă conving singur. Ai trădat țara dincolo pentru că au refuzat să renunțe la alianța cu 2 țări (Croația și Bosnia), iar aici ai trădat țara pentru că "ne-am permis" să avem alți aliați decât cei pe care i-ai dorit tu. Așa că da, pot spune cu o siguranță de 100% că planuiai să trădezi țara încă de la început, DACA România își schimba aliații, pentru că amenințările au venit din timp, în mod repetat. Pentru tine loialitatea față de persoane sau țări străine este mult mai presus decât loialitatea față de comunitate, tricolor sau țară, așa că pentru mine ești și vei fi mereu un trădător, din day 1, pentru că este o acțiune făcută cu premeditare.

2. Nu luptam pentru aliați
- Cu Spania am avut un simplu MPP, nu erau în nici o alianță atunci, se băteau între ei când erau în poziția de neutralitate, cred că te înșală memoria. Am întrebat dacă ar trebui să ne implicăm în lupte, ținând cont de faptul că sunt neutri și pot exista consecințe, o întrebare perfect normală când te afli la conducerea țării, trebuie să calculezi riscurile și consecințele.
-  În legătură cu Grecia, chiar te rog să vorbești cu Patalos, întreabă-l de câte ori am discutat în privat și i-am spus că suntem pregătiți să luptăm pentru el, să mă anunțe când are RW și vom elibera regiunea. M-a refuzat de fiecare dată și mi-a spus să ignor complet luptele Greciei și să ne concentrăm pe apărarea Serbiei. Insist, te rog să îl întrebi.

3. Interesele României
- Nu știu exact la ce te referi aici, dar împrumuturile au fost pentru League Wars, iar "conflictele" noastre după, când ți-am spus că regret că ți-am cerut arme/food împrumut și că nu se va mai întâmpla asta niciodată, iarăși ai o problemă cu cronologia evenimentelor, le amesteci ca să pară că ai dreptate.

4.  Comunitatea României unită
- Cred că singurele persoane cu care am vorbit să vină în UM au fost Bunny și probabil Marius pentru că a intrat pe canalul nostru de Discord, dar nu am încercat niciodată să recrutez din Phoenix, întreabă-i personal pe fiecare în parte, aștept dovezi. Invitația a fost adresată către tine, Lusha, hell și He did it pe canalul guvernului și a fost pentru "unirea" UM-urilor pentru a crea una de elită, înainte să apară RED, cat si dupa, dar am facut-o transparent prin crearea de avatare si postarea lor pe GUVERN. Repet, ai o problemă cu cronologia evenimentelor.
- Da, mi-am dorit întotdeauna o țară unită, de asta ați fost 4 membri Phoenix în Guvern, iar din RED doar eu și Tankardist, iar restul cabinetelor au fost mixte, cu membri inclusiv din Lupii.

5. Consultările în privința părăsirii Phoenix
- Decizia a fost luată în guvern și mi-o asum 100%. Aici trebuie să fiu de acord cu OchiReci, un articol public prin care tot jocul poate vedea preferințele fiecărui jucător român în legătură cu alianțele este ceva ce poate cauza probleme din punct de vedere diplomatic pe termen lung.
-  Bulgaria pierduse deja toate bonusurile, ce ar trebui să se întâmple ca Bulgaria să fie "înfrântă", să fie ștearsă? Nu am vrut să luăm parte la așa ceva.


Și, pentru că tot ai memoria scurtă, hai să ți-o împrospătez puțin.


https://prnt.sc/aQg9tURhVPFn

- Ai luptat împotriva intereselor și ordinelor României de a ceda regiunea Victoria încă de când eram în poziția de neutralitate, așa că nu te mai ascunde în spatele motivelor fictive.

- Ai părăsit România și Guvernul când am propus în guvern dezbateri și vot în legătură cu ce vom face pe viitor, când încă eram în Phoenix, când anularea MPP-ului încă era subiect de discuție. Nu te-a interesat, pentru că aveai bagajele deja făcute și dimineața erai în China.

-  Ne-ai amenințat în mod repetat că ne lași fără bonus la food, și înainte de reshuffle, în Polonia, și după reshuffle, acum. Bonusul acela de food este menținut cu resurse importante pentru a genera un venit stabil. Ghici pentru ce? Pentru a ajuta comunitatea, inclusiv membrii UM-ului tău! Toți banii au fost și vor fi folosiți pentru a dezvolta jucătorii mici. Cât de meschin să fii și câtă ură să ai pentru România încât să încerci să împiedici așa ceva?

https://prnt.sc/npNf14gDFUVg

Pentru România luptă jucători patrioți, cu iubire față de țară. Tu trebuie să îi cumperi cu gold, food și arme. 
Las faptele să vorbească de la sine.

Mult succes printre străini, știu că acolo te simți cel mai bine, așa cum știu că le cauți atenția pe care ți-o oferă ca fiind "salvatorul" lor. Cred în echilibru, karma, și știu că soarta ne va da ocazia cândva să îți plătim tot ce faci acum împotriva noastră. 
Vom aștepta, vom avea răbdare și vom trece și peste acest hop, dar nu vom lăsa nicio datorie neplătită față de tine sau de așa-zișii tăi aliați.

Support

LordSun3ValyRdanidertyrlakaDeflectionCelioMGLesleyLesleyLesley

Comments (9)

Imi place ca...joc fiind..vorbesti si actionezi ca un adevarat patriot ! La cat mai multe reusite !
Multumesc o7
eu nu mă complicam să-i răspund măcar, cu toate că merita. Ignoranța doare însă mai mult și lasă-l să stea acolo singurel în China lui, e timp pierdut de pomană să-l bagi în seamă (mai ales că nu ai pe cine!). Spor
I am not even translating it but because i saw my name there just to clarify something. Yes when you asked me i told you. you can keep the MPP but you need to actively help us ,which on the first 2 or 3 battles it happened and then romania disappeared on the war against BG. So if you want to use that as your point ,partially is true but your actions were different from the agreement. o7 good luck
https://prnt.sc/WA8voeE_LHGG i asked you multiple times man, and you always told me to focus elsewhere.
Patalos did you still want me to take you place? Just wondering! Smile))
@BattleHero ,don't play that game ,you know very well since you were part of many discussions that at some point we turned the DO'S for Greece ,I prefer you use full truths and not just partial what is in your favour. The whole alliance was fighting in our battles but you were stuck to "focus elsewhere for now"? Don't play that game .. @ochireci yes come we impeach shayan the noob
https://www.edominacy.com/en/battlefield/3415/1 one of the last battles when we were still members of the alliance, but ok, be like you said, we ignored all the DOs