Tankardist

Published in Romania - Political debates and analysis - 01 Jul 2024 06:18 - 12

Și uite așa îmi scot și eu necrologul. 
Nu vreau pomeni, mi le-am făcut singur din timpul eVieții.
Am ajuns la sfârșit de mandat de MoD (ministru al apărării). Funcție prin care am fost numit din întâmplare în timpul primului mandat al lui Hero doar pentru ca eram online aproape 24/24 (asta e, meseria mă obligă).
Când am primit primul mandat am anunțat că nu știu cu ce se mănâncă jocul și nu știu ce să fac, totuși am primit mandatul, probabil din lipsă de alternative mai bune.
Ulterior am fost reconfirmat în funcție și de către Humulus, probabil tot din lipsă de alternative și dorința de a păstra un echilibru în guvern.
În cele din urmă am mai primit un mandat din partea lui Hero.
Deci cumva, din oportunism nedorit, am primit 3 mandate de MoD în guvern.
Acum să începem necrologul:
1.        Nu am fost cel mai bun MoD, nici măcar unul mediocru, ci am fost unul dintre cei slabi. Nu am cunoscut jocul, nu îl cunosc, de multe ori în guvern am avut opinii contrare tuturor. Eu am ajuns în jocul ăsta după 12-13 ani de când m-am lăsat de eRep. Între timp evident că am jucat alte jocuri, de altă natură. Jocuri în care conducatorul unui gang, al unei unități militare sau orice formă de organizare e într-adevăr un lider, eu am fost, am câștigat jocuri, lumi, servere, etc. Jocuri în care principiul ”nu lăsăm pe nimeni în urmă” era sfânt. Aici am întâlnit oameni care se dezic de comandanți, dar nu prea, oameni care sunt patrioți, dar când e vorba de ordine de la centru nu prea...Clar nu e pentru mine asta.
2.        Nu am fost nici cel mai bun căpitan de UM, am încercat să ajut, dar mi-am dat seama că de multe ori câteva pâini în plus fac diferența dintre a fi loial sau nu.
3.        Pe plan extern, nu am făcut mare rahat, nu am vrut să mă implic pentru că sunt alții mult mai buni ca mine pentru așa ceva. Unii luptă prin China acum, alții încă ajută. Dacă știam de la început că sunt și șulfe în joc, poate mă implicam mai mult. Am fost atenționat, dar nu am vrut să dau crezare.
În rest îmi cer scuze tuturor care au fost deranjați de dmg meu dau și de goldul bagat în trezorerie, vă anunț că fac mulți pași în spate și vă las șansa să vă exprimați. Printre altele puteți face câteva lucruri simple:
1.        Creșteți-vă conturile, cât mai mult, astfel încât să puteți și voi sa vă dezvoltați suficient încât să îi ajutați pe alții;
2.        Nu mai plecați din Ro, orice ar fi rămâneți aici și fiecare dmg dat credeți-ma chiar conteaza, dacă vă mai și organizați e deja altceva.
3.     Nu vă mai ofuscați că pe alte jocuri sunteți ceva, fiți și aici!

În încheiere, regret că am văzut o comunitate frumoasă dar incapabilă să se organizeze, mare parte din cauza celor care fiind ”ceva” în alte jocuri au impresia că fac mare rahat și aici. O comunitate organizată e una care luptă la ordin și toți profită din asta. Și ca să nu mi se mai reproșeze, luptat la ordin înseamnă că în alea 3 minute pe joc citesti feed-ul înainte și nu lupți aiurea. Nu îți cere nimeni să lupți de la muncă, doar să fii atent.

Vă las cu ultimul meu articol în calitate de mod și sper să se ridice alții care să îmi țină locul mult mai bine. 
ps. Și ca să nu se mai ofusce cineva, e și ultima mea funcție în Ro, deci nu vă luați de un simplu cetățean!
  

Support

BattleHerohumulusJagasVisator

Comments (12)

Multumesc pentru tot ajutorul, nu as fi putut alege un MoD mai bun. o7
E ;oiehdfowe dhwuedhj woiedhj wuiedoh să îmi țină
Și eu pe cine pun MoD când voi fi președinte?
Ati ales sa pupati mainile Bulgariei, dar nu esti tu vinovatul. Ai avut intentii bune. Spor in ceea ce iti doresti sa faci pe mai departe.
@Sesebi say no more...vorbim cu prietenul tau vechi mando o7 Tankardist si multumim pt munca depusa
o7
Pentru mine ai fost și ramai un camarad bun, mai mult chiar, pot spune un eprieten. Nu ne cunoaștem în RL. Bun sau ne bun este o chestiune relativa, cât am fost eu în joc, de 1 luna a fost bună. o7 ----- Cât despre pupatul pe Bulgari, nu știu cum au fost negocierile dar sunt sigur ca nu în genunchi BH nu cunoaște poziția asta LOL. Eu personal am o vârstă și am jucat multe jocuri de strategie și este exact ca în RL. Nu îți faci nevoile printre vecini. Sunt mereu pentru prietenie (corectă) cu BG și Serbia și împotriva Ungariei, din aceleași motive. o7
o/
Thomas, multumesc pentru sprijinul acordat, multumesc pentru mustrarile tale obiective. Eu zic ca ai facut o treaba foarte buna si sunt bucuros ca te-am cunoscut! Ne vedem in continuare in joc! Smile o7
Multumesc pentru tine si pentru tot, Thomas O7
Te așteptăm la cârma țării, am mai spus asta și în trecut... Wink
Cel mai "slab" de până acum.sa vedem profesionistii la treabă.