The Guardian

Manga - Newspaper from Croatia -

Published in Croatia - Political debates and analysis - 30 Jun 2024 05:30 - 8

https://i.imgur.com/KMCtthn.jpeg



Poštovani eHrvatski narode u ovom članku ću napisati planove i programe vlade na čelu samnon. Neki su planovi i programi startali pa su još aktualni, a neki su tek u nastanku. Sastav vlade imate i prošlom članku i smatram da smo odabrali sastav vlade sa iskustvom ali gladan novih pobjeda što je upravo ono što eHrvatskoj treba.


https://i.postimg.cc/xdy3gDLj/a6dRZaq.png


Ministarstvo unutarnjih poslova / PM

Voditelj ministarstva će biti BornaX koji je PM eHrvatske. U radu unutarnjih poslova također će djelovati i ministar edukacije i propagande Murkoff. Fokus ministarstva će biti jačanje eHrvatskih igrača vojno i ekonomski putem subvencija za raware, kompanije i tcove. Sama akcija je tek uzela zamah te ću se tokom ovog mandata zauzimat za što veće provođenje akcije. Murkoff ce bit zadužen za mlade igrače te njihovi integraciju u našu zajednicu, te će provoditi tjedne evente koje eHrvatska vlada planira  provoditi od 05.07. na dalje.


https://i.postimg.cc/xdy3gDLj/a6dRZaq.png



Ministarstvo vanjskih poslova / MoFA


MoFA će biti shaumatruma ne bi li ga što bolje upoznali i uveli u višu politiku s ciljem da bude upoznat i uključen u sve poslove eHrvatske. Vanjsku politiku ćemo skupa kreirati te sve u dogovoru odlučivati. Smjernice što se vanjske politike tiče su stvaranje diplomatskih odnosa i otvaranje novih diplomatskih kanala za suradnju. MPPove ćemo potpisivat sa svima onima koje smatramo da bi mogli biti dugotrajni i lojalni saveznici, te će svaki mjesec se radit evaluacija MPPova i diplomatskih odnosa sa određenim državama. Prioritet nam je pronalaženje dobrih MPPova koji će kasnje biti osnovica jakog i dugotrajnog saveza.


https://i.postimg.cc/xdy3gDLj/a6dRZaq.png



Ministarstvo obrane / MoD


M4gnus je ministar obrane i dozapovjednik OSReH sa iskustvom, provjeren na više igara i frontova te u njega nema nikakvih sumnja, za poziciju zamjenika ministra obrane je odluka pala na Rompera. Mitar86 se svojim zalaganjem iskazao kao osoba koja je potrebna radu ministarstva, te je on imenovan tajnikom/glasnogovornikom. Njegov posao će biti dizanje morala i pinganje/prozivanje na udarima. Velika eHrvatska / Great Croatian Empire se sastoji od hrvatskih core regije, Slovenija, Austrija, Italija i Francuska koje su isključive sfere interesa ikoje smo odlučni braniti do zadnjg čovjeka i oružja. Također sfere interesa su i Ujedinjeno Kraljestvo, Češka i Slovačka koje se nalaze uzduž granicce eNjemačkog carstva i Velike eHrvatske.


https://i.postimg.cc/xdy3gDLj/a6dRZaq.png



Ministarstvo ekonomije / guverner


Guverner je mac1990 kojeg vraćamo sa viših pozicija na ovu zbog samog manjka interesa za nju, a od velike će važnosti bit idućih mjeseci. Država je likvidna i nema nikakvih dugovanja prema nikome, a plan je da država putem MM mešetari i zarađuje. Time će se stvorit fond koji će omogučiti veće i češće subvencije za napredak mladih igrača.



https://i.postimg.cc/xdy3gDLj/a6dRZaq.png



Ministarstvo edukacije i propagande / MoE


Murkoff je glavni odgovorni za edukaciju i integraciju svih novih igrača koji dođu te će njegov posao biti opširan i zahtjevan. Od 05.07. ćemo startati sa eventima za eHrvate i nagrađivati će se aktivnost u vojnom, novinarskom ili nekom drugom pogledu. Baby boom projekt se nastavlja te zaduživan svakoga od vas da bar dvije osobe spamma da dodu, svaki novi član nosi nagradu za onoga koji ga dovede također.


https://i.imgur.com/eu4Nja6.jpeg

Support

Comments (8)

Hail o7
o7
Nice
o7
o/
o7
o7
o7